- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.961
RABBİM yeterki ol desin inşallah senin mucizen minigin de tummmm isteyenlere de rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı Allah danGeçmiş olsun canım, evet engel değil ama ihtimal azaldı tabi
Hayırlısı olsun cnm üzülme batlarini haber verirsen sevinirimCanmben bugün adet oldum 8 gün gecikmeyle yeni bat 27 Nisan çok mutsuzum umudumu kaybediyorum yine olmuycak gibi geliyo periyotlarim uzadıkça canm sıkıl yor
Sabırla duayla inşallah gelecek bebeğinBirumut55 Kelebekcikk34 TurkuazKrampon @kapadokyam
Hanımlar doktordan geldim şimdi. Rahim ici zari kalinlasmasi varmış. Kanamalarimin sebebi buymus Adet olup bittikten sonra kontrole çağırdı
Gelip geçici oluyor duygusallik . Sabır arkadaşım yine de sabırSabirrr sabir 10.ay a giriyorum kuzumm her ay ayni umutsuzlukkk elimde degil sabah bir suru agladim sukurler olsun suan daha iyiyim
Tabikiii:) bat ne zamnbenide alırmısınız aranıza :)
Cnm senin yüksek çıkacağı belliydi çünkü 2.cizgi çok koyuydu hayırlı olsunnHanımlar şimdi internetten baktım sonuca beta Hcg 1322.47 yazıyor
Cnm sana bisey sorcam kasiginda pit pit atma gibi bisey hissediyomuydun?Rabbim sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah benim herşeye aglamam buna işaretmiş demek
Ay cnm nerelerdesin yaa geçmiş olsun. Adetin ilaçlar yüzünden gecikmiş olabilirkzlar benm bat 26 marttı ancak bronşit oldum 24 martta hastaneye gttim ciğer filmi için kan testi yaptılar negatif gebelik ondan ondan sonra film çektiler bronşit olduğum için iğne filan oldum ondan heralde gecikti henüz olmadım hamilelik 2 gün kala çıkmadığına göre bu ayda yoktur heralde regl da ilaçlar yüzünden gecikti
Allah yardimcimiz olsunnn canim benim elden birsey gelmiyorBenim de nisanda tam 1 yıl olucak. Yani hatta oldu sayılır... ben de bıktım prolaktin ve tsh sıkıntım var
Geçmiş olsun cnm. Olsun umudunu yitirme rabbim hayirlisini nasip etsinBenim çok umudum yok çünkü sadece sol tüpüm var sağ tüpümü dış gebelik nedeniyle kaybettim geçen yaz. Önümüzdeki ay doktora gidip klomen istemeyi planlıyorum
Eklememi istermisin cnmBu ay için benim de umudum yok kızlar, iş stresimden çalışma bile yapamadık doğru düzgün, bat 3 nisanhacamat gerçekten çok faydalıymış ben de yaptırmayı düşünüyorum en kısa zamanda, nisan ayı için de incir ve havuç kürüne başlıycam nasipse, rezervlerde düşüklük var, inşaAllah işe yarar....
Aa gittigin iyi olmuş canim çok geçmiş olsunBirumut55 Kelebekcikk34 TurkuazKrampon @kapadokyam
Hanımlar doktordan geldim şimdi. Rahim ici zari kalinlasmasi varmış. Kanamalarimin sebebi buymus Adet olup bittikten sonra kontrole çağırdı
Elimizden baska birsey gelmiyor.sabretmekten baska.caremiz yokk allahim daha fazla aratmasin hepimize en tez zamandaGelip geçici oluyor duygusallik . Sabır arkadaşım yine de sabır
Canım panik yapma sakın benim arkdşm da aynı rahim duvarı kalınlaşmış onunda aynı şikayetleri var 1 kızı var şuan kuzum bozma moreliniBirumut55 Kelebekcikk34 TurkuazKrampon @kapadokyam
Canım günün geçtimiKizlar iyi aksamlar benim dun pembemsi bi akinti geldi bi daha da gelmedi testte yapmadim ama tuvalete girince peceteye silince cikiyo pembemsi pedde hic biaey yok ama idrar testi yapcam dua edin ve bole biseyle karsilasan oldu mu daha once bana bi bilgi versenizTurkuazKrampon senin soledigin pit pit atma bende var o neden oluyo
Evet cnm uc gun gecmisti o leke gelince adet oldum sandim ama bugunde hic yok ve benim ikinci gunleri cok agrili ve cok gelirdi ama yok gelmedi halaCanım günün geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?