- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.661
Yok canım test yapmama gerek buay uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç kullandım regli günüm 27 si
Hayırlısı Allah dan inşallah sen hamişş sindir inşallah güzel haberler alırız
İnşallah hayırlısi Allah danGeçmiş olsun ablacim bi daha ki aya inşallah
Yok canım test yapmama gerek buay uzayan akıntı gelmedi sıvı beyz akinti geldi süt gibi ağrı başladı yakar gibi doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç kullandım regli günüm 27 si
Hayırlısı Allah dan inşallah sen hamişş sindir inşallah güzel haberler alırız
Cnm sen kan verdin mi hamileliğin kesinleşti mi
Bence adetini bekle cnm. Ped takacak kadar geliyor mu
Günaydın hanımlar sabahı zor ettim boğaz ağrısı öksürük baş agrisi var ne yapayım ne içeyim de geçsin bilemedim. Bi de böyle hastalık gebe kalmami engel ler mi kafama takildi
Yarın ovulasyon yapicam önceki yaptigimin üstünden 3 gün geçmiş olacak. Gunasiri degerlendiriyoruz bçt kuru de yapiyorum. Sehir dışına çıkmadan yumurtlarim inşallah sizde ne var ne yok
Günaydın hanımlar sabahı zor ettim boğaz ağrısı öksürük baş agrisi var ne yapayım ne içeyim de geçsin bilemedim. Bi de böyle hastalık gebe kalmami engel ler mi kafama takildi
Yarın ovulasyon yapicam önceki yaptigimin üstünden 3 gün geçmiş olacak. Gunasiri degerlendiriyoruz bçt kuru de yapiyorum. Sehir dışına çıkmadan yumurtlarim inşallah sizde ne var ne yok
Tmm cnm bizi haber et kesinlessin seni de hamileler bölümüne alayim:)Çalıştığım için dün gidemedim bugün özel hastanelerde acilde kan verilebiliyor mu gidip sorucam tamam derlerse bugün yaptırıcam
Allah allah.bilemedim şimdi neyse adetse eğer belli olur bi kaç guneGunluk ped kullaniyorum canim. Gun icinde bazen dolduruyor pedi. Adetim cok agrili olur benim. O yuzden adet degil zaten adet miktarinda da degil. Offf hayirlisi
çayı yapicam kendime yataktan kalkamadım hala basim fena sagol tatlimCanim oksuruk icin bal tarcin ye gun icinde. Bogazini yumusatir. Bitki cayi ic bol limon bal koy icine. Bende faranjit var ancak bunlar ise yariyor. Cok sicakta icme sakin. Cok gecmis olsun.
Canim hic korkma ablam 25 ay bebis bekledi hic bir problem yokken hemde artik olmaz dedigi cok kotu usuttugu ay antibiyotik tedavisi gorurken hamile kaldigini ogrendi yani diyecegim o ki rabbim yeter ki ol desin simdi ben abla neden olmuyo dedigimde biz insan degilmiydik nekadar bekledim bu ne sabirsizlik der kizar ve bende sabrinin onunde egiliyorum helal olsun diyorum ben onun yarisi bile degilim sabir konusunda bu arada herkese mutlu hafta sonlari canlarGünaydın hanımlar sabahı zor ettim boğaz ağrısı öksürük baş agrisi var ne yapayım ne içeyim de geçsin bilemedim. Bi de böyle hastalık gebe kalmami engel ler mi kafama takildi
Hiç sanmıyorum gamsız olduğun ay hamilesin :) benim kaç arkadaşım grip ilaçı antibiyotik bile kullanırken hamile kaldı bebekleride sapasağlam.Kizkar boyle hastalik grip falan gebe kalmayi engeller mi bi bikginiz var mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?