- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.681
Bi arkadaşımda hamile oldunu öğrendiği zaman gripti. Kalınıyor demekkiKizkar boyle hastalik grip falan gebe kalmayi engeller mi bi bikginiz var mi acep
Şu anı yaşamak berbat bi duygu hayır hayır diye bağıyosun içinden olamaz sonra acaba idraramı geçmedi diye umutlanmaya devam ediyosun kırıntı kadar da olsa hatta ilk adetin gelişini de acaba yerleşme mi deyip sonra kafayı yiyo olduğunu farkedip kendine geliyosun yani ben bi ara öyleydim o sebepten test yapmıyorum tamamen gecikmeden.Kızlar ben bgn idrar testi yaptım yine olmadı yine olmadı.. artık tepkisizim yani böyle aval aval bakıyorum. Saçlarım beyazlamış olur artık heralde pozitifi gördüğümde.
Aynennn kuzumm ayni anda yazmisiz ablamda cok kafaya takmis bana sonradan anlatti o caresiz gunlerini ama inancimi kaybettigim anda gunesim dogdu dedi sen iki yil bekledin abla nasil o zaman gecti dedim oylede bir geciyoki dio ama nasil gectigi onemli bide ay ne bileyim ya fena kafaya taktim her gordugum ruyanin manasi hamilelige yoruluyor bu durumlar beni iyice girdaplara soktu bu arada dun evimde yasin-i şerif okuttum burada bulunan isteyen herkese dua ettim insallah kabul olmustur rabbim tez zamanda versinAynı anda yazmışızMucize2107 gerçekten öyle insanlar rahat rahat bizim gibi pinpirikli değiller ondan
Insallah kuzum benimmmm bende inaniyorummm su 2 ay icerisinde olmazsa tup bebek yolu gozukuyorMucize2107 ah canım ya Allah kabul etsin inşallh hepimizin bebekleri olacak biz sabırsızız
Yaz güzel mevsim bi şekilde geçer Ağustos a kadar zaman verdim bende kendime hem Ağustos da 1 sene olmuş olcak.Senin o kadar oldumu ? UnutmInsallah kuzum benimmmm bende inaniyorummm su 2 ay icerisinde olmazsa tup bebek yolu gozukuyor
Evet cnm cok fena bir his kimse senin yasadıklarını anlamıyormuş gibi bir de yalnızlık duygusu katıyo. yarındı benim günüm. Ama bu kadar mı bütün belirtiler toplanır hepsi bi aradaydı. Olsaydı cıkardı zaten çatlama iğnesi olmuştum günü de belli. Kısmet iştee bu da benim sınavım demekki.Şu anı yaşamak berbat bi duygu hayır hayır diye bağıyosun içinden olamaz sonra acaba idraramı geçmedi diye umutlanmaya devam ediyosun kırıntı kadar da olsa hatta ilk adetin gelişini de acaba yerleşme mi deyip sonra kafayı yiyo olduğunu farkedip kendine geliyosun yani ben bi ara öyleydim o sebepten test yapmıyorum tamamen gecikmeden.
Hepimizin sınavı canım inan bende bu ay emindim tüm belirtiler vardı yani hamile olmadığıma olmuş olmamdan daha cok şaşırdım bendeEvet cnm cok fena bir his kimse senin yasadıklarını anlamıyormuş gibi bir de yalnızlık duygusu katıyo. yarındı benim günüm. Ama bu kadar mı bütün belirtiler toplanır hepsi bi aradaydı. Olsaydı cıkardı zaten çatlama iğnesi olmuştum günü de belli. Kısmet iştee bu da benim sınavım demekki.
Keçi boynuzu suyu yapıyon demi eşine biz seninle aynı yaştayız.Geçen bi yazı okudum morfoloji hakkında çocuğu olan erkeklerin hepsi test yaptırmaya kalksa bir çoğunun morfoloji sorunu çıkar yazıyordu.Bu demektir ki bebek olabilir.Benim 9 ay oldu kuzum benim sol tarafimda kist var ilacla dusen bi kist degil gebeligide engel degilmis ki ablamdada vardi iki tane yegenim var simdi.esimde morfoloji sorunu var yani ikimizde skntiliyiz olursa mucize olacak anlayacagin
Canim kardesimmm seni okadar iyi anliyorum ki keske elimizde bi sihirli olsada herseyi duzeltebilsek oysa ki evlenmeden esimle ne cok bebegimizin hayalini kurmustuk adi bile hazir biz esimle birbirimiz 9 yil bekledik simdide evlat hasretini cekip bekliyoruz esimde bu bizim sinavimizmis yapacak birsey yok diyorEvet cnm cok fena bir his kimse senin yasadıklarını anlamıyormuş gibi bir de yalnızlık duygusu katıyo. yarındı benim günüm. Ama bu kadar mı bütün belirtiler toplanır hepsi bi aradaydı. Olsaydı cıkardı zaten çatlama iğnesi olmuştum günü de belli. Kısmet iştee bu da benim sınavım demekki.
O mucizeler fazla bekletmesin bizi. Benim de 1,5 sene oldu Eşimde de morfoloji sıkıntısı var vitamin içiyor, beni hic sorma zaten ben de pko ve 2 kere sıkıntılı bi sürec gecirdim. Ama denemeye devam ediyoruz Allahtan ümit kesilmez diyoruz napalım işteeBenim 9 ay oldu kuzum benim sol tarafimda kist var ilacla dusen bi kist degil gebeligide engel degilmis ki ablamdada vardi iki tane yegenim var simdi.esimde morfoloji sorunu var yani ikimizde skntiliyiz olursa mucize olacak anlayacagin
9 yıl evlenmek icin mi beklediniz canım?Canim kardesimmm seni okadar iyi anliyorum ki keske elimizde bi sihirli olsada herseyi duzeltebilsek oysa ki evlenmeden esimle ne cok bebegimizin hayalini kurmustuk adi bile hazir biz esimle birbirimiz 9 yil bekledik simdide evlat hasretini cekip bekliyoruz esimde bu bizim sinavimizmis yapacak birsey yok diyor
%2 morfoloji kuzum sayida 20 milyon ileri hizli cok sukur iyi doktor dogal yolla gebe kalinir diyor be her ay ovulasyon yapiyorm yumurtam catliyor gunu gunune adet oluyorm sadece gecen ay 2 gun gecikti ne bileyim ya hayirlisi olsun esime k.boynuzu iciriyorum 2.aya donduk evicap 400 iciyor bide pekmezini yediriyorum kendimde folik asit kullaniyorummKeçi boynuzu suyu yapıyon demi eşine biz seninle aynı yaştayız.Geçen bi yazı okudum morfoloji hakkında çocuğu olan erkeklerin hepsi test yaptırmaya kalksa bir çoğunun morfoloji sorunu çıkar yazıyordu.Bu demektir ki bebek olabilir.
Evet kuzum tam 9 yil bekledik9 yıl evlenmek icin mi beklediniz canım?
Süper canım tüp bebeğe gerek kalmayacak gör bak bide sana bir bilgi attım özelden oku onu%2 morfoloji kuzum sayida 20 milyon ileri hizli cok sukur iyi doktor dogal yolla gebe kalinir diyor be her ay ovulasyon yapiyorm yumurtam catliyor gunu gunune adet oluyorm sadece gecen ay 2 gun gecikti ne bileyim ya hayirlisi olsun esime k.boynuzu iciriyorum 2.aya donduk evicap 400 iciyor bide pekmezini yediriyorum kendimde folik asit kullaniyorumm
Skntilarimiz ayni sayilir arkadasimmmm rabbimiz yeter bize o ne guzel vekildir olacak allahin izniyle inaniyorum seneler sonra belki bu yazilari acip vay be nelerden gecmisiz diyecegiz belkide birilerine umut olacazO mucizeler fazla bekletmesin bizi. Benim de 1,5 sene oldu Eşimde de morfoloji sıkıntısı var vitamin içiyor, beni hic sorma zaten ben de pko ve 2 kere sıkıntılı bi sürec gecirdim. Ama denemeye devam ediyoruz Allahtan ümit kesilmez diyoruz napalım iştee
Çok sabırlı bir çiftmişsiniz.allahım sabrınızın sevginizin meyvesini kısa zamanda verir inşallah cnmEvet kuzum tam 9 yil bekledik
Aminnn insallah agzindan bal damliyor biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdir ilahi artikSüper canım tüp bebeğe gerek kalmayacak gör bak bide sana bir bilgi attım özelden oku onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?