- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.001
Rabbim razı olsun canım inşallah sen benden önce alırsın güzel haberlerini müjdeniZeytin_yesili o kadar dualar ediyorsun bak belki şifan burdandır,belliki seni önemsemiş doktor sende tedaviye uyup akışına bırak bakalım o kadar sabrettin az daha et herşey güzel olsun inşallah arkdşm okunan ezanlar hürmetine
Sarı oluyor canım herkesten farklı benim ağzımda tatlımsı tat bırakıyordu soğan suyu tiksinme öğürme yaşamadım gayet su içer gibi içtimkızlar özellikle soğan kürü denemiş olanlar soğan suyu turuncu mu olur sarı mı? bir marketten aldıklarım sarı su veriyor biri turuncu hangisi boyalı anlamadım
Allahım hepizden razı olsun ,buna cok ihtiyacımız varRabbim razı olsun canım inşallah sen benden önce alırsın güzel haberlerini müjdeni
İnşallah canım yarın akşam kandil inşallah Rabbim kandilimizi dualar tesbihler ile geçirmeyi nasip eder dualarımızı makbul ve kabul eder her nerde evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim kana kana evlat kokusu ile hasretini dindirsin inşallahAllahım hepizden razı olsun ,buna cok ihtiyacımız varduygulandım.
Ya canım stres yaptığım bişey yok ki şuanda bide hiç böyle olmazdı valla hasta olmasam hamileyim diycemde onunlada alakası yok hamilelikte de bu kadar kanama olmaz bilemedimStresten olabilir mi canım ? Benim stresten kafaya takmaktan seyrimedik yerim yok da :)
Amiiiinnnnnn canımmmm ama ben hastayım niyetim oruç tutmaktı ama perşembe günüde film çekilicem ama Allah izin verirse duamı yapıcam sizide katıcamİnşallah canım yarın akşam kandil inşallah Rabbim kandilimizi dualar tesbihler ile geçirmeyi nasip eder dualarımızı makbul ve kabul eder her nerde evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim kana kana evlat kokusu ile hasretini dindirsin inşallah
Yok canım neden erken olsunSoğan suyu kaç ayda bir tekrarlanıyor hanımlar ben de yoğun sarı akıntı olduğunu söyledi dr bi kutu içinde 2 tane fitil var onu verdi yarın akşam yapıcam bi de bir hafta sonra kasım ayında soğan kürü yaptım bi de aralıkta nisan adetimden sonra yapsam erken mi olur
Rabbim dualarını niyetini kabul etsin canım inşallah hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar nasip eder RabbimAmiiiinnnnnn canımmmm ama ben hastayım niyetim oruç tutmaktı ama perşembe günüde film çekilicem ama Allah izin verirse duamı yapıcam sizide katıcam
6 ay ara vermek gerekir diyenler var kuzum ondan sordum gerçeği 4 ay olmuş olacak başlayayım bende ♥Yok canım neden erken olsun
Bilmiyorum ki cnm bugün bende de bi kaç kere oldu ilk kezKizlar iyi aksamlar benim dun pembemsi bi akinti geldi bi daha da gelmedi testte yapmadim ama tuvalete girince peceteye silince cikiyo pembemsi pedde hic biaey yok ama idrar testi yapcam dua edin ve bole biseyle karsilasan oldu mu daha once bana bi bilgi versenizTurkuazKrampon senin soledigin pit pit atma bende var o neden oluyo
Sağol cnm evet geçti çok şükür. Adet oldum bitti bal corekotu kuru yaptım 6 gün boyunca . 2 gün sonra sehirdisina cikicam 1 hafta yokum tam da yumurtlayacagim zamana denk geliyor maalesefKızlar merhaba nasılsınız,burayı çok takip edemez oldum,bulantilar fena yapıyor beni,darısı başınıza inşallah,TurkuazKrampon canım kistin geçti mı? Ne durumdasin
Ne kadar var aralarında?.canim benim geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.hersey yolunda giderSoğan suyu kaç ayda bir tekrarlanıyor hanımlar ben de yoğun sarı akıntı olduğunu söyledi dr bi kutu içinde 2 tane fitil var onu verdi yarın akşam yapıcam bi de bir hafta sonra kasım ayında soğan kürü yaptım bi de aralıkta nisan adetimden sonra yapsam erken mi olur
Güldürdün beni yaa:))Kocacigimla bugün ilişkimizi yaşadık arkadaşlar kimdi ayakları duvara dikin diyen 10 dk yataktaki başlığa diktim öylece yattım kocamda tabi olmasını istiyor kendi ayaktayken ben yatınca canı sıkılıp söylenirdi bebek için olunca aşkım biraz daha ayaklarını kaldır yat diyip durdu ay çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?