- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.041
İnşllah hepimize nasibolur bu ay içimde değişik hisler varya sanki olacak gibi nasip..Canım umudunu yitirme bu ay bende hurma okutup yicem Allahın izniyle olur
@Kelebekcikkk evett mucize ki ne mucize olur ben hamileysem sayet kimse gebe kalamamaktan korkmasin derim ama icimdeki ses inanmak istemiyor korkularim dahada artti az once ovulasyon yaptim pozitif cikmadi umudumu yitiriyor gibiyim allahimm senin gibi banada 9.ayda nasip etsin insallah zaten hayat hikayelerimiz benzer ay uykularimda kaciverdi cok heyecanliyim bi oladarda korkuyorumMucize2107 tatlım ben yeni gördüm yazıları! Ay hadi inşallah bi umut ışığı geldi şuan inşallah kuzum ya bende 9. Ayımda gebe kalmıştım ilk çok güzel morel olur hepimize hamile olman "süpriz yumurta" olur inş kuzum.Yarın sabah ya bi test daha yap ilk idrarınla direk kana cesaretin yoksa.Bekliyoruz
Cnm dikkate alma bence geçersiz oluyo test zaman geçmiş ustundenBakin nolur kizlar acaba zaman gecti test gecerli olurmu gozlerime inanamiyorum
Sağol cnm evet çok şükür atlattık kist olayını gerisi nasip artık. Ayy bilirim o bulantilari çocuklardan dinlenebiliyor musun?Gözün aydın canım çok şükür kistin bitmiş.kismet canım üzülme hiç.belki de olur .Ben perşembe kalp atışı için doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.cok merak ediyorum.onun dışında bulantim fena arttı.cumadan beri mutfağa giremiyorum.
Amin cnm bisey olmaz ya 4 ay geçmiş ustunden her ay yapanları duydumRabbim razı olsun canım amin inşallah kasım ayında adet oldu bitti başladım 15 içtim aralıkta adet gördüm bitti 10 gün içtim 4 ayı doldurmuş olacam nisan adette canım Rabbim hepimize şifa ihsan etsin inşallah
Pek sayılmaz,eşim yardımcı olmaya çalışıyor da gene de rahat olamıyorum,dinlenemiyorum.oglanlar boş bırakmıyorlar hiç aksamlari,gündüz de okul var zaten çok yorucu geçiyorSağol cnm evet çok şükür atlattık kist olayını gerisi nasip artık. Ayy bilirim o bulantilari çocuklardan dinlenebiliyor musun?
Oldu cnm cok az pembelik gelmisti hala da yok anlamadim kullandigim klomenden benceCanım gecikmen olmamışmıydı? Nasıl negatif çıktı adet oldunmu peki?
Teşekkürler.cnmYeni bat 24 nisan canım
Inşallah rabbim gönlüne göre versin. Teşekkürler cevabin icinBenim Mart bat'ım dün bitti, Nisan bat'ım 18 de bu ay gebelik için uğraşıcam kızlar dua edin lütfen
Yeni bat ne zaman cnm hayırlısı olsunTahmin ettiğim gibi regl oldum
Evet cnm yorucu olur senin için. Ilk aylar bi geçsin de sonra biraz daha rahat edersin. Söyledin mi çocuklara ne tepki verdiler:))Pek sayılmaz,eşim yardımcı olmaya çalışıyor da gene de rahat olamıyorum,dinlenemiyorum.oglanlar boş bırakmıyorlar hiç aksamlari,gündüz de okul var zaten çok yorucu geçiyor
Kiyamam cnm üzülme inan bende üzüldüm şimdi hevesini kırmak hiç istemem ilk baş heveslenip sonra uzulmeni istemem. Allah'tan ümit kesilmez yine deDogrudur canimmm ozaman ben bekliyeyim en iyisi
Doğru canım evet iki test yaptım aynı marka saatler geçe ikisinde de çizgi belirmişti al-bi diye bir test. Sonra başka marka aldım onda hiç birşey çıkmadı sonra adet oldum zaten
Napalimmmm ozamann canimiz saolsun demekten baska birsey gelmiyor elden bati bekleyeyim artikDoğru canım evet iki test yaptım aynı marka saatler geçe ikisinde de çizgi belirmişti al-bi diye bir test. Sonra başka marka aldım onda hiç birşey çıkmadı sonra adet oldum zateno yüzden çizgi saatler sonra çıkıyorsa inanmayın bence hiç bir hükmü yok sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?