2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Öyle cnm . Cebine leblebi koyarsin isyerinde atistirirsin bulantini yatistirir

Kızlar ya bişey sorucam hani vücudumuzda her hangi bi yerimizee damar atar ya benim vajimda kaç gündür öyle atıyo bu neyin nesi anlamadım benim gibi olan varmıı acaba yaaa ilk başlarda çok üstünde durmadım ama geçmek bilmedi

canim ovulasyon gunundesindir yuksek ihtimal gecen seneki hamileligimde ilk haftalarimda öyle olmustu umut vermek istemem ama ya ovulasyon yada vardir biseyler belki

Kızlar merhaba. Benim bat 24 şubatti ve o gun yaptigim gebelik testi negatif cikmisti. Bugün adet olacakmis gibi agrilarim birden kayboldu. Ve ben bir test daha yaptim. Cook silik ikinci cizgi cikti. Hayal mi goruyorum bilmiyorum ama var gozle goruluyor. Resmi yukleyecegim ama siz gorur musunuz bilmiyorum. Bir umut oldu aksam aksam..

Kızlar bugün keçi boynuzu çayı yaptım ama nasıl kullanıldığı yazilmiyor eşine yapan varmı ne zaman içilmesi gerekli
Canim 7 -8 tane k.boynuzunu kucuk parcalara bolerek yarim litre kaynamis suyun icine atin 3 dkika kaynatin ocagi kapatin 15dk dinlenmeye alin suyunu suzun esinize icirin canim sifa olur insallah

İyi geceler herkese benim adetim beş gün gecikti evde test yaptım negatif adet belirtilerim yok anlam veremedim yardımcı olur musunuz

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Benide kabul ederseniz sevinirim 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce milyonda bir olan bi gebelik geçirdim servikal gebelik maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada gebelik olmadı bu ay doktor klomen verdi adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ertesi gün doktora gittim 2 adet yumurtam olmuş çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim BAT 6Nisan rabbim yavrularımıza kavuştursun tez zamanda inşallah

Kızlar Günaydın adetim salı günü dün akşam pembe akıntı vardı canasirimda. Dün akşam çocuklar vardı onlaei kucakladim durdum oynadım, sonra akıntıyı görünce korktum arkası gelmedi, benim adetim direk kırmızı başlar böyle önceden belirti vermez. Geçen hamile kaldigimda da bugünlerde yerlesme kanamam olmuştu. Ama o devam etti sonra düştü. Tuhaf olan gosuslerim açıyodu düne kadar bugün acı yok

Yerlesme kanamasi olabilir kuzum bence korkna kuzum allagin izniyle hicbirsey olmaz

Cok sevindim ya seni uğraştırcak bişey yok cok şükür
Sağol canım çok şükür bakalim Herşey normal olupta bebisi olmayan çok Bak bende senin gibi olumsuz düşündüm şimdi :))) Neyse olumsuz düşüncelere yer vermeyelim Belki bu ameliyat vesile olur Sen lütfen sitres yapma olur mu Sitres deyince kelebekcik geliyor aklıma Lütfen relaks ol bu ay

Hoşgeldin cnm aramıza. Seni de ekliyorum geçmiş olsun üzüldüm kürtaj için inşallah tez zamanda bebeğine kavusursun

Canım merhaba inşallah vardır sanki bende hafif bi çizgi gordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…