2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Geçmiş olsun ablacim bi daha ki aya inşallah

Günaydın hanımlar sabahı zor ettim boğaz ağrısı öksürük baş agrisi var ne yapayım ne içeyim de geçsin bilemedim. Bi de böyle hastalık gebe kalmami engel ler mi kafama takildi

Yarın ovulasyon yapicam önceki yaptigimin üstünden 3 gün geçmiş olacak. Gunasiri degerlendiriyoruz bçt kuru de yapiyorum. Sehir dışına çıkmadan yumurtlarim inşallah sizde ne var ne yok

Sağol canim insallah bakalim. Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi hepimizin

Canim oksuruk icin bal tarcin ye gun icinde. Bogazini yumusatir. Bitki cayi ic bol limon bal koy icine. Bende faranjit var ancak bunlar ise yariyor. Cok sicakta icme sakin. Cok gecmis olsun.

Canim oksuruk icin bal tarcin ye gun icinde. Bogazini yumusatir. Bitki cayi ic bol limon bal koy icine. Bende faranjit var ancak bunlar ise yariyor. Cok sicakta icme sakin. Cok gecmis olsun. He bide kivi ye bol bol

Simal1005 canım kahve rengiyse gelen leke o geçen aydan kalan demekmiş yeni adet için pembe-kırmızı geliyor zaten. Test yapmamış olsan bende hamile misin ki derdim leke için ama şuan bilemedim.

Evet bitki cay
Canim oksuruk icin bal tarcin ye gun icinde. Bogazini yumusatir. Bitki cayi ic bol limon bal koy icine. Bende faranjit var ancak bunlar ise yariyor. Cok sicakta icme sakin. Cok gecmis olsun.
çayı yapicam kendime yataktan kalkamadım hala basim fena sagol tatlim

Canim hic korkma ablam 25 ay bebis bekledi hic bir problem yokken hemde artik olmaz dedigi cok kotu usuttugu ay antibiyotik tedavisi gorurken hamile kaldigini ogrendi yani diyecegim o ki rabbim yeter ki ol desin simdi ben abla neden olmuyo dedigimde biz insan degilmiydik nekadar bekledim bu ne sabirsizlik der kizar ve bende sabrinin onunde egiliyorum helal olsun diyorum ben onun yarisi bile degilim sabir konusunda bu arada herkese mutlu hafta sonlari canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…