2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Adetini bekle bakalım cnm

Tünaydın kızlar. Güne mutlu başladım ama moralim bozuldu bugün ovu yapacagimi soylemistim ya sonuca bakın. Benim yumurta gene geç çatlayacak belli oldu

Ya gerçekten kadın doğum doktoru bile psikologluk yaptı bana benim buna bi son vermem lazım.Sen bide benimle yaşayanları düşün :) bende panikatak var ondan hepsi :) aklıma şunu getircem artık amannn nasılsa herşey olacağına varıyor.

İnşallah canım vücudumu taniyorsam eğer hasta olcaksam ağrım başlamış olurdu ağrım yok bakalım beklicez gorcez eşim test yaptırmiyo uzuluyom sonra diye beklemekten başka çarem yok
Allahimmmm yar ve yardimcimiz olsun insallah bebis yerlesmek icin onu yapmistir guzel haberlerini aliriz insallah dedigin gibi olur

canim ovulasyon gunundesindir yuksek ihtimal gecen seneki hamileligimde ilk haftalarimda öyle olmustu umut vermek istemem ama ya ovulasyon yada vardir biseyler belki
Yok canım ben şuan hastayım bende senin dediğin gibi düşünmüştüm ama olmadı hayırlısı buymuş dedim fakat bi yerde okumuştum rahim artık hamilelik istiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruda olabilir artık 1,5 sene oldu :))

Kızlar dün kürlere başladım önümüzdeki hafta sonu 2 günlüğüne seyehate çıkıcz eşimle soğan kürü yapiyorum ya orda nasıl yapcm etrafım çok kalabalk oluck 2 gün içmesem de olmaz faydasını görmem diye korkuyorum aklım binbir çeşit oldu ya

Kızlar bugün bal+tarçın+çörekotu kürüne başladım ve böğürtlen kökünü kaynatıyorum yarında Allahın izniyle buna başlıycam perşembe film çekilicem bu ay Allahın izniyle herşey netleşicek ve yolumuza bakıcaz inşaAllah ameliyata gerek kalmazda yeni umutlar yerini alır birde belime hacemat yaptırmayı düşünüyorum yaptıran varmı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…