2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben bugun test yaptim negatif kuzum yumurtam gec catlamisti artik bi umut diyorummn gerci artikkkk umursamiyacagim benden ne koy olur ne kasaba nede cocuk insallah diger arkadaslarimin olur
Canım yaa niye böyle diyosun niye karamsarliga dusuyorsun. Icini ferah tut herşey allah'tan sabır sabır ya sabirr

Canım benim lekelenmelerim bitti dün belim ağrıdi geçti bugün biraz önce catim ağrıdı geçti hala test yapmadım

Canmben bugün adet oldum 8 gün gecikmeyle yeni bat 27 Nisan çok mutsuzum umudumu kaybediyorum yine olmuycak gibi geliyo periyotlarim uzadıkça canm sıkıl yor

Amin canım. Allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhhat versin.
Ben bugun test yaptim negatif kuzum yumurtam gec catlamisti artik bi umut diyorummn gerci artikkkk umursamiyacagim benden ne koy olur ne kasaba nede cocuk insallah diger arkadaslarimin olur
üzme kendini. Ferah tut icinı. Herşeyi bir zamanı var. Allah hayrli zamanda hayrli sağlıklı evlatlar versin bizlere..

Gunaydin guzel kizlar. Topiginize yeni katılıyorum. Tum hamislere Allah kuvvet versin. Isteyenlere debtez zamanda hayırlı haber nasip etsin
tez zamanda iyileşir kızın inş. İçini ferah tut. Rabbim evlatlarımızı korusun. Bnim kızımda 3 buçuk yaşında. Hoşgeldin canimm. Bnim de 3 buçuk yaşında kızım var.

Ben hala bu alıntı işini çözemedim. Hepsi karışmış. Kusura bakmayın ne olur.

Canlarım bişey sorucam ya hani hurmaya 41 meryem suresi okuma varya illa ki bi yerlerde karşılaşmışsınızdır lakin anlamadığım şu 1 tane hurmaya 41 tane meryem suresimi okutucam yoksa 41 hurmaya 1 tane meryem suresimi okutucam? Bilen varmıııııı????

Annem 41 tane hurmaya okudu hergun esimle yedik daha bitmedi annem bu sekilde yapti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…