- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.901
Canım yaa niye böyle diyosun niye karamsarliga dusuyorsun. Icini ferah tut herşey allah'tan sabır sabır ya sabirrBen bugun test yaptim negatif kuzum yumurtam gec catlamisti artik bi umut diyorummn gerci artikkkk umursamiyacagim benden ne koy olur ne kasaba nede cocuk insallah diger arkadaslarimin olur
Teşekkür ederim.adet mi oldun cnmBat 19 Nisa'n
Benim 22 nisan canımAmin cnm. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bakalım bekleyip gorucez senin bat ne zaman
Adetin 10 11 Günü yapmaya başla sen derim@sweqtpeasMucize2107 Kelebekcikk34 Allah razı olsun kızlar sagolun Smydnz TurkuazKrampon 28 29 gune bir oluyorum kızlar
@suerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00Whowiangirl @nefesimsin gokce P Pembissanne @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskem @yesa1 @Zuzupink @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
Canmben bugün adet oldum 8 gün gecikmeyle yeni bat 27 Nisan çok mutsuzum umudumu kaybediyorum yine olmuycak gibi geliyo periyotlarim uzadıkça canm sıkıl yor@suerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00Whowiangirl @nefesimsin gokce P Pembissanne @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskem @yesa1 @Zuzupink @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
Amin canım. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.Benimde 2 ay sonra 3 yaşına girecek kızım var. Rabbim evlatlarimizi bagislasin. Gelişim geriligi yaşadık cok zor günler geçirdim. Rabbim beterinden korusun diye hep dua ettim. Hala konuşamıyor ağzının içine bakıyoruz eşimle konuşsun diye. Yasitlarinin çatır catir konustugunu görürken benim kuzumu gördükce hala daha çook üzülüyorum. Herkes evlat istiyor ama en en enn önemlisi sağlıklı olması. Şimdi çevremde diyorlar kız mi istiyon erkek mi sağlıklı olsun diyorum. Içinden bi cinsiyet geciyordur ama diyorlar hayır diyorum. Inanin cinsiyet falan yok sadece sağlıklı olsun ve zamaninda dünyaya gelsin. Sanmayın kizim da bayağı ciddi bisey var yok elhamdülillah ama ben bi anneyim kızımın tirnagina zarar gelse tüm anneler telaslanir, yavrusu için yüreği kabarir ya heh işte benimkide böyle.. yasitlarindan 4-6 ay geriden geliyor. Buna da çok şükür. Zamanla bunu da asicaz inancım tam. Bunu burada anlatmayi düşünmüyordum ama bugün biraz duygusalim.
Rabbim tüm yavruları ve benim yavrumu da her türlü kötülükten korusun. Hayırlı insanlarla karşılaştırsin. Sağlık,sihhat, akıl ve fikir versin. Dogacak olan bebeklerede sağlık sıhhat versin. Rabbim hiç bi anneyi evladindan ayrı bırakmasın.
üzme kendini. Ferah tut icinı. Herşeyi bir zamanı var. Allah hayrli zamanda hayrli sağlıklı evlatlar versin bizlere..Ben bugun test yaptim negatif kuzum yumurtam gec catlamisti artik bi umut diyorummn gerci artikkkk umursamiyacagim benden ne koy olur ne kasaba nede cocuk insallah diger arkadaslarimin olur
tez zamanda iyileşir kızın inş. İçini ferah tut. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bnim kızımda 3 buçuk yaşında. Hoşgeldin canimm. Bnim de 3 buçuk yaşında kızım var.Gunaydin guzel kizlar. Topiginize yeni katılıyorum. Tum hamislere Allah kuvvet versin. Isteyenlere debtez zamanda hayırlı haber nasip etsin
Ben hala bu alıntı işini çözemedim. Hepsi karışmış. Kusura bakmayın ne olur.Amin canım. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.
üzme kendini. Ferah tut icinı. Herşeyi bir zamanı var. Allah hayrli zamanda hayrli sağlıklı evlatlar versin bizlere..
tez zamanda iyileşir kızın inş. İçini ferah tut. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bnim kızımda 3 buçuk yaşında. Hoşgeldin canimm. Bnim de 3 buçuk yaşında kızım var.
Ne zamandır istiyosun canımaynen canım denemek lazım benimde bugün adetim geldi çarşamba doktora gidicem rahim filmi çektirmek istiyorum dicem doktora bu ayda tutmadı insan kötü oluyor
Evet canım hatta hamile kalamayan kadın hacamat yaptırsın diye okumuştum tecrübe edilmiş bende o yüzden istiyorumAa sahi benim şimdi jeton düştü hacemat daha farklı oluyordu biliyorum o da mı iyi geliyormuş hamile kalmaya?
Canım 24-36 saat içerisinde yumurtlama gerçekleşicek demek bugünü ve bundan sonraki bir kaç günü değerlendir derimEki Görüntüle 1973797 Kızlar bugün ovulasyon testi yaptım hangi günleri değerlendireyim sizce
Arastirdim bitanemmmm aklimdasence adeti beklemedenmi alayimmm bide sogan kurune nezaman baslayayim hic yapmadim daCanım hepimiz seninle aynı durumdayız yalnız değilsin bunu biliyosun lütfen deme öyle sen dediğimi araştırdın mıMucize2107
Sabirrr sabir 10.ay a giriyorum kuzumm her ay ayni umutsuzlukkk elimde degil sabah bir suru agladim sukurler olsun suan daha iyiyimCanım yaa niye böyle diyosun niye karamsarliga dusuyorsun. Icini ferah tut herşey allah'tan sabır sabır ya sabirr
Annem 41 tane hurmaya okudu hergun esimle yedik daha bitmedi annem bu sekilde yapti kuzumCanlarım bişey sorucam ya hani hurmaya 41 meryem suresi okuma varya illa ki bi yerlerde karşılaşmışsınızdır lakin anlamadığım şu 1 tane hurmaya 41 tane meryem suresimi okutucam yoksa 41 hurmaya 1 tane meryem suresimi okutucam? Bilen varmıııııı????
@suerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00Whowiangirl @nefesimsin gokce P Pembissanne @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskem @yesa1 @Zuzupink @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?