- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.741
Cnm carsiya ciktim ama kayinvalidemde geldi yaninda alamadim artik pazartesiye kadar beklerim ya da yarin bi sekilde bakarimGizli al cnm kim bilcek
Rabbim aratmasin cnm sağlıcakla alırsın kucağına insallahvalla canim gecen sene düşükten sonra baya dagildim pko var bende tedaviye basladim 3 ay once klomen kullandim catlatma ignesine gerek kalmadi bu sure zarfinda bana sorarsan yillardir istiyorum da eşim istemedi artik doktorum dogurmam gerektigini sonra cok zorlanicagimi soyledi bende tamam dedim esimdle konustuk 3. ayimda sukurler olsun ki geldi bebegim
Bi bakarım cnmValla canım faydası saymakla bitmez böğürtlen kökü ve hamilelikle ilgili forumda var kk'da bi bak istersen
Merhaba cnm adet düzensizliği var mı?Merhaba bizde istiyoruz bebek ama yumurtalarım da çatlama olmuyormuş o yüzden tedavi görücez inşallah bizde evlat sahibi olmak istiyoruz
Cnm carsiya ciktim ama kayinvalidemde geldi yaninda alamadim artik pazartesiye kadar beklerim ya da yarin bi sekilde bakarim
Canım ben yapıyorum gece yatarken içiyo geneldeKızlar bugün keçi boynuzu çayı yaptım ama nasıl kullanıldığı yazilmiyor eşine yapan varmı ne zaman içilmesi gerekli
Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bize olsun ben cesaret edip alamadim hala kizlar korkuyom valla yapmaya resmen ne gibi belirtilerin vardi cnm senin
Darısı sana olsun inşallah canım bu arada benim hamilelik enteresan oldu bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama haftamda sadece bir kez ilişki oldu o da akıntımın en yoğun olduğu gündü o gün oldu sanırım inşallah sende yumurlama gününü yakalarsın da olur bu ay testlere yüklen
Bende de surekli bi adet olacakmisim agri sanci var cnm ins cok dua et benim icinde rabbim isteyen herkese versin insBende pek bi belirti yoktu benim o gün canım sıkkındı testi de yapıyım da kafamdaki soru işareti gitsin diye düşündüm inanamadım hala da inanamıyorum her an adet olacakmışım gibi sızlamalarım var inşallah sende de vardır bebiş :)
Cnm yarın büyük gün yapicam ovu testi gunasiri da ilişki oluyor ama 3 gün sonra sehirdisindayim denk geldi geldi gelmedi nisanaDarısı sana olsun inşallah canım bu arada benim hamilelik enteresan oldu bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama haftamda sadece bir kez ilişki oldu o da akıntımın en yoğun olduğu gündü o gün oldu sanırım inşallah sende yumurlama gününü yakalarsın da olur bu ay testlere yüklen
Gelir inşallah canım geçen çift çizgi silik çıktı ya 3 gün içinde koyulaşır inşallah denk gelirCnm yarın büyük gün yapicam ovu testi gunasiri da ilişki oluyor ama 3 gün sonra sehirdisindayim denk geldi geldi gelmedi nisana
Sağol canım okudum 1 hafta boyunca sabah ac karına bide yatmadan önce 1 hafta bittikten sonra 3 ay sadece gece içmesi gerekiyormus inşAllah 3 aya gerek kalmazCanım ben yapıyorum gece yatarken içiyo genelde
Masallh canimm...Sonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Masallh canimm...lutfen cok is yapma canm.dinlenerek gecir.bitki cayi. İcme.greyfurt yeme.... hayirli olsun
Bende merak ediyorum nasıl çıkacak diye kurler ise yarayacak mi diye bakalım hemen paylasicam buradaGelir inşallah canım geçen çift çizgi silik çıktı ya 3 gün içinde koyulaşır inşallah denk gelir
Cnm fazla uzanma bi yere. temizlik yapma supurge falan. Hep yat zaten bi iki haftaya bulantilar başlar yatarsin hep. Ben ilk hamileligimi ogrendigimi 1 hafta kolumu bile kaldirmadan yatmistim senin ilk sanirm yatmak kolay olur. Ama benim kızım var hamile kalınca halim ne olur bilmemTeşekkür ederim canım tavsiyeler için de teşekkürler ben acemiyim ihtiyacım var tavsiyelere :))
Bende çalışıyorum canım ya inşallah bulantılar yoğun olmaz işim masa başı çok yormaz beni ama bulantılar olursa engelleyebilir çalışmamıCnm fazla uzanma bi yere. temizlik yapma supurge falan. Hep yat zaten bi iki haftaya bulantilar başlar yatarsin hep. Ben ilk hamileligimi ogrendigimi 1 hafta kolumu bile kaldirmadan yatmistim senin ilk sanirm yatmak kolay olur. Ama benim kızım var hamile kalınca halim ne olur bilmemyardım edenim de yok dogumum falan nasıl olur simdiden kara kara düşünüyom
Gecmisolsun cano. İçini ferah tut. Veren Allah her türlü verir. Allah büyük. Hicc kafana takma ne olur...Kizkar boyle hastalik grip falan gebe kalmayi engeller mi bi bikginiz var mi acep
hayrli olsun bebeğin canimm.Sonucumu öğrendim canlarım 73.05 dedilerRabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?