2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

@Kelebekcikkk evett mucize ki ne mucize olur ben hamileysem sayet kimse gebe kalamamaktan korkmasin derim ama icimdeki ses inanmak istemiyor korkularim dahada artti az once ovulasyon yaptim pozitif cikmadi umudumu yitiriyor gibiyim allahimm senin gibi banada 9.ayda nasip etsin insallah zaten hayat hikayelerimiz benzer ay uykularimda kaciverdi cok heyecanliyim bi oladarda korkuyorum

Sağol cnm evet çok şükür atlattık kist olayını gerisi nasip artık. Ayy bilirim o bulantilari çocuklardan dinlenebiliyor musun?

Amin cnm bisey olmaz ya 4 ay geçmiş ustunden her ay yapanları duydum

Sağol cnm evet çok şükür atlattık kist olayını gerisi nasip artık. Ayy bilirim o bulantilari çocuklardan dinlenebiliyor musun?
Pek sayılmaz,eşim yardımcı olmaya çalışıyor da gene de rahat olamıyorum,dinlenemiyorum.oglanlar boş bırakmıyorlar hiç aksamlari,gündüz de okul var zaten çok yorucu geçiyor

Pek sayılmaz,eşim yardımcı olmaya çalışıyor da gene de rahat olamıyorum,dinlenemiyorum.oglanlar boş bırakmıyorlar hiç aksamlari,gündüz de okul var zaten çok yorucu geçiyor
Evet cnm yorucu olur senin için. Ilk aylar bi geçsin de sonra biraz daha rahat edersin. Söyledin mi çocuklara ne tepki verdiler:))

Cnm burda tulinkrc nin de öyle oldu yanilmiyorsam sonradan çizgi belirdi ama adet oldu galiba. Yanıliyorsam düzelt tulinkrc
Doğru canım evet iki test yaptım aynı marka saatler geçe ikisinde de çizgi belirmişti al-bi diye bir test. Sonra başka marka aldım onda hiç birşey çıkmadı sonra adet oldum zaten o yüzden çizgi saatler sonra çıkıyorsa inanmayın bence hiç bir hükmü yok sonucun

Napalimmmm ozamann canimiz saolsun demekten baska birsey gelmiyor elden bati bekleyeyim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…