2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım benim hakkında hayırlısı olsun. Bizi bırakırsin sen simdi

İnşallah yakın Zaman'da kızın çatır çatır konuşmaya başlar rabbim esirgesin prensesi her zaman yüzü gülsün Prensesin yoluda bahtıda açık olsun rabbim acısını göstermesin

TurkuazKrampon ah canım Allah ömür versin.Cocukların geriden gelmesi onlar büyüdükçe kayboluyor farkedilmiyor bile zaten.Minnoş kızını öp benim için.Cinsiyet konusunda cok doğru diyosun benim karnımda ölen bebeğim erkekti ve dedim ki ne farkederki kız olsaydı daha mı az üzülcektim kaybettiğime hiç bişey farketmiyor o yüzdendir dediğin gibi yeterki Allah gözaydınlığıyla nasip etsin...

Amin cnm. Yasitlarini ilkokul çağında yakalar inşallah öyle umut ediyoruz. Erken teşhis hayat kurtarır çok şükür ki erken teşhis edildi 1.5 yaşındayken. Çok yol katettik rabbimiz izni'yle bi konuşursa gerisi çorap söküğü gibi gelecek. 180 kelimemiz var derdini anlatıyor çok şükür. Cümle kursa konuşacak zaten bakalım sabırla bekliyoruz

aynen canım denemek lazım benimde bugün adetim geldi çarşamba doktora gidicem rahim filmi çektirmek istiyorum dicem doktora bu ayda tutmadı insan kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…