- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.721
Ayy hadi inşallah güzel haberler alirsin 1.5 saat sonra topikteyimOcağa bi yemek vurayim geliyom
Dualarim seninle..insaallhKızlar hastaneye kan verdim 1.5 saat sonra çıkacak sonuç heyecan dorukta
Aminnn canimmm cumlemizdende razi olsunAllah razı olsun cnm rabbim kabul etsin
Kuzum ne dedin dr yazdı inofolic combi bugün gelinimizle dr gittim ilacı bilmiyordu sordum o ne dedi p.tesi kendim için gidecem inşallah hakkımızda hayrlısı olsunZeytin_yesili bugün doktor banada inofolic combi yazdı
Sen ne kadardır istiyordun tatlım ya
Sonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamişliğini inşallah sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin canımSonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Ben demeden yazdı canım hiç sormadım ben şimdi sana folic asit vercem dedi bende ben kullanıyorum zaten folidoce kullanıyorum dedim bu daha iyi bunun içinde başka maddelerde var gerekli olan yumurta için dedi.Başka bi pko hastası arkadaşımada doktoru inofolic yazmış canım demekki iyi onada bu hızlandırır hamileliğini demiş o arkadaşımın problemli biraz rahmi.Bence zararı olcak bişey değil denemekte yarar var.Doktor yazsada yazmasada sigorta karşılamadığı için kendin alıyosun eczanedenKuzum ne dedin dr yazdı inofolic combi bugün gelinimizle dr gittim ilacı bilmiyordu sordum o ne dedi p.tesi kendim için gidecem inşallah hakkımızda hayrlısı olsun
Gözünaydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinSonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Valla canım faydası saymakla bitmez böğürtlen kökü ve hamilelikle ilgili forumda var kk'da bi bak istersenCnm ben ilk kez duyuyorum o bitkiyi ne ise yariyormus
Canım böğürtlen kökünün faydası çok fazla bende sipariş üzerine getirttim şuan hastayım 5.gnüü başlıycam Allah izin verirse bide ben dış gebelik geçirdiğim için ne var ne yok temizlensin istiyorum bide perşembe rahim filmim var ameliyat olmadan çocuk çalışmalarına başlamak için yapmak istiyorum ve bi çok kişi hamile kalmış çakşır otunu bugün yine gezinirken okudum tevafuk oldu onuda araştırıp denerim kimin şifası neyde bilinmez denemekte fayda varay canım bende onu bulmuştum bi yerde bende gittim aktara sordum adam çocuğa etkisini hiç duymamış genel olarak çakşır otu veriyoruz vede talep görüyor dedi ama onun iki türlüsü varmış dişi ve erkek sen kullanırsan dişi olanı kullanacaksın eşin kullanırsa erkek olanı kullanacak ama internette baktım nasıl içilirle alakalı bişey yok dediğin gibi böğürtlen kökünü bende duydum her sitede farklı yazıyorçörek otu yaptın mı sen
hayirli olsun canim benim Allah sagliklibi şekilde kucagina almayi nasip etsin
Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz yaşatsın hamişliğini inşallah sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin canım
Gözünaydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Sonuç a göre tüplerim açık canım evet biraz ağrım var o kadar olacak eve geldim bile Bu arada tuplerim acikmisAğrı acı oldu mu geçmiş olsun
Canım mrrhaba sonuca göre herşey normal yani tuplerim acikmis ya da bir operasyonla açıldı çünkü sonuç herşey normal olarak görunuyor eve geldim çok şükür iyim canım sagolasin
Cok sevindim ya seni uğraştırcak bişey yok cok şükürCanım mrrhaba sonuca göre herşey normal yani tuplerim acikmis ya da bir operasyonla açıldı çünkü sonuç herşey normal olarak görunuyor eve geldim çok şükür iyim canım sagolasin
Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bize olsun ben cesaret edip alamadim hala kizlar korkuyom valla yapmaya resmen ne gibi belirtilerin vardi cnm seninSonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Canım geçmiö olsun bende perşembe günü çektiricem sen nerde çektirdin?Canım mrrhaba sonuca göre herşey normal yani tuplerim acikmis ya da bir operasyonla açıldı çünkü sonuç herşey normal olarak görunuyor eve geldim çok şükür iyim canım sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?