2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

B
bende bu ay ada cayi hayit tohumu cayi ictim bide gunde 1 tane hurma yedim birde karanfil cignedim agzimda gene hamile degilim gene degilim takdiri ilahi kizlar yoktan var edende allah var edip alanda cok cok dua etmeliyiz bence
bende bu ay hayıtotu suyunu içiyorum ve 40 tane okunmuş hurma yiyorum çok umutluydum sizde işe yaramamş demek

Gözün aydın canım çok şükür kistin bitmiş.kismet canım üzülme hiç.belki de olur .Ben perşembe kalp atışı için doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.cok merak ediyorum.onun dışında bulantim fena arttı.cumadan beri mutfağa giremiyorum.

Ne kadar var aralarında?.canim benim geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.hersey yolunda gider
Rabbim razı olsun canım amin inşallah kasım ayında adet oldu bitti başladım 15 içtim aralıkta adet gördüm bitti 10 gün içtim 4 ayı doldurmuş olacam nisan adette canım Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inşallah

Mucize2107 tatlım ben yeni gördüm yazıları! Ay hadi inşallah bi umut ışığı geldi şuan inşallah kuzum ya bende 9. Ayımda gebe kalmıştım ilk çok güzel morel olur hepimize hamile olman "süpriz yumurta" olur inş kuzum.Yarın sabah ya bi test daha yap ilk idrarınla direk kana cesaretin yoksa.Bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…