2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben eşime Nasıl söyleyecem bu aralar pek morali yerinde değil ben tez canlı biriyim o sert Nasıl söyleyecem testi versem anlamaz

kzlar benm bat 26 marttı ancak bronşit oldum 24 martta hastaneye gttim ciğer filmi için kan testi yaptılar negatif gebelik ondan ondan sonra film çektiler bronşit olduğum için iğne filan oldum ondan heralde gecikti henüz olmadım hamilelik 2 gün kala çıkmadığına göre bu ayda yoktur heralde regl da ilaçlar yüzünden gecikti

Benim çok umudum yok çünkü sadece sol tüpüm var sağ tüpümü dış gebelik nedeniyle kaybettim geçen yaz. Önümüzdeki ay doktora gidip klomen istemeyi planlıyorum
Hamile olmana engel değil canım benim ben tek tüple hamile oldum kısmet değilmiş 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bu engel değil yumurtalıkların olsun tüp bebek bile yaparsın

Bu ay için benim de umudum yok kızlar, iş stresimden çalışma bile yapamadık doğru düzgün, bat 3 nisan hacamat gerçekten çok faydalıymış ben de yaptırmayı düşünüyorum en kısa zamanda, nisan ayı için de incir ve havuç kürüne başlıycam nasipse, rezervlerde düşüklük var, inşaAllah işe yarar....

Geçmiş olsun canım, evet engel değil ama ihtimal azaldı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…