2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hele bi de insan düşününce kendini dinleyince agrimadik yer kalmiyor:)
Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere hosgeldiniz:)

Hele bi de insan düşününce kendini dinleyince agrimadik yer kalmiyor:)
Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere hosgeldiniz:)

hoşbulduk, haklısın ben geçen ay o kadar dinlemişim ki kendimi hamilelik belirtilerine dair bilmediğim bir şey kalmadı, okumadığım sayfa kalmadı ,hakikaten zor iş miş anne adayı olmak, annelerimizin emeğini şimdi daha iyi anlıyorum , inşallah hepimiz tez zamanda bebek sahibi oluruz ve güzel haberler alırız

Peki herkes adet belirtilerini yaşıyor mu suan?

benim geçen ay adet belirtilerinin aynısıydı,çok yoğun kasık ağrısı ve batmalar vardı, çok umutlanmıştım ama hamile değildim, normalde adet olmadan 10 gün önce ağrılarım başlar şuan hiç bir ağrım sancım yok . inşallah bebek gelir:)

Ben de adet belirtilerim baslamadiginda umutlaniyorum. Bu defa adet belirtilerim var o yüzden umutlanamadim. Ama boyle bekleyenlerle birlikte olunce heyecanli bir bekleyis oluyor yine de. ☺

Umutsuz anne adaylari olarak cok tatliyiz

Ben de adet belirtilerim baslamadiginda umutlaniyorum. Bu defa adet belirtilerim var o yüzden umutlanamadim. Ama boyle bekleyenlerle birlikte olunce heyecanli bir bekleyis oluyor yine de. ☺

kesinlikle ben de iki de bir arkadaşlarıma soruyodum burası çok daha rahat oldu benim için, adet belirtileri başladığında korkuyorum ben de çünkü öyle olunca benim ki olmuyor , gerçi kişiden kişiye de değişiyormuş bazı insanlarda adet olacak gibi ağrı ama özellikle sol yumurtalıkta ağrı oluyormuş, ben de şuan için öyle bir durum yok :) belki de bu ay kafam çok rahattı pek önemsemedim ondan da olabilir ,27 şubat bat olacak , inşallah sürpriz olur .sizin ne zaman ?

bende umutsuzum olmadı 24 şubat zedeeler koayrız her türlü o başlık açılır.
Canım yaa bende 3 kala yapmıştım testi negatifti Olsun halaa umudum var erken yaptım diyorum. Dolanırken gördüm burda biri de 3 gün ve 2 ün önce yapmış negatif ama reglden 1 gün sonra yapmış 2. çizgi kopkoyu çıkmış :)) 23 şubat benimki. 24 şubat olan kızlar o zamana kadar regl olmazsak bence hep birlikte 24 şubatta aynı zamanlarda yapalım testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…