2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım bişey olmaz 2 günden bence ya faydası olur onun gene cok sıkıntı yapma bence sıkıntı soğan küründen daha cok etkiliyo biliyosun.

İyi akşamlar kızlar. Bugünde hayırlısıyla geçip gidiyor. Adet bitti yeni tarih 22 nisan düzensiz adet olduğum için yumutlamayi hesaplamak ve ovulasyon testi yapmak için 3 ay içinden en erken adet tarihini ayarlayıp ona gore bu ay yumurtlamayı belirliyicm yani adetin 21 Günü ovulasyon tarihi. Bal tarçın ve çörek otu kürüne başladım hergun adaçayı içiyorum ve soğan kürünü uygulamaya basladm eşime de keçi boynuzu iciriyorum bismillah deyip başladık stres sıkıntı hayattan çıkarıldı şartlandırma yok ohhhh hadi bakalim inşAllah bu ay hepimiz güzel haberleri alırız

Canım bu msjı bana yazdın sanırım bardak muhabbetinden dolayı :) etiketlememişsin ama üstüme alındım nerde yaptırdın nasıldı acıdımı
Evet sanaydi:)) kardesime vurdurdum cnm çok basit biz sık sık yaparız birbirimize. En son kızıma hamile kalmak için vurdurmustum belime bi de şimdi bakalım.

Canım 3u birden fazla değil mi bende de duzensizlik var sanırım bende 20 21 . Günler yunurtlucam ama maalesef bu zamanlar şehir dışında olucam
Bende 12 gün soğan suyu yaptim hemen arkasından ara vermeden bal corekotuna başladım (adetimin 6.gununde) 6 gun yaptim dun biraktim bugunde belime bardak vurdurdum allah'a bıraktım kendimi olursa olur olmazsa bi daha ki aya artık.

Canim bal çörek otu zaten 3 gün daha kullanicm birakicm adaçayı günde 1 bardak içiyorum sadece soğan kürüne yeni başladım zaten olmadı adaçayını yumurtlma dönemine kadar haftada 3 gün falan icerm ağır gelmesin diye ama şimdiden kendimde bir rahatlama hissediyorum dediğin gibi olursa olur olmazsa hayırlısı der bir dahaki aya aynen son hız devam elbet RABBİM yeri zamanı gelince ol der olur tatlım

Evet sanaydi:)) kardesime vurdurdum cnm çok basit biz sık sık yaparız birbirimize. En son kızıma hamile kalmak için vurdurmustum belime bi de şimdi bakalım.
Anladım canım benimde belim çok ağrıyo acaba benimdemi belimden kaynaklanıyo dedim kendi kendime o yüzden hacamat yaptırıyım dedim belkide şifam ordadır

Öyle cnm bende bct yaparken 3 gün adacayi içtim valla neredeyse herşeyi yaptım sanırım
Sogan suyu, bal corekotu, adacayi, bardak vurdurma. Bu ay da olmazsa hiç bi zaman olmaz herhalde ama dedigim maalesef denk getiremicem sanırım nasip kısmet artık ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…