- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ağzımdan aldın lafi:)Test yapmiyalim da bir umut olsun yine de diyosun yani. Bu arada baya 24 subat bat tarihli var herhalde
Hele bi de insan düşününce kendini dinleyince agrimadik yer kalmiyor:)Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:) adetime 6 gün var pek umudum yok açıkcası, çünkü şuan hiç bir ağrım yok, geçen ay aşırı ağrım batmam oldu,yalnız geçen ay sağ ve sol yumurtalık birlikte ağrımıştı (oysa hamile olduğunda sol ağrırmış öyle diyolar üstadlar) karnım davul gibi şişmişti, dedim ki kesin hamilesin o kadar umutlandım ki 3 tane gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktı belirtilere bakıyordum netten hepsi uyuyodu , arkadaşlarımı arıyodum sizde nasıl olmuştu diye, bir arkadaşım herkeste gebelik belirtisi farklı demişti, hakikaten de adet oldum ,hamile değildim ..inşallah bu ay sürpriz olur.
Canım test yaptin mi ?2.5 senelik evliyim 20 aylik kizim var 3 gün de gecikme var bat 'ta hayırlısı kızlar pazartesi test yaptircam :)
Aynennnn inşallah hepimiz bu ay hamileyiiiimmm yazarizzzVallahi merakla beklemekteyiz ilk kim hamis kalacak
Bayağı cogaldik
Test yapıp negatifi görünce rahat durmuyoruz ki bata kadar:) Yine yeni yeniden yapıyoruz oyüzden bekleyebilmek önemli. 24 şubatta keramet vardır umarım
Olur :) ama ben umutsuz umHAMILE KALIRSAK 24 ŞUBAT ANNELERİ DİE BAŞLIK AÇALIM :)))))))
Hele bi de insan düşününce kendini dinleyince agrimadik yer kalmiyor:)
Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere hosgeldiniz:)
Olur :) ama ben umutsuz um
Canim 5 mart benimCanim 27 şubat:)
haklisin vallabende umutsuzum olmadı 24 şubat zedeeler koayrız her türlü o başlık açılır.
Peki herkes adet belirtilerini yaşıyor mu suan?
Valla iki tarafli batma var. 15 gundur gogsum agiriyor. Normalde bi hafta kala agirir. Bel agrim var midem havali. Arada ani harekette basimda donuyorPeki herkes adet belirtilerini yaşıyor mu suan?
Ben de adet belirtilerim baslamadiginda umutlaniyorum. Bu defa adet belirtilerim var o yüzden umutlanamadim. Ama boyle bekleyenlerle birlikte olunce heyecanli bir bekleyis oluyor yine de. ☺benim geçen ay adet belirtilerinin aynısıydı,çok yoğun kasık ağrısı ve batmalar vardı, çok umutlanmıştım ama hamile değildim, normalde adet olmadan 10 gün önce ağrılarım başlar şuan hiç bir ağrım sancım yok . inşallah bebek gelir:)
Umutsuz anne adaylari olarak cok tatliyizValla iki tarafli batma var. 15 gundur gogsum agiriyor. Normalde bi hafta kala agirir. Bel agrim var midem havali. Arada ani harekette basimda donuyoryum okudugum belotileri bi saat gecmeden yasiyorum o yuzden umudum yok psikolojik oldugunu dusnuyorum
Ben de adet belirtilerim baslamadiginda umutlaniyorum. Bu defa adet belirtilerim var o yüzden umutlanamadim. Ama boyle bekleyenlerle birlikte olunce heyecanli bir bekleyis oluyor yine de. ☺
Canım yaa bende 3 kala yapmıştım testi negatiftibende umutsuzum olmadı 24 şubat zedeeler koayrız her türlü o başlık açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?