2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Şu an sağlık ocağındayım birazdan kan verecem çok heyecanlıyım ya inşallah kandada gebelik pozitif çıkar

Bende ctesi çok heyecanlıydım merdivenden düşüyodum nerdeyse
İnşallah sağlıklı gebeliktir bugün bende verdim kan inşallah katlanmıştır

Bende ctesi çok heyecanlıydım merdivenden düşüyodum nerdeyse
İnşallah sağlıklı gebeliktir bugün bende verdim kan inşallah katlanmıştır
Benim 3.5 yasında bi kızım var testi yaptım çıktım vcden sarıldım kızıma sağlık ocağında kan verirken diyo anne çabuk olda kardeşim hemen gelsin diyo :)

Günaydın hanımlar benim adetim 5 gün var ama 1 haftadır günlük pedi dolduracak kadar kanamam var kan testi negatif çıktı cuma günü bahsetmiştim burada. Bugün Dr gidicem. Kötü birşey yoktur umarım. Böyle olan varmı aranızda. Hala adet olmadığım için umutluyum negatif ciksa da

8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim karnımda ölmüş çok korkuyorum tekrar basıma gelir diye

Çok geçmiş olsun canım bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle düşünme tedbirini al. Dr kontrollerini aksatma. Allahın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah dua et. Her hamilelik farklidir

Çok geçmiş olsun canım bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle düşünme tedbirini al. Dr kontrollerini aksatma. Allahın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah dua et. Her hamilelik farklidir
Rabbim güldürsün inşallah yüzümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…