2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar bugün keçi boynuzu çayı yaptım ama nasıl kullanıldığı yazilmiyor eşine yapan varmı ne zaman içilmesi gerekli

Rabbim aratmasin cnm sağlıcakla alırsın kucağına insallah

Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm ins darisi bize olsun ben cesaret edip alamadim hala kizlar korkuyom valla yapmaya resmen ne gibi belirtilerin vardi cnm senin

Bende pek bi belirti yoktu benim o gün canım sıkkındı testi de yapıyım da kafamdaki soru işareti gitsin diye düşündüm inanamadım hala da inanamıyorum her an adet olacakmışım gibi sızlamalarım var inşallah sende de vardır bebiş :)

F Frdglr canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Darısı sana olsun inşallah canım bu arada benim hamilelik enteresan oldu bu ay hiç beklemiyordum çünkü yumurtlama haftamda sadece bir kez ilişki oldu o da akıntımın en yoğun olduğu gündü o gün oldu sanırım inşallah sende yumurlama gününü yakalarsın da olur bu ay testlere yüklen

Bende de surekli bi adet olacakmisim agri sanci var cnm ins cok dua et benim icinde rabbim isteyen herkese versin ins

Cnm yarın büyük gün yapicam ovu testi gunasiri da ilişki oluyor ama 3 gün sonra sehirdisindayim denk geldi geldi gelmedi nisana

Sonucumu öğrendim canlarım 73.05 dediler Rabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
Masallh canimm... lutfen cok is yapma canm.dinlenerek gecir.bitki cayi. İcme.greyfurt yeme.... hayirli olsun

Teşekkür ederim canım tavsiyeler için de teşekkürler ben acemiyim ihtiyacım var tavsiyelere :))
Cnm fazla uzanma bi yere. temizlik yapma supurge falan. Hep yat zaten bi iki haftaya bulantilar başlar yatarsin hep. Ben ilk hamileligimi ogrendigimi 1 hafta kolumu bile kaldirmadan yatmistim senin ilk sanirm yatmak kolay olur. Ama benim kızım var hamile kalınca halim ne olur bilmem yardım edenim de yok dogumum falan nasıl olur simdiden kara kara düşünüyom

Bende çalışıyorum canım ya inşallah bulantılar yoğun olmaz işim masa başı çok yormaz beni ama bulantılar olursa engelleyebilir çalışmamı
Rabbim kolaylığını verir inşallah canım sen teslim et kendini Allaha

Kizkar boyle hastalik grip falan gebe kalmayi engeller mi bi bikginiz var mi acep
Gecmisolsun cano. İçini ferah tut. Veren Allah her türlü verir. Allah büyük. Hicc kafana takma ne olur...
Sonucumu öğrendim canlarım 73.05 dediler Rabbime hamdolsun hamilelik varmış darısı inşallah bu topikteki isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah hep dua edicem bu heyecanı isteyen herkes yaşasın diye
hayrli olsun bebeğin canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…