2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok sabırlı bir çiftmişsiniz.allahım sabrınızın sevginizin meyvesini kısa zamanda verir inşallah cnm
Aminnnnn canimmm aminnn..Oooo canim anlatsam roman olur sabir tasina donduk esimle ne yapalim buda rabbimin bize gonderdigi bi sinavmis el mahkum boynumuz kildan ince

Kızlar ya ben bayaa araştırıp sonunda böğürtlen köküne rastladım ve sipariş üzerine getirttim yarım kilo aldım fakat kimi yerde 6 lt suda kaynatılcam diyo kimi yerde de 6 adet kök 6 litre suda kaynatılıcak yazıyo bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Cnm benimde esimin morfoloji sikintisi var keciboynuzu pekmezi iciyo ve e vitamini kullaniyo ve 2senedirde biz ugrasiyoz bu ay bu siteden caksir suyuna basladik iyi geliyo dediler

Bu ay hep dualarimda once isteyen herkese ver bizede ver rabbim oldu ins herkese verir rabbim
Allah'ım hayırlısi ile sağlığıyla nasıp etsin inşallah ,kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar nasip etsin inşallah allahım hayırlı kıl nasıp eyle amin
Duamda kalbimde tummmm isteyenlere
İnşallah rabbim ol der bizim için de . .

ay canım bende onu bulmuştum bi yerde bende gittim aktara sordum adam çocuğa etkisini hiç duymamış genel olarak çakşır otu veriyoruz vede talep görüyor dedi ama onun iki türlüsü varmış dişi ve erkek sen kullanırsan dişi olanı kullanacaksın eşin kullanırsa erkek olanı kullanacak ama internette baktım nasıl içilirle alakalı bişey yok dediğin gibi böğürtlen kökünü bende duydum her sitede farklı yazıyor çörek otu yaptın mı sen

Yaa sasirdim tabi öyle rabbim yeter ki ol desin nasip kısmet artik

Hiç sanmıyorum gamsız olduğun ay hamilesin :) benim kaç arkadaşım grip ilaçı antibiyotik bile kullanırken hamile kaldı bebekleride sapasağlam.
Bu ay inşallah öyle olucam dugun alışveriş derken kafam dağılır 3 gün sonra şehir dışına cikicam 1 hafta yokum hayırlısı olsun hakkimizda

Allah razı olsun cnm rabbim kabul etsin

Cnm ben ilk kez duyuyorum o bitkiyi ne ise yariyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…