2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kayısı çayı içmek zararlı mıdır sizce kızlar. Bn günde 1 bardak içiyorum.. zararlısı hemn bırakabilirim.

Selam kızlar adetin 5.günü bitti artık yok denecek kadar az geliyor...sizce ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım ilk defa yapıcam hiç anlamam bu işten

Umudunu kesme canm bi baktın olmaz dediğin anda oluvermiş inşAllah. Ben bu ay meryem suresinede başlamıştım 41 gün boyunca tabi akıntılardan adet günü faln derken sadece bir hafta okudum geri kalanı eşim devam ediyor 2 nisana kadar sonra ALLAH kerim deyip bekliycz artık hepimiz için hakkımızda hayırlısı

Banada annem okuyo 41 bende hergün 1-15 ayete kadr okuyom arapça cok bilmiyom cünkü Allah kabuletsin inşallah canım dualarımızı

Yok mu bana bi yardım eli
Canim adetin duzenli ise erken yumurtlama ihtimalini goze alarak riske atma 10.gunden yapmaya baslaaa ve ilk idrarla degil sivi alimi cok fazla yapmadan testini yap aksam 8den snraya birakma ama yaniltabiliyormus diye biliyorum birde hergun ayni saatte testini yap yaptigin gunude not et istersen birde testler 10dk icinde dogru sonuc veriyormus sonrasini dikkate alma derim ben boyle biliyorum boyle yapiyorm canim

Banada annem okuyo 41 bende hergün 1-15 ayete kadr okuyom arapça cok bilmiyom cünkü Allah kabuletsin inşallah canım dualarımızı
Çok şükür zamanında öğrettiler annemler kurslara yolladılar ALLAH razı olsun hepsinden. Oda iyi cnm dua her şekilde duadır azı çoğu olmaz. Ben hacdan gelen hurma üstüne okutucaktm 41 kişiye 41 hurma veriyorsun hepsi onun üstüne meryem suresi okuyor ve sana tekrar veriyor sen ve eşin günde 1 tane yiyorsun. Hurmada vardı kaynanam hacdan getirmişti ama okutamadm bende kendim hergun okuym dedm. Zaten eşim beni çok motive ediyor sagolsun kendini kosullandirma olsada olmasada biz hayirlisini isteyelim hep diyor o yüzden bu ay sadece rahatlamaya ve stresten uzak durmaya caliscm

Bu arada perşembe regaip kandili persembe ve cuma oruç tutucm gündüz soğan kurunu uygulamiycm hafta sonuda uygulayabilecegimi sanmiyorum sadece aksam uygulasam bi yararini görürmym

Amin cnm. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bakalım bekleyip gorucez senin bat ne zaman

Yaptir tatlım bi zararı yok sen kime yaptiriyon
Ya ben istanbul fatihte bir kaç yer buldum oralardan birine yaptırıcam Allah izin verirse normalde kesikten kandan korkarım ama çocuk için yapmadığım şey kalmadı 16 aydır bakalım hayırlısı ya Rabbim ol demeyince olmaz bunu biliyorum ama umut dünyası işte belki bu iyi gelir diyip deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…