- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Bekleyelim bakalım. Sen hiç test yaptın mı canım?Belli olmaz öyle düşünme. Çünkü hamilelikte lh hormonu ne zaman salgilanmaya başlıyor bunu bilmiyorum. Sanirim adetvtarihlerimiz ayni. Benim de 24 subat
Bu ay henüz yapmadım. Çünkü adet belirtilerim başladı. Oyle olunca test yapmak istemiyorum. Adetimin gelmesini bekliyorum o yüzden.Bekleyelim bakalım. Sen hiç test yaptın mı canım?
En iyisini yapmışsın canım. Negatifi görüp moral bozmaktansa..Bu ay henüz yapmadım. Çünkü adet belirtilerim başladı. Oyle olunca test yapmak istemiyorum. Adetimin gelmesini bekliyorum o yüzden.
Sanki gebelik var canım 2. Cizgi belli ve lekelenmende varmış hakkinda hayirlisi olsunKızlar bat 24 şubat. Biraz önce camasirimda kahverengi pembe gibi lekeler gördüm. Ya adet geliyor ya da yerlesme kanamasi. Heyecanlandım ya. Ovulasyon testi yaptım simdi durum bu yorumlar mısınız rica etsem? Eki Görüntüle 1957073
İnşallah canım ama ovulasyon testi çok koyu değil. Umudumu kaybettim biraz. Beklemek en doğrusu sabredip anlayacağım sonucu:)Sanki gebelik var canım 2. Cizgi belli ve lekelenmende varmış hakkinda hayirlisi olsun
24 subat benimde ayni seyleri yasiyorum offf icim sikilyorBÖYLE SANKİ DİZLERİMLE TAŞ TASIMISIM GİBİ KOLLARIMI KALDIRINCA BİR AĞRI VAR KASIK BÖLGEME BİRSEY YERLESTİRMİŞLER GİBİ AGRILAR BATMALAR SIRT AGRISAI MİDE AGRISI BÖYLE OLMAZ Kİ AMA HADİ GEÇ 3 GÜN YA ADET OLSAK YA DA ANLASAK TEST Mİ YAPSAM
Test yapmiyalim da bir umut olsun yine de diyosun yani. Bu arada baya 24 subat bat tarihli var herhaldeEn iyisini yapmışsın canım. Negatifi görüp moral bozmaktansa..
Evet bayagi denk geldim bende 24 subataTest yapmiyalim da bir umut olsun yine de diyosun yani. Bu arada baya 24 subat bat tarihli var herhalde
Test yapıp negatifi görünce rahat durmuyoruz ki bata kadar:) Yine yeni yeniden yapıyoruz oyüzden bekleyebilmek önemli. 24 şubatta keramet vardır umarımTest yapmiyalim da bir umut olsun yine de diyosun yani. Bu arada baya 24 subat bat tarihli var herhalde
Ayni tarihler olunca beklemek daha heyecanliEvet bayagi denk geldim bende 24 subata
24 subatta hamile olursak cok gulerimTest yapıp negatifi görünce rahat durmuyoruz ki bata kadar:) Yine yeni yeniden yapıyoruz oyüzden bekleyebilmek önemli. 24 şubatta keramet vardır umarım
24 subatta hamile olursak cok gulerim
Aynen ya bide hepimiz hamile olursak pek komik olur
Benimde 10 gun var bende adet olacam gibi hissediyorumREGL OLACAK GİBİ HİSSEDİP HAMİLE KALAN VAR MI(( BAT 3 GÜN KALDI
Bekle cnm bekleBÖYLE SANKİ DİZLERİMLE TAŞ TASIMISIM GİBİ KOLLARIMI KALDIRINCA BİR AĞRI VAR KASIK BÖLGEME BİRSEY YERLESTİRMİŞLER GİBİ AGRILAR BATMALAR SIRT AGRISAI MİDE AGRISI BÖYLE OLMAZ Kİ AMA HADİ GEÇ 3 GÜN YA ADET OLSAK YA DA ANLASAK TEST Mİ YAPSAM
Cnm ya bi 63.sayfaya göz atsana benim 4 tane ovu testi resmim var 2.cizgi hep aynı. Bugün yine yaptım yine aynı cikiyorCanim ovu testiyle yapiyorsan ikinci çizginin cok koyu olmasi lazim. Su durumda sonuc ne yazikki negatif. Belki daha erken oldugundan da olabilir. Ben de gecen ay yapmıştım ovu testiyle ayni böyle olmustu. Ama adet oldum. Sonra arastirdim ki ikinci cizginin cok koyu olmasi gerektigini ogrendim.
Haber verdiğin için sagol:)Canim ben brn_ttr kullanici adimi degistirdim. Barlari yazdigin yerde gunceller misin
Ayy güldürdünuz beniArtık kafaya takmaktan rüyamda sütüm akıyordu6 gun var adete ve ben kafayı yedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?