- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.921
Ne zamandır istiyosun canım
Canım 1 hurma 1 meryem suresi buna 41 gün devam etceksin 41 hurma yemiş oluyorsun hergün 1 tane biz bu şekilde yaptık valla duaşar bir canım ya sen niyet et nasıl yapsam olurCanlarım bişey sorucam ya hani hurmaya 41 meryem suresi okuma varya illa ki bi yerlerde karşılaşmışsınızdır lakin anlamadığım şu 1 tane hurmaya 41 tane meryem suresimi okutucam yoksa 41 hurmaya 1 tane meryem suresimi okutucam? Bilen varmıııııı????
Canım 41 hurmaya 1 tane okunucak dimi bide farklı kişilerin okuması gerekiyomuş 20 tanesini eş 21 tanesinide kadın yicekmiş bende öyle yaptırıyım bariAnnem 41 tane hurmaya okudu hergun esimle yedik daha bitmedi annem bu sekilde yapti kuzum
Canım sanada soruyım Canım 41 hurmaya 1 tane okunucak dimi bide farklı kişilerin okuması gerekiyomuş 20 tanesini eş 21 tanesinide kadın yicekmiş bende öyle yaptırıyım bariCanım 1 hurma 1 meryem suresi buna 41 gün devam etceksin 41 hurma yemiş oluyorsun hergün 1 tane
Canım ben o kdr ayrıntılı bilmiyom ya 41 tane hurma aldım hergün 1 tanesine okuyp yiyom benCanım sanada soruyım Canım 41 hurmaya 1 tane okunucak dimi bide farklı kişilerin okuması gerekiyomuş 20 tanesini eş 21 tanesinide kadın yicekmiş bende öyle yaptırıyım bari
Canım ben arapça okuyamıyorum yeni öğreniyorum bizim burda bi kurs var orda ki talebelere okutup yiyim diyorum bide 41 gün meryem suresini 1 bardak suya okuyup içmeninde faydasını gören çok kişi var onada başlıyım diyorumCanım ben o kdr ayrıntılı bilmiyom ya 41 tane hurma aldım hergün 1 tanesine okuyp yiyom ben
Sende bendensin canım bende 16 aydır bekliyorum perşembe filmim var hayırlısıyla bakalım sonuç ne olucak şimdi Alahın izniyle 41 hurmaya meryem suresi okutup yicem bide 41 gün meryem suresini 1 bardak suya okutup içicem ben arapçadan bilmiyorum öğrenme aşamasındayım bide hacamat yaptırmayı düşünüyorum bakalım yer gök dua'yla sende bunları yapabilirsen yap derim çok kişi var bu şekilde hamile kalan1,5 sene olacak canım
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinHanımlar şimdi internetten baktım sonuca beta Hcg 1322.47 yazıyor
Amin ne kadarlık oluyorkiHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım o kadarını bilmiyorum ama adetinin ilk günü bugünse dr.hesaplamasına göre 5 haftalık falan oluyoAmin ne kadarlık oluyorki
İnanamıyorum ya rabbime şükürler olsunCanım o kadarını bilmiyorum ama adetinin ilk günü bugünse dr.hesaplamasına göre 5 haftalık falan oluyo
Canım bu arada yaptığın bi formül varmıydı kür ovulasyon takibi dua vs.?İnanamıyorum ya rabbime şükürler olsun
Rabbime dua ettim namazımı kıldıktan sonra kür falan uygulamadımCanım bu arada yaptığın bi formül varmıydı kür ovulasyon takibi dua vs.?
Canım bende çok dua ediyorum eşimde bende 5 vakit namazında insanlarız 1 kere gebelik yaşadım oda dış gebelikti inşaAllah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder bizede dua etÇarşamba günü hormon testi yaptırmak için gidecektim randevu alırken dua ettim rabbim hormon testine diye randevu alıyorum ama inşallah gerek kalmaz o gün bebeğimin benimle olduğunu ögrenirim diye dua etmiştim
Hepinize dua edecem inşallah Bigün sizde. Hamile olduğunuzu burda söyler sağsalim kucagınıza alırsınızCanım bende çok dua ediyorum eşimde bende 5 vakit namazında insanlarız 1 kere gebelik yaşadım oda dış gebelikti inşaAllah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder bizede dua et
Sende bendensin canım bende 16 aydır bekliyorum perşembe filmim var hayırlısıyla bakalım sonuç ne olucak şimdi Alahın izniyle 41 hurmaya meryem suresi okutup yicem bide 41 gün meryem suresini 1 bardak suya okutup içicem ben arapçadan bilmiyorum öğrenme aşamasındayım bide hacamat yaptırmayı düşünüyorum bakalım yer gök dua'yla sende bunları yapabilirsen yap derim çok kişi var bu şekilde hamile kalan
Hayirli olsun cnm 4 5 haftalık sanırsamHanımlar şimdi internetten baktım sonuca beta Hcg 1322.47 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?