- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.881
Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Bizi bırakırsin sen simdiKızlar günaydınmemlekete gittiğimiz için 2 gündür hic bakamadım okuyamadım da varmı aranız da hamile varsa eğer hayırlı olsun biz bebek planlarımızı 6 ay kadar erteledik :) ben evlenmeden önce mersinde 8bay çalışmıştım gidip 4 ay daha çalışırsan eşimin es durumundan mersine tayin isteme şansı varmış ağustosta o yüzden nisan gibi inşallah is bulursam mersinde gidip çalışacağım ağustosta da eşim tayin isteyip gelecek inşallah artik bebiste eylül ekim gibi :) gerçi hafta sonu 1 kere çalışma yaptık bu karara varmadan önce o tutmuş mudur bilmiyorum ama sanmıyorum tuttugunuda eşim korunmaya başlayacak artik . herseyde bir hayır varmış demek ki bununda böyle olması gerekiyormus :) yine de buralarda olacağım sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)
İnşallah yakın Zaman'da kızın çatır çatır konuşmaya başlar rabbim esirgesin prensesi her zaman yüzü gülsün Prensesin yoluda bahtıda açık olsun rabbim acısını göstermesinBenimde 2 ay sonra 3 yaşına girecek kızım var. Rabbim evlatlarimizi bagislasin. Gelişim geriligi yaşadık cok zor günler geçirdim. Rabbim beterinden korusun diye hep dua ettim. Hala konuşamıyor ağzının içine bakıyoruz eşimle konuşsun diye. Yasitlarinin çatır catir konustugunu görürken benim kuzumu gördükce hala daha çook üzülüyorum. Herkes evlat istiyor ama en en enn önemlisi sağlıklı olması. Şimdi çevremde diyorlar kız mi istiyon erkek mi sağlıklı olsun diyorum. Içinden bi cinsiyet geciyordur ama diyorlar hayır diyorum. Inanin cinsiyet falan yok sadece sağlıklı olsun ve zamaninda dünyaya gelsin. Sanmayın kizim da bayağı ciddi bisey var yok elhamdülillah ama ben bi anneyim kızımın tirnagina zarar gelse tüm anneler telaslanir, yavrusu için yüreği kabarir ya heh işte benimkide böyle.. yasitlarindan 4-6 ay geriden geliyor. Buna da çok şükür. Zamanla bunu da asicaz inancım tam. Bunu burada anlatmayi düşünmüyordum ama bugün biraz duygusalim.
Rabbim tüm yavruları ve benim yavrumu da her türlü kötülükten korusun. Hayırlı insanlarla karşılaştırsin. Sağlık,sihhat, akıl ve fikir versin. Dogacak olan bebeklerede sağlık sıhhat versin. Rabbim hiç bi anneyi evladindan ayrı bırakmasın.
Amiiiiinn cümlemizin evlatlarini..İnşallah yakın Zaman'da kızın çatır çatır konuşmaya başlar rabbim esirgesin prensesi her zaman yüzü gülsün Prensesin yoluda bahtıda açık olsun rabbim acısını göstermesin
Sizi bırakır miyim canım ben hicCanım benim hakkında hayırlısı olsun. Bizi bırakırsin sen simdi
Öyle olsun bakalim:) yazdım isminin karşısına 6 ay ara diye:))Sizi bırakır miyim canım ben hictakip edeceğim yazacağım sizlere ihtiyacım olacak ileride sadece bi sürelik askıya aldık bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Ay canım teşekkür ederimÖyle olsun bakalim:) yazdım isminin karşısına 6 ay ara diye:))
Rabbim hayırlı olanı versin cnmAy canım teşekkür ederimbakalım belkide tutmuştur şuan o.konuda da fikrim yok hic tuttuysa zaten aldığımız kararda iptal olacak hayırlısı buymuş diyeceğiz
Amin cnm. Yasitlarini ilkokul çağında yakalar inşallah öyle umut ediyoruz. Erken teşhis hayat kurtarır çok şükür ki erken teşhis edildi 1.5 yaşındayken. Çok yol katettik rabbimiz izni'yle bi konuşursa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. 180 kelimemiz var derdini anlatıyor çok şükür. Cümle kursa konuşacak zaten bakalım sabırla bekliyoruzTurkuazKrampon ah canım Allah ömür versin.Cocukların geriden gelmesi onlar büyüdükçe kayboluyor farkedilmiyor bile zaten.Minnoş kızını öp benim için.Cinsiyet konusunda cok doğru diyosun benim karnımda ölen bebeğim erkekti ve dedim ki ne farkederki kız olsaydı daha mı az üzülcektim kaybettiğime hiç bişey farketmiyor o yüzdendir dediğin gibi yeterki Allah gözaydınlığıyla nasip etsin...
Canım böğürtlen kökünün faydası çok fazla bende sipariş üzerine getirttim şuan hastayım 5.gnüü başlıycam Allah izin verirse bide ben dış gebelik geçirdiğim için ne var ne yok temizlensin istiyorum bide perşembe rahim filmim var ameliyat olmadan çocuk çalışmalarına başlamak için yapmak istiyorum ve bi çok kişi hamile kalmış çakşır otunu bugün yine gezinirken okudum tevafuk oldu onuda araştırıp denerim kimin şifası neyde bilinmez denemekte fayda var
Üzülmedim hayırlısi Allah dan yeni hat 24 nisanÜzülme ablacim hayırlısı allah'tan yeni bat ne zaman?
melikeecgl süpriz yaparsa bu ay cok güzel bir anı olarak gelmiş olur bebiş...aynen sen buraları çokta boş bırakma canım:)
Aynen canım eğer bir sürpriz yaparsa cidden şok olacağız değişik bir anı olacak bizim için tam ertelemisken gelmiş olacak :)Rabbim hayırlı olanı versin cnm
Ben bugun test yaptim negatif kuzum yumurtam gec catlamisti artik bi umut diyorummn gerci artikkkk umursamiyacagim benden ne koy olur ne kasaba nede cocuk insallah diger arkadaslarimin olur
Hosgeldin aramızaGunaydin guzel kizlar. Topiginize yeni katılıyorum. Tum hamislere Allah kuvvet versin. Isteyenlere debtez zamanda hayırlı haber nasip etsin
Hoşgeldin cnm yeni bat ne zaman?.kendini tanitirmisin?Gunaydin guzel kizlar. Topiginize yeni katılıyorum. Tum hamislere Allah kuvvet versin. Isteyenlere debtez zamanda hayırlı haber nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?