- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.941
Rabbim sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah benim herşeye aglamam buna işaretmiş demekHayirli olsun cnm 4 5 haftalık sanırsam
Yeni bat 11 nısansuerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00 @Whowiangirl @nefesimsin gokce @Mertege123 @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs Cankiriklarim @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskem @yesa1 1bal1kaymakannesi @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
hayrli olsunn canim. Sağlıkla al kucağına.Hanımlar şimdi internetten baktım sonuca beta Hcg 1322.47 yazıyor
Onu yeni duydum kzuummm ben kurani iyi okuyanadigimmm icinnn annem okuyoCanım 41 hurmaya 1 tane okunucak dimi bide farklı kişilerin okuması gerekiyomuş 20 tanesini eş 21 tanesinide kadın yicekmiş bende öyle yaptırıyım bari
Hayirli olsun kuzum rabbi kucagina almayi nasip etsin saglikli geveligin olur insallahRabbim sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah benim herşeye aglamam buna işaretmiş demek
İnşallah ya rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinHayirli olsun kuzum rabbi kucagina almayi nasip etsin saglikli geveligin olur insallah
Maşallah canım :) Tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizleri duana katmayı unutmaHanımlar şimdi internetten baktım sonuca beta Hcg 1322.47 yazıyor
Tabi dua ederim her namazımda evlat isteyen herkese dua edecemMaşallah canım :) Tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizleri duana katmayı unutma
suerol nerelerdesin cnm ya hiç sesin cikmiyor:)
Evet Can'ımTeşekkür ederim.adet mi oldun cnm
Benim çok umudum yok çünkü sadece sol tüpüm var sağ tüpümü dış gebelik nedeniyle kaybettim geçen yaz. Önümüzdeki ay doktora gidip klomen istemeyi planlıyorum
Hamile olmana engel değil canım benim ben tek tüple hamile oldum kısmet değilmiş 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bu engel değil yumurtalıkların olsun tüp bebek bile yaparsınBenim çok umudum yok çünkü sadece sol tüpüm var sağ tüpümü dış gebelik nedeniyle kaybettim geçen yaz. Önümüzdeki ay doktora gidip klomen istemeyi planlıyorum
Hacamat peygamber efendimizin sünnetlerinden biri ve çok faydalı vücuttaki kirli kanı dışarı atıyo ve vücudun kan akışını metabolizmayı yeniliyo yumurtalıkları canlandırıyomuş netten bak canımhacamat ne canım
Geçmiş olsun canım, evet engel değil ama ihtimal azaldı tabiHamile olmana engel değil canım benim ben tek tüple hamile oldum kısmet değilmiş 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bu engel değil yumurtalıkların olsun tüp bebek bile yaparsın
Benim de nisanda tam 1 yıl olucak. Yani hatta oldu sayılır... ben de bıktım prolaktin ve tsh sıkıntım varSabirrr sabir 10.ay a giriyorum kuzumm her ay ayni umutsuzlukkk elimde degil sabah bir suru agladim sukurler olsun suan daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?