- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.781
Adetini bekle bakalım cnmKızlar Günaydın adetim salı günü dün akşam pembe akıntı vardı canasirimda. Dün akşam çocuklar vardı onlaei kucakladim durdum oynadım, sonra akıntıyı görünce korktum arkası gelmedi, benim adetim direk kırmızı başlar böyle önceden belirti vermez. Geçen hamile kaldigimda da bugünlerde yerlesme kanamam olmuştu. Ama o devam etti sonra düştü. Tuhaf olan gosuslerim açıyodu düne kadar bugün acı yok
İnsallah canim yarin kan testi yaptiricam sonucu bildiririm:)Canım merhaba inşallah vardır sanki bende hafif bi çizgi gordum:)
Ya gerçekten kadın doğum doktoru bile psikologluk yaptı bana benim buna bi son vermem lazım.Sen bide benimle yaşayanları düşün :) bende panikatak var ondan hepsi :) aklıma şunu getircem artık amannn nasılsa herşey olacağına varıyor.Sağol canım çok şükür bakalim Herşey normal olupta bebisi olmayan çok Bak bende senin gibi olumsuz düşündüm şimdi :))) Neyse olumsuz düşüncelere yer vermeyelim Belki bu ameliyat vesile olur Sen lütfen sitres yapma olur mu Sitres deyince kelebekcik geliyor aklıma Lütfen relaks ol bu ay
18-19 da çatlayabilir sankimTünaydın kızlar. Güne mutlu başladım ama moralim bozuldu bugün ovu yapacagimi soylemistim ya sonuca bakın. Benim yumurta gene geç çatlayacak belli oldu
Eki Görüntüle 1973373
Aynen canım aynenYa gerçekten kadın doğum doktoru bile psikologluk yaptı bana benim buna bi son vermem lazım.Sen bide benimle yaşayanları düşün :) bende panikatak var ondan hepsi :) aklıma şunu getircem artık amannn nasılsa herşey olacağına varıyor.
Canım gelmiyo arkası ağrım da yok sürekli wcye gidiyorum ☺Adetini bekle bakalım cnm
Hoşbulduk teşekkür ederimHoşgeldin cnm aramıza. Seni de ekliyorum geçmiş olsun üzüldüm kürtaj için inşallah tez zamanda bebeğine kavusursun
Yarın gidicem canım fakülteye inşallah hayrlı sonuçlar haberler alırım cümlemize hayrlar güzel sonuçlar müjdeler almayı Rabbim nasip etsinZeytin_yesili canım sen pıhtılaşma için genetik testi araştırdın mı?
Allahimmmm yar ve yardimcimiz olsun insallah bebis yerlesmek icin onu yapmistir guzel haberlerini aliriz insallah dedigin gibi olurİnşallah canım vücudumu taniyorsam eğer hasta olcaksam ağrım başlamış olurdu ağrım yok bakalım beklicez gorcez eşim test yaptırmiyo uzuluyom sonra diye beklemekten başka çarem yok
Aminnn Hayirli ve guzel haberler alirisin insallah canimmmYarın gidicem canım fakülteye inşallah hayrlı sonuçlar haberler alırım cümlemize hayrlar güzel sonuçlar müjdeler almayı Rabbim nasip etsin
Yok canım ben hamile değilim adetliyim malesef bunayda olmadı hayırlısı buymuş demek ki bakalım perşembe rahim filmim var bu ay inşaAllah olurBurcummmmm123 burcu canım sen inş hamilesindir ya cok belirtin var inş güzel haberler alırız senden de
Hmm anladım canım bende istanbulda'yım echomar'da çektiricem dr.önerdi bende baktım bu konuda bayaa iyi yorumlarda öyle inşaAllah bu ay bizimde bebişlerimiz gelirSagol canjm Ben ankara'da etlik Zübeyde hanm hast. cektirdim canım
İnşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsinAllahimmmm yar ve yardimcimiz olsun insallah bebis yerlesmek icin onu yapmistir guzel haberlerini aliriz insallah dedigin gibi olur
Yok canım ben şuan hastayım bende senin dediğin gibi düşünmüştüm ama olmadı hayırlısı buymuş dedim fakat bi yerde okumuştum rahim artık hamilelik istiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruda olabilir artık 1,5 sene oldu :))canim ovulasyon gunundesindir yuksek ihtimal gecen seneki hamileligimde ilk haftalarimda öyle olmustu umut vermek istemem ama ya ovulasyon yada vardir biseyler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?