2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok geçmiş olsun canım bende 8 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle düşünme tedbirini al. Dr kontrollerini aksatma. Allahın izni ile hiç bir şey olmaz inşallah dua et. Her hamilelik farklidir
Kuzum biz senle aynıyız biliyosun
Çok endişe etme kanaman için sıkıntı olmaz bende bugün süt hormonuma baktırdım işte yüksek mi kaldı acaba diye vücudumuz ancak toparlıyor kendini belli ki...
kalbim mucizelerim güzel haberlerin devam etsin inşlh canım cok sevindim senin adına inşlh Allah sağlıkla bizede herkese nasip etsin

İsmin Kübra inşallah sonucu alır almaz ilk size haber verecem

Kızlar kan testi sonucum negatif bugun kirmizilari gormeye basladim. Yeni bat 27 nisan
Hayırlısı Allah dan rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlığıyla nasıp etsin inşallah

Benimde lekeldi şuan pembe yarına kırmızı larda gelir TurkuazKrampon bilgin olsun Rabbim hayırlı kilsin inşallah tüm isteyenlere nasip olsun

Aa sahi benim şimdi jeton düştü hacemat daha farklı oluyordu biliyorum o da mı iyi geliyormuş hamile kalmaya?

Aaaa maşallah maşallah bu ne koyuluktur yaw :))canım cooook sevindim hayırlı uğurlu olsun nolur arkadasim bizlere de dua et nolur
dualarım sizinle her namazımda dua edecem size rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Canım valla ben ilk kez duyuyorum böyle sen bi git bakalım doktor ne dicek

Üzülme ablacim hayırlısı allah'tan yeni bat ne zaman?

Kızlar günaydın memlekete gittiğimiz için 2 gündür hic bakamadım okuyamadım da varmı aranız da hamile varsa eğer hayırlı olsun biz bebek planlarımızı 6 ay kadar erteledik :) ben evlenmeden önce mersinde 8bay çalışmıştım gidip 4 ay daha çalışırsan eşimin es durumundan mersine tayin isteme şansı varmış ağustosta o yüzden nisan gibi inşallah is bulursam mersinde gidip çalışacağım ağustosta da eşim tayin isteyip gelecek inşallah artik bebiste eylül ekim gibi :) gerçi hafta sonu 1 kere çalışma yaptık bu karara varmadan önce o tutmuş mudur bilmiyorum ama sanmıyorum tuttugunuda eşim korunmaya başlayacak artik . herseyde bir hayır varmış demek ki bununda böyle olması gerekiyormus :) yine de buralarda olacağım sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)

Sanki ilk hamileligimmiş gibi çok heyecanlıyım ya çok güzel bi duygu
Benimde 2 ay sonra 3 yaşına girecek kızım var. Rabbim evlatlarimizi bagislasin. Gelişim geriligi yaşadık cok zor günler geçirdim. Rabbim beterinden korusun diye hep dua ettim. Hala konuşamıyor ağzının içine bakıyoruz eşimle konuşsun diye. Yasitlarinin çatır catir konustugunu görürken benim kuzumu gördükce hala daha çook üzülüyorum. Herkes evlat istiyor ama en en enn önemlisi sağlıklı olması. Şimdi çevremde diyorlar kız mi istiyon erkek mi sağlıklı olsun diyorum. Içinden bi cinsiyet geciyordur ama diyorlar hayır diyorum. Inanin cinsiyet falan yok sadece sağlıklı olsun ve zamaninda dünyaya gelsin. Sanmayın kizim da bayağı ciddi bisey var yok elhamdülillah ama ben bi anneyim kızımın tirnagina zarar gelse tüm anneler telaslanir, yavrusu için yüreği kabarir ya heh işte benimkide böyle.. yasitlarindan 4-6 ay geriden geliyor. Buna da çok şükür. Zamanla bunu da asicaz inancım tam. Bunu burada anlatmayi düşünmüyordum ama bugün biraz duygusalim.

Rabbim tüm yavruları ve benim yavrumu da her türlü kötülükten korusun. Hayırlı insanlarla karşılaştırsin. Sağlık,sihhat, akıl ve fikir versin. Dogacak olan bebeklerede sağlık sıhhat versin. Rabbim hiç bi anneyi evladindan ayrı bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…