- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.021
Ayyy var gibi sanki amaBakin nolur kizlar acaba zaman gecti test gecerli olurmu gozlerime inanamiyorum
Evet ciplak gozle daha net aslinda bilemedimkiiiAyyy var gibi sanki ama
Yarın hemen kan ver bence canim hadi inşallah hayırlısıEvet ciplak gozle daha net aslinda bilemedimkiii
Hadi inşallah hayırlı haberini alırız beni de etiketle olur mu sonucunaNormalde bat yarin ama ben 19 martta yumurtladim canim gec yumurtladim yani
bende bu ay hayıtotu suyunu içiyorum ve 40 tane okunmuş hurma yiyorum çok umutluydum sizde işe yaramamş demekbende bu ay ada cayi hayit tohumu cayi ictim bide gunde 1 tane hurma yedim birde karanfil cignedim agzimda gene hamile degilim gene degilim takdiri ilahi kizlar yoktan var edende allah var edip alanda cok cok dua etmeliyiz bence
Ay canım var ya inşaAllah hamilesindir yarın kan ver bencedeNormalde bat yarin ama ben 19 martta yumurtladim canim gec yumurtladim yani
Canım umudunu yitirme bu ay bende hurma okutup yicem Allahın izniyle olurB
bende bu ay hayıtotu suyunu içiyorum ve 40 tane okunmuş hurma yiyorum çok umutluydum sizde işe yaramamş demek
Canimmm nolur dua edin doktora gitmekten cok korkuyorum ya bu test beni yaniltiyorsaHadi inşallah hayırlı haberini alırız beni de etiketle olur mu sonucuna
Insallahhh allahim ya soklardayim ben 9 aydir bu hayalet cizginin h sini gormemistimAy canım var ya inşaAllah hamilesindir yarın kan ver bencede
Gözün aydın canım çok şükür kistin bitmiş.kismet canım üzülme hiç.belki de olur .Ben perşembe kalp atışı için doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.cok merak ediyorum.onun dışında bulantim fena arttı.cumadan beri mutfağa giremiyorum.Sağol cnm evet geçti çok şükür. Adet oldum bitti bal corekotu kuru yaptım 6 gün boyunca . 2 gün sonra sehirdisina cikicam 1 hafta yokum tam da yumurtlayacagim zamana denk geliyor maalesefbu aydan umidim yok. Ilk ay kist 2.ay şehirdisi bakalim nolcak beklemedeyim sen nasılsın?
İnşallahhh vardır canım bebisin..sanmıyorum olmayan şeyi göstermez heralde bu testler olanı bile adet gecikince anca gösteriyorsa vardır insallahhhhK
Canimmm nolur dua edin doktora gitmekten cok korkuyorum ya bu test beni yaniltiyorsa
İnşallahhh vardır canım bebisin..sanmıyorum olmayan şeyi göstermez heralde bu testler olanı bile adet gecikince anca gösteriyorsa vardır insallahhhhK
Canimmm nolur dua edin doktora gitmekten cok korkuyorum ya bu test beni yaniltiyorsa
Rabbim razı olsun canım amin inşallah kasım ayında adet oldu bitti başladım 15 içtim aralıkta adet gördüm bitti 10 gün içtim 4 ayı doldurmuş olacam nisan adette canım Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inşallahNe kadar var aralarında?.canim benim geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.hersey yolunda gider
Ayyyy hadi insallahhh vardir nolur canlar duaya cok ihtiyacim varr bana dua edin lutfenn insallah dogru sonuc alirimİnşallahhh vardır canım bebisin..sanmıyorum olmayan şeyi göstermez heralde bu testler olanı bile adet gecikince anca gösteriyorsa vardır insallahhhh
Yeni bat 24 nisan canım@suerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00 @Whowiangirl @nefesimsin gokce @Mertege123 @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 M mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskem @yesa1 @Zuzupink @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
Aminnnnn cumlemizin insallahhhhhhRabbim hepimize hayirlisiyla sağlıkla en tez zamanda gebelikler nasip etsin insallahhhhhhh... önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?