2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar merhaba nasılsınız,burayı çok takip edemez oldum,bulantilar fena yapıyor beni,darısı başınıza inşallah, TurkuazKrampon canım kistin geçti mı? Ne durumdasin

Merhaba kızlar. Bende prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex kullanıyorum. Bugün dedim testere dişli aslan pençesi kurune de baslayayim dedim. İkisi birlikte sorun olur mu

Aa hayırlısı olsun cnm haberleşiriz inşallah yineee kendine dikkat et

İyi akşamlar kuzular bugün fakültedeydim dr'um çok ilgili bayandı ama birazcık kızdı bana her zaman gittiğim devlet hastanesinde ki dr kimyasal gebelikten sonra korunmana gerek yok demişti aslında korunmam en az 3 ay rahmimi yeni gebeliğe hazırlamam gerekiyormuş ardından peş peşe kimyasal gebeliği öğrenince direk beni dinlryrceksen dediğim yollardan gidecek tedavi olacaksan başlayalım biz bu yola dedi bir sürü test yapılmak için 5 tüp kan alındı nisan 12'de 4 test daha yapılacak fitil verdi ama korunmadığımız için nasıl kullanıcam bilmiyorum bhcg yapıldı ama daha yumurtlamanın 7 günü kanda olsa çıkarmıydı adeti bekleyip öylemi kullanayım fitili korunma işini de eşimin yapmasını söyledi kan pıhtılaşması olan kişiler kadın doğum hapı kullanamıyormuş her ihtimale karşı bilmediğimiz için eşin korunsun dedi

Ya kızlar adetim devam ediyo fakat bu rahmimde ki seyirmemidir damar atmasımıdır adını koyamadığım şey kaç gündür devam ediyo beni o kadar rahatsız ediyo ki anlatamam bu nedir böyle yaaaaa

Herkese hayirli aksamlar. Ben buranin ilklerindenim ama yazamiyorum epeydir :) benim bat 1 nisan ama umut sifir diye hic takmiyorum :) adetim bittikten sonra bir defa iliski oldu sonra enfeksiyon tedavisi gordum iki hafta. Yumurtlama gunumu kacirmadik ama olmaz biliyorum :) o yuzden bata 4 gun kaldi ama bende stres sifir :)

Canım bu çok güzel ! Seni muayne etmiş biri olarak doktorun dediği gibi onu dinle acaba adetimi bekleyim falan diye kafanı karıştırma kanda çıkmadıysa zaten kadın Gönül rahatlıyla vermiş ilaçını.Bak ne güzel tüm testlerin olcak sen o ne derse onu yap kafanı bulandırma sakın canım ne olur.

Zeytin_yesili o kadar dualar ediyorsun bak belki şifan burdandır,belliki seni önemsemiş doktor sende tedaviye uyup akışına bırak bakalım o kadar sabrettin az daha et herşey güzel olsun inşallah arkdşm okunan ezanlar hürmetine

Öyle yapacam canım ama bugün adetimin 22 günü içimde bi acabalar var gebelik olsa bile kanda çıkmaz ki yarın akşam yapayım en iyisi fitili hem stresim biter tuttu tutmadı adet olacam olmayacam gezer tozar evliliğimin tadını çıkartırım gene gebelik olursa düşük yaparsın dedi dr testlere göre yol izleyecez canım Rabbim inşallah cümlemize hayrlı sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip eder kucaklarımızı dolduru sağlıklı hayrlı evlatlar ihsan eder

kızlar özellikle soğan kürü denemiş olanlar soğan suyu turuncu mu olur sarı mı? bir marketten aldıklarım sarı su veriyor biri turuncu hangisi boyalı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…