- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.981
Bu yerleşme kanaması olabilirCanım günün geçtimi
Bu yerleşme kanaması olabilir canım hemen test yapEvet cnm uc gun gecmisti o leke gelince adet oldum sandim ama bugunde hic yok ve benim ikinci gunleri cok agrili ve cok gelirdi ama yok gelmedi hala
Tmm cnm cok saolBu yerleşme kanaması olabilir canım hemen test yap
Bizi haberdar et canımTmm cnm cok saol
Aa hayırlısı olsun cnm haberleşiriz inşallah yineee kendine dikkat etKızlar günaydınmemlekete gittiğimiz için 2 gündür hic bakamadım okuyamadım da varmı aranız da hamile varsa eğer hayırlı olsun biz bebek planlarımızı 6 ay kadar erteledik :) ben evlenmeden önce mersinde 8bay çalışmıştım gidip 4 ay daha çalışırsan eşimin es durumundan mersine tayin isteme şansı varmış ağustosta o yüzden nisan gibi inşallah is bulursam mersinde gidip çalışacağım ağustosta da eşim tayin isteyip gelecek inşallah artik bebiste eylül ekim gibi :) gerçi hafta sonu 1 kere çalışma yaptık bu karara varmadan önce o tutmuş mudur bilmiyorum ama sanmıyorum tuttugunuda eşim korunmaya başlayacak artik . herseyde bir hayır varmış demek ki bununda böyle olması gerekiyormus :) yine de buralarda olacağım sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah :)
Cnm hmn mi yapayim peki yoksa sabah mi sabah ilk idrarla derler ya hep hani ondanBizi haberdar et canım
Bence hemen yap yani ben olsam duramazdım sabaha kadar varsa zaten çıkar ilk idrar olmasa daCnm hmn mi yapayim peki yoksa sabah mi sabah ilk idrarla derler ya hep hani ondan
Canım gecikmen olmamışmıydı? Nasıl negatif çıktı adet oldunmu peki?Cnm hmn mi yapayim peki yoksa sabah mi sabah ilk idrarla derler ya hep hani ondan
Canım bu çok güzel ! Seni muayne etmiş biri olarak doktorun dediği gibi onu dinle acaba adetimi bekleyim falan diye kafanı karıştırma kanda çıkmadıysa zaten kadın Gönül rahatlıyla vermiş ilaçını.Bak ne güzel tüm testlerin olcak sen o ne derse onu yap kafanı bulandırma sakın canım ne olur.İyi akşamlar kuzular bugün fakültedeydim dr'um çok ilgili bayandı ama birazcık kızdı bana her zaman gittiğim devlet hastanesinde ki dr kimyasal gebelikten sonra korunmana gerek yok demişti aslında korunmam en az 3 ay rahmimi yeni gebeliğe hazırlamam gerekiyormuş ardından peş peşe kimyasal gebeliği öğrenince direk beni dinlryrceksen dediğim yollardan gidecek tedavi olacaksan başlayalım biz bu yola dedi bir sürü test yapılmak için 5 tüp kan alındı nisan 12'de 4 test daha yapılacak fitil verdi ama korunmadığımız için nasıl kullanıcam bilmiyorum bhcg yapıldı ama daha yumurtlamanın 7 günü kanda olsa çıkarmıydı adeti bekleyip öylemi kullanayım fitili korunma işini de eşimin yapmasını söyledi kan pıhtılaşması olan kişiler kadın doğum hapı kullanamıyormuş her ihtimale karşı bilmediğimiz için eşin korunsun dedi
Stresten olabilir mi canım ? Benim stresten kafaya takmaktan seyrimedik yerim yok da :)Ya kızlar adetim devam ediyo fakat bu rahmimde ki seyirmemidir damar atmasımıdır adını koyamadığım şey kaç gündür devam ediyo beni o kadar rahatsız ediyo ki anlatamam bu nedir böyle yaaaaa
Öyle yapacam canım ama bugün adetimin 22 günü içimde bi acabalar var gebelik olsa bile kanda çıkmaz ki yarın akşam yapayım en iyisi fitili hem stresim biter tuttu tutmadı adet olacam olmayacam gezer tozar evliliğimin tadını çıkartırım gene gebelik olursa düşük yaparsın dedi dr testlere göre yol izleyecez canım Rabbim inşallah cümlemize hayrlı sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip eder kucaklarımızı dolduru sağlıklı hayrlı evlatlar ihsan ederCanım bu çok güzel ! Seni muayne etmiş biri olarak doktorun dediği gibi onu dinle acaba adetimi bekleyim falan diye kafanı karıştırma kanda çıkmadıysa zaten kadın Gönül rahatlıyla vermiş ilaçını.Bak ne güzel tüm testlerin olcak sen o ne derse onu yap kafanı bulandırma sakın canım ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?