2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım 1 hurma 1 meryem suresi buna 41 gün devam etceksin 41 hurma yemiş oluyorsun hergün 1 tane biz bu şekilde yaptık valla duaşar bir canım ya sen niyet et nasıl yapsam olur

Canım ben o kdr ayrıntılı bilmiyom ya 41 tane hurma aldım hergün 1 tanesine okuyp yiyom ben
Canım ben arapça okuyamıyorum yeni öğreniyorum bizim burda bi kurs var orda ki talebelere okutup yiyim diyorum bide 41 gün meryem suresini 1 bardak suya okuyup içmeninde faydasını gören çok kişi var onada başlıyım diyorum

1,5 sene olacak canım
Sende bendensin canım bende 16 aydır bekliyorum perşembe filmim var hayırlısıyla bakalım sonuç ne olucak şimdi Alahın izniyle 41 hurmaya meryem suresi okutup yicem bide 41 gün meryem suresini 1 bardak suya okutup içicem ben arapçadan bilmiyorum öğrenme aşamasındayım bide hacamat yaptırmayı düşünüyorum bakalım yer gök dua'yla sende bunları yapabilirsen yap derim çok kişi var bu şekilde hamile kalan

Çarşamba günü hormon testi yaptırmak için gidecektim randevu alırken dua ettim rabbim hormon testine diye randevu alıyorum ama inşallah gerek kalmaz o gün bebeğimin benimle olduğunu ögrenirim diye dua etmiştim

Canım bende çok dua ediyorum eşimde bende 5 vakit namazında insanlarız 1 kere gebelik yaşadım oda dış gebelikti inşaAllah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder bizede dua et

Canım bende çok dua ediyorum eşimde bende 5 vakit namazında insanlarız 1 kere gebelik yaşadım oda dış gebelikti inşaAllah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder bizede dua et
Hepinize dua edecem inşallah Bigün sizde. Hamile olduğunuzu burda söyler sağsalim kucagınıza alırsınız

hacamat ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…