- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.861
Kuzum biz senle aynıyız biliyosunÇok geçmiş olsun canım bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle düşünme tedbirini al. Dr kontrollerini aksatma. Allahın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah dua et. Her hamilelik farklidir
İsmin Kübra inşallah sonucu alır almaz ilk size haber verecemKuzum biz senle aynıyız biliyosun
Çok endişe etme kanaman için sıkıntı olmaz bende bugün süt hormonuma baktırdım işte yüksek mi kaldı acaba diye vücudumuz ancak toparlıyor kendini belli ki...
kalbim mucizelerim güzel haberlerin devam etsin inşlh canım cok sevindim senin adına inşlh Allah sağlıkla bizede herkese nasip etsin
Olur olur kübracım en zor kısmı geçtin :)Saat 3 olmaz bugün bana
Hayırlısı Allah dan rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlığıyla nasıp etsin inşallahKızlar kan testi sonucum negatifbugun kirmizilari gormeye basladim. Yeni bat 27 nisan
12.gun yapmaya başla cnm@sweqtpeas @Mucize2107Kelebekcikk34 Allah razı olsun kızlar sagolun @Smydnz TurkuazKrampon 28 29 gune bir oluyorum kızlar
Aaaa maşallah maşallah bu ne koyuluktur yaw :))canım cooook sevindim hayırlı uğurlu olsun nolur arkadasim bizlere de dua et nolurİdrarı damlattıgım andan itibaren çift çizgi göründü test pyro clınıce
Aa sahi benim şimdi jeton düştü hacemat daha farklı oluyordu biliyorum o da mı iyi geliyormuş hamile kalmaya?Ya ben istanbul fatihte bir kaç yer buldum oralardan birine yaptırıcam Allah izin verirse normalde kesikten kandan korkarım ama çocuk için yapmadığım şey kalmadı 16 aydır bakalım hayırlısı ya Rabbim ol demeyince olmaz bunu biliyorum ama umut dünyası işte belki bu iyi gelir diyip deniyoruz
Yaa kiyamam yemin ederim duygulandimBenim 3.5 yasında bi kızım var testi yaptım çıktım vcden sarıldım kızıma sağlık ocağında kan verirken diyo anne çabuk olda kardeşim hemen gelsin diyo :)
dualarım sizinle her namazımda dua edecem size rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinAaaa maşallah maşallah bu ne koyuluktur yaw :))canım cooook sevindim hayırlı uğurlu olsun nolur arkadasim bizlere de dua et nolur
Canım valla ben ilk kez duyuyorum böyle sen bi git bakalım doktor ne dicekGünaydın hanımlar benim adetim 5 gün var ama 1 haftadır günlük pedi dolduracak kadar kanamam var kan testi negatif çıktı cuma günü bahsetmiştim burada. Bugün Dr gidicem. Kötü birşey yoktur umarım. Böyle olan varmı aranızda. Hala adet olmadığım için umutluyum negatif ciksa da
Canım sen %100 hamilesin belirtilerin tam tutuyor hemen bize haber et. Iyi yarın sonuç çıkacak dememişler zaman geçmezdi artik:)Saat 3 olmaz bugün bana
Canım benim ya üzülme bu dha ki aya inşallahKızlar kan testi sonucum negatifbugun kirmizilari gormeye basladim. Yeni bat 27 nisan
Sanki ilk hamileligimmiş gibi çok heyecanlıyım ya çok güzel bi duyguCanım sen %100 hamilesin belirtilerin tam tutuyor hemen bize haber et. Iyi yarın sonuç çıkacak dememişler zaman geçmezdi artik:)
Üzülme ablacim hayırlısı allah'tan yeni bat ne zaman?Hayırlısı Allah dan rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlığıyla nasıp etsin inşallah
Benimde lekeldi şuan pembe yarına kırmızı larda gelirTurkuazKrampon bilgin olsun Rabbim hayırlı kilsin inşallah tüm isteyenlere nasip olsun
Amin cnm amin ismim Sengul ismime dua edermisin rica etsem:)dualarım sizinle her namazımda dua edecem size rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Tabi ederimAmin cnm amin ismim Sengul ismime dua edermisin rica etsem:)
Benimde 2 ay sonra 3 yaşına girecek kızım var. Rabbim evlatlarimizi bagislasin. Gelişim geriligi yaşadık cok zor günler geçirdim. Rabbim beterinden korusun diye hep dua ettim. Hala konuşamıyor ağzının içine bakıyoruz eşimle konuşsun diye. Yasitlarinin çatır catir konustugunu görürken benim kuzumu gördükce hala daha çook üzülüyorum. Herkes evlat istiyor ama en en enn önemlisi sağlıklı olması. Şimdi çevremde diyorlar kız mi istiyon erkek mi sağlıklı olsun diyorum. Içinden bi cinsiyet geciyordur ama diyorlar hayır diyorum. Inanin cinsiyet falan yok sadece sağlıklı olsun ve zamaninda dünyaya gelsin. Sanmayın kizim da bayağı ciddi bisey var yok elhamdülillah ama ben bi anneyim kızımın tirnagina zarar gelse tüm anneler telaslanir, yavrusu için yüreği kabarir ya heh işte benimkide böyle.. yasitlarindan 4-6 ay geriden geliyor. Buna da çok şükür. Zamanla bunu da asicaz inancım tam. Bunu burada anlatmayi düşünmüyordum ama bugün biraz duygusalim.Sanki ilk hamileligimmiş gibi çok heyecanlıyım ya çok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?