- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.841
Canım sen hamilesin inşaAllah değerlerinde düzenli şekilde artar sağlıklı hamileliğin olurBugün adet günüm birazdan sağlık ocağına kan testi vermeye gidecem
İnşallah yaCanım sen hamilesin inşaAllah değerlerinde düzenli şekilde artar sağlıklı hamileliğin olur
Hayatım seninki silik bile değil tam net 2 çizgi kan testi yaptırıp sonuçları bizede bildir mutlakaBu testin yanılma payı olamaz demi ya
Tabi bidiririmHayatım seninki silik bile değil tam net 2 çizgi kan testi yaptırıp sonuçları bizede bildir mutlaka
Canım sen adetin biter bitmez başla tabi bolca elinde test varsa çünkü 1 keresinde bende 14-15.günleri yumurtlamam zannediyodum ama malesef 10-11'de koyulaşmıştı o yüzden riske atma derim@sweqtpeas @Mucize2107Kelebekcikk34 Allah razı olsun kızlar sagolun @Smydnz TurkuazKrampon 28 29 gune bir oluyorum kızlar
Yok canım ben şuan hastayım bende senin dediğin gibi düşünmüştüm ama olmadı hayırlısı buymuş dedim fakat bi yerde okumuştum rahim artık hamilelik istiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruda olabilir artık 1,5 sene oldu :))
İnşaAllah canım bu arada belirtilerin varmıydı?Şu an sağlık ocağındayım birazdan kan verecem çok heyecanlıyım ya inşallah kandada gebelik pozitif çıkar
hayrli olsun canım. Darısı bizee.Tabi bidiririm
Kasık Ağrı'm ve bel Ağrı'm var bide sürekli migdem bulanıyor yemek kokuları rahatsız ediyor beniİnşaAllah canım bu arada belirtilerin varmıydı?
Şu an sağlık ocağındayım birazdan kan verecem çok heyecanlıyım ya inşallah kandada gebelik pozitif çıkar
Benim 3.5 yasında bi kızım var testi yaptım çıktım vcden sarıldım kızıma sağlık ocağında kan verirken diyo anne çabuk olda kardeşim hemen gelsin diyo :)Bende ctesi çok heyecanlıydım merdivenden düşüyodum nerdeyse
İnşallah sağlıklı gebeliktir bugün bende verdim kan inşallah katlanmıştır
8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim karnımda ölmüş çok korkuyorum tekrar basıma gelir diye
Rabbim güldürsün inşallah yüzümüzüÇok geçmiş olsun canım bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle düşünme tedbirini al. Dr kontrollerini aksatma. Allahın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah dua et. Her hamilelik farklidir
Benim annem iki kere yaşadı onu ama her seferinde hemen hamile kalıp kardeşlerimi doğurdu bi sıkıntı olmadı canım içini ferah tut8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim karnımda ölmüş çok korkuyorum tekrar basıma gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?