2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbim razı olsun canım inşallah sen benden önce alırsın güzel haberlerini müjdeni

kızlar özellikle soğan kürü denemiş olanlar soğan suyu turuncu mu olur sarı mı? bir marketten aldıklarım sarı su veriyor biri turuncu hangisi boyalı anlamadım
Sarı oluyor canım herkesten farklı benim ağzımda tatlımsı tat bırakıyordu soğan suyu tiksinme öğürme yaşamadım gayet su içer gibi içtim

Soğan suyu kaç ayda bir tekrarlanıyor hanımlar ben de yoğun sarı akıntı olduğunu söyledi dr bi kutu içinde 2 tane fitil var onu verdi yarın akşam yapıcam bi de bir hafta sonra kasım ayında soğan kürü yaptım bi de aralıkta nisan adetimden sonra yapsam erken mi olur

Allahım hepizden razı olsun ,buna cok ihtiyacımız varduygulandım.
İnşallah canım yarın akşam kandil inşallah Rabbim kandilimizi dualar tesbihler ile geçirmeyi nasip eder dualarımızı makbul ve kabul eder her nerde evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim kana kana evlat kokusu ile hasretini dindirsin inşallah

Amiiiinnnnnn canımmmm ama ben hastayım niyetim oruç tutmaktı ama perşembe günüde film çekilicem ama Allah izin verirse duamı yapıcam sizide katıcam

Yok canım neden erken olsun

Amiiiinnnnnn canımmmm ama ben hastayım niyetim oruç tutmaktı ama perşembe günüde film çekilicem ama Allah izin verirse duamı yapıcam sizide katıcam
Rabbim dualarını niyetini kabul etsin canım inşallah hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar nasip eder Rabbim

Kocacigimla bugün ilişkimizi yaşadık arkadaşlar kimdi ayakları duvara dikin diyen 10 dk yataktaki başlığa diktim öylece yattım kocamda tabi olmasını istiyor kendi ayaktayken ben yatınca canı sıkılıp söylenirdi bebek için olunca aşkım biraz daha ayaklarını kaldır yat diyip durdu ay çok güzel bir duygu

Bilmiyorum ki cnm bugün bende de bi kaç kere oldu ilk kez

Kızlar merhaba nasılsınız,burayı çok takip edemez oldum,bulantilar fena yapıyor beni,darısı başınıza inşallah, TurkuazKrampon canım kistin geçti mı? Ne durumdasin
Sağol cnm evet geçti çok şükür. Adet oldum bitti bal corekotu kuru yaptım 6 gün boyunca . 2 gün sonra sehirdisina cikicam 1 hafta yokum tam da yumurtlayacagim zamana denk geliyor maalesef bu aydan umidim yok. Ilk ay kist 2.ay şehirdisi bakalim nolcak beklemedeyim sen nasılsın?

Ne kadar var aralarında?.canim benim geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.hersey yolunda gider

Güldürdün beni yaa:))

Kizlar lutfen bana yardimci olun sabah test yapmistim negatifti attim lavaboya annemlere gittim simdi eve geldim bi hayalet cizgi cikmis sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…