- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.821
Yaptir tatlım bi zararı yok sen kime yaptiriyonAnladım canım benimde belim çok ağrıyo acaba benimdemi belimden kaynaklanıyo dedim kendi kendime o yüzden hacamat yaptırıyım dedim belkide şifam ordadır
Umudunu kesme canm bi baktın olmaz dediğin anda oluvermiş inşAllah. Ben bu ay meryem suresinede başlamıştım 41 gün boyunca tabi akıntılardan adet günü faln derken sadece bir hafta okudum geri kalanı eşim devam ediyor 2 nisana kadar sonra ALLAH kerim deyip bekliycz artık hepimiz için hakkımızda hayırlısıÖyle cnm bende bct yaparken 3 gün adacayi içtim valla neredeyse herşeyi yaptım sanırım
Sogan suyu, bal corekotu, adacayi, bardak vurdurma. Bu ay da olmazsa hiç bi zaman olmaz herhaldeama dedigim maalesef denk getiremicem sanırım nasip kısmet artık ne diyelim
Selam kızlar adetin 5.günü bitti artık yok denecek kadar az geliyor...sizce ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım ilk defa yapıcam hiç anlamam bu işten
Canım 12.gün yap ilk 16 ya kadar takip et bakalım çizgileri elinde cok test yoksa 12 14 16 yap test bolsa bol bol yap ama en önemlisi akıntı tabiki ben ordan anlıyorumYok mu bana bi yardım eli
Banada annem okuyo 41 bende hergün 1-15 ayete kadr okuyom arapça cok bilmiyom cünkü Allah kabuletsin inşallah canım dualarımızıUmudunu kesme canm bi baktın olmaz dediğin anda oluvermiş inşAllah. Ben bu ay meryem suresinede başlamıştım 41 gün boyunca tabi akıntılardan adet günü faln derken sadece bir hafta okudum geri kalanı eşim devam ediyor 2 nisana kadar sonra ALLAH kerim deyip bekliycz artık hepimiz için hakkımızda hayırlısı
Kaç günde bir oluyorsun cnm adetin düzenli mi ?? 28 gündeyse mesela 11. Gün başla. 29 sa 12 30 sa 13....Yok mu bana bi yardım eli
Canim adetin duzenli ise erken yumurtlama ihtimalini goze alarak riske atma 10.gunden yapmaya baslaaa ve ilk idrarla degil sivi alimi cok fazla yapmadan testini yap aksam 8den snraya birakma ama yaniltabiliyormus diye biliyorum birde hergun ayni saatte testini yap yaptigin gunude not et istersen birde testler 10dk icinde dogru sonuc veriyormus sonrasini dikkate alma derim ben boyle biliyorum boyle yapiyorm canimYok mu bana bi yardım eli
Canım kaç günde adet oluyorsun düzenli mi adetlerinSelam kızlar adetin 5.günü bitti artık yok denecek kadar az geliyor...sizce ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım ilk defa yapıcam hiç anlamam bu işten
Çok şükür zamanında öğrettiler annemler kurslara yolladılar ALLAH razı olsun hepsinden. Oda iyi cnm dua her şekilde duadır azı çoğu olmaz. Ben hacdan gelen hurma üstüne okutucaktm 41 kişiye 41 hurma veriyorsun hepsi onun üstüne meryem suresi okuyor ve sana tekrar veriyor sen ve eşin günde 1 tane yiyorsun. Hurmada vardı kaynanam hacdan getirmişti ama okutamadm bende kendim hergun okuym dedm. Zaten eşim beni çok motive ediyor sagolsun kendini kosullandirma olsada olmasada biz hayirlisini isteyelim hep diyor o yüzden bu ay sadece rahatlamaya ve stresten uzak durmaya caliscmBanada annem okuyo 41 bende hergün 1-15 ayete kadr okuyom arapça cok bilmiyom cünkü Allah kabuletsin inşallah canım dualarımızı
Bu arada perşembe regaip kandili persembe ve cuma oruç tutucm gündüz soğan kurunu uygulamiycm hafta sonuda uygulayabilecegimi sanmiyorum sadece aksam uygulasam bi yararini görürmymBanada annem okuyo 41 bende hergün 1-15 ayete kadr okuyom arapça cok bilmiyom cünkü Allah kabuletsin inşallah canım dualarımızı
Kaç günde adet oluyorsun cnmSelam kızlar adetin 5.günü bitti artık yok denecek kadar az geliyor...sizce ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım ilk defa yapıcam hiç anlamam bu işten
Amin cnm. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bakalım bekleyip gorucez senin bat ne zamanUmudunu kesme canm bi baktın olmaz dediğin anda oluvermiş inşAllah. Ben bu ay meryem suresinede başlamıştım 41 gün boyunca tabi akıntılardan adet günü faln derken sadece bir hafta okudum geri kalanı eşim devam ediyor 2 nisana kadar sonra ALLAH kerim deyip bekliycz artık hepimiz için hakkımızda hayırlısı
Ya ben istanbul fatihte bir kaç yer buldum oralardan birine yaptırıcam Allah izin verirse normalde kesikten kandan korkarım ama çocuk için yapmadığım şey kalmadı 16 aydır bakalım hayırlısı ya Rabbim ol demeyince olmaz bunu biliyorum ama umut dünyası işte belki bu iyi gelir diyip deniyoruzYaptir tatlım bi zararı yok sen kime yaptiriyon
Eee canım hamilesin hadi gözün aydın çok sevindim senin adına kaç gün gecikmen olmuştu?İdrarı damlattıgım andan itibaren çift çizgi göründü test pyro clınıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?