- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.701
Aminnnnn canimmm aminnn..Oooo canim anlatsam roman olur sabir tasina donduk esimle ne yapalim buda rabbimin bize gonderdigi bi sinavmis el mahkum boynumuz kildan inceÇok sabırlı bir çiftmişsiniz.allahım sabrınızın sevginizin meyvesini kısa zamanda verir inşallah cnm
Tmm cnm ins bakalim rabbim ins nasibimizde hayirlisi neyse o cikar ama hamis deilsem cok uzulurum galiba yaaSıkışıp bekle inşallah hamişş sindir:) güzel haberler alırız inşallah
Bilmiyom cnm ama bugun almayi dusunuyom alabilirsem kimsenin ogrenmesini de istemiyom gizli almak istiyomAy cnm hadi inşallah bebeğin seninledir ne zaman alcan testi
Cnm benimde esimin morfoloji sikintisi var keciboynuzu pekmezi iciyo ve e vitamini kullaniyo ve 2senedirde biz ugrasiyoz bu ay bu siteden caksir suyuna basladik iyi geliyo dedilerO mucizeler fazla bekletmesin bizi. Benim de 1,5 sene oldu Eşimde de morfoloji sıkıntısı var vitamin içiyor, beni hic sorma zaten ben de pko ve 2 kere sıkıntılı bi sürec gecirdim. Ama denemeye devam ediyoruz Allahtan ümit kesilmez diyoruz napalım iştee
Hayırlısı Allah dan rabbim hayırlı kilsin umudunu mucizeni nasıp etsin inşallahTmm cnm ins bakalim rabbim ins nasibimizde hayirlisi neyse o cikar ama hamis deilsem cok uzulurum galiba yaa
Bu ay hep dualarimda once isteyen herkese ver bizede ver rabbim oldu ins herkese verir rabbimHayırlısı Allah dan rabbim hayırlı kilsin umudunu mucizeni nasıp etsin inşallah
Allah'ım hayırlısi ile sağlığıyla nasıp etsin inşallah ,kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar nasip etsin inşallah allahım hayırlı kıl nasıp eyle aminBu ay hep dualarimda once isteyen herkese ver bizede ver rabbim oldu ins herkese verir rabbim
Kızlar ya ben bayaa araştırıp sonunda böğürtlen köküne rastladım ve sipariş üzerine getirttim yarım kilo aldım fakat kimi yerde 6 lt suda kaynatılcam diyo kimi yerde de 6 adet kök 6 litre suda kaynatılıcak yazıyo bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Yaa sasirdim tabi öyle rabbim yeter ki ol desin nasip kısmet artikCanim hic korkma ablam 25 ay bebis bekledi hic bir problem yokken hemde artik olmaz dedigi cok kotu usuttugu ay antibiyotik tedavisi gorurken hamile kaldigini ogrendi yani diyecegim o ki rabbim yeter ki ol desin simdi ben abla neden olmuyo dedigimde biz insan degilmiydik nekadar bekledim bu ne sabirsizlik der kizar ve bende sabrinin onunde egiliyorum helal olsun diyorum ben onun yarisi bile degilim sabir konusunda bu arada herkese mutlu hafta sonlari canlar
Bu ay inşallah öyle olucam dugun alışveriş derken kafam dağılır 3 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum hayırlısı olsun hakkimizdaHiç sanmıyorum gamsız olduğun ay hamilesin :) benim kaç arkadaşım grip ilaçı antibiyotik bile kullanırken hamile kaldı bebekleride sapasağlam.
Bayağı varmis öyle hamile kalan:))Bi arkadaşımda hamile oldunu öğrendiği zaman gripti. Kalınıyor demekki
Allah razı olsun cnm rabbim kabul etsinAynennn kuzumm ayni anda yazmisiz ablamda cok kafaya takmis bana sonradan anlatti o caresiz gunlerini ama inancimi kaybettigim anda gunesim dogdu dedi sen iki yil bekledin abla nasil o zaman gecti dedim oylede bir geciyoki dio ama nasil gectigi onemli bide ay ne bileyim ya fena kafaya taktim her gordugum ruyanin manasi hamilelige yoruluyor bu durumlar beni iyice girdaplara soktu bu arada dun evimde yasin-i şerif okuttum burada bulunan isteyen herkese dua ettim insallah kabul olmustur rabbim tez zamanda versin
canim Allh Razi olsun duana..Rabbim kabul etsin...bu arada ben hamile kalmadan önce 7 kere bebek ruyasi gördum.Allah razı olsun cnm rabbim kabul etsin
Cnm ben ilk kez duyuyorum o bitkiyi ne ise yariyormusKızlar ya ben bayaa araştırıp sonunda böğürtlen köküne rastladım ve sipariş üzerine getirttim yarım kilo aldım fakat kimi yerde 6 lt suda kaynatılcam diyo kimi yerde de 6 adet kök 6 litre suda kaynatılıcak yazıyo bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Gizli al cnm kim bilcekBilmiyom cnm ama bugun almayi dusunuyom alabilirsem kimsenin ogrenmesini de istemiyom gizli almak istiyom
Ayy hadi inşallah güzel haberler alirsin 1.5 saat sonra topikteyimKızlar hastaneye kan verdim 1.5 saat sonra çıkacak sonuç heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?