2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben bgn idrar testi yaptım yine olmadı yine olmadı.. artık tepkisizim yani böyle aval aval bakıyorum. Saçlarım beyazlamış olur artık heralde pozitifi gördüğümde.

Kızlar ben bgn idrar testi yaptım yine olmadı yine olmadı.. artık tepkisizim yani böyle aval aval bakıyorum. Saçlarım beyazlamış olur artık heralde pozitifi gördüğümde.
Şu anı yaşamak berbat bi duygu hayır hayır diye bağıyosun içinden olamaz sonra acaba idraramı geçmedi diye umutlanmaya devam ediyosun kırıntı kadar da olsa hatta ilk adetin gelişini de acaba yerleşme mi deyip sonra kafayı yiyo olduğunu farkedip kendine geliyosun yani ben bi ara öyleydim o sebepten test yapmıyorum tamamen gecikmeden.

Aynı anda yazmışız Mucize2107 gerçekten öyle insanlar rahat rahat bizim gibi pinpirikli değiller ondan
Aynennn kuzumm ayni anda yazmisiz ablamda cok kafaya takmis bana sonradan anlatti o caresiz gunlerini ama inancimi kaybettigim anda gunesim dogdu dedi sen iki yil bekledin abla nasil o zaman gecti dedim oylede bir geciyoki dio ama nasil gectigi onemli bide ay ne bileyim ya fena kafaya taktim her gordugum ruyanin manasi hamilelige yoruluyor bu durumlar beni iyice girdaplara soktu bu arada dun evimde yasin-i şerif okuttum burada bulunan isteyen herkese dua ettim insallah kabul olmustur rabbim tez zamanda versin

Evet cnm cok fena bir his kimse senin yasadıklarını anlamıyormuş gibi bir de yalnızlık duygusu katıyo. yarındı benim günüm. Ama bu kadar mı bütün belirtiler toplanır hepsi bi aradaydı. Olsaydı cıkardı zaten çatlama iğnesi olmuştum günü de belli. Kısmet iştee bu da benim sınavım demekki.

Hepimizin sınavı canım inan bende bu ay emindim tüm belirtiler vardı yani hamile olmadığıma olmuş olmamdan daha cok şaşırdım bende

Benim 9 ay oldu kuzum benim sol tarafimda kist var ilacla dusen bi kist degil gebeligide engel degilmis ki ablamdada vardi iki tane yegenim var simdi.esimde morfoloji sorunu var yani ikimizde skntiliyiz olursa mucize olacak anlayacagin

Benim 9 ay oldu kuzum benim sol tarafimda kist var ilacla dusen bi kist degil gebeligide engel degilmis ki ablamdada vardi iki tane yegenim var simdi.esimde morfoloji sorunu var yani ikimizde skntiliyiz olursa mucize olacak anlayacagin
Keçi boynuzu suyu yapıyon demi eşine biz seninle aynı yaştayız.Geçen bi yazı okudum morfoloji hakkında çocuğu olan erkeklerin hepsi test yaptırmaya kalksa bir çoğunun morfoloji sorunu çıkar yazıyordu.Bu demektir ki bebek olabilir.

Canim kardesimmm seni okadar iyi anliyorum ki keske elimizde bi sihirli olsada herseyi duzeltebilsek oysa ki evlenmeden esimle ne cok bebegimizin hayalini kurmustuk adi bile hazir biz esimle birbirimiz 9 yil bekledik simdide evlat hasretini cekip bekliyoruz esimde bu bizim sinavimizmis yapacak birsey yok diyor

O mucizeler fazla bekletmesin bizi. Benim de 1,5 sene oldu Eşimde de morfoloji sıkıntısı var vitamin içiyor, beni hic sorma zaten ben de pko ve 2 kere sıkıntılı bi sürec gecirdim. Ama denemeye devam ediyoruz Allahtan ümit kesilmez diyoruz napalım iştee

9 yıl evlenmek icin mi beklediniz canım?

%2 morfoloji kuzum sayida 20 milyon ileri hizli cok sukur iyi doktor dogal yolla gebe kalinir diyor be her ay ovulasyon yapiyorm yumurtam catliyor gunu gunune adet oluyorm sadece gecen ay 2 gun gecikti ne bileyim ya hayirlisi olsun esime k.boynuzu iciriyorum 2.aya donduk evicap 400 iciyor bide pekmezini yediriyorum kendimde folik asit kullaniyorumm

Süper canım tüp bebeğe gerek kalmayacak gör bak bide sana bir bilgi attım özelden oku onu

Skntilarimiz ayni sayilir arkadasimmmm rabbimiz yeter bize o ne guzel vekildir olacak allahin izniyle inaniyorum seneler sonra belki bu yazilari acip vay be nelerden gecmisiz diyecegiz belkide birilerine umut olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…