- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.061
Yokk kuzum benim kandada ciksa inanmam zor olur uzulme alistik artik bozar mi sandin acilarKiyamam cnm üzülme inan bende üzüldüm şimdi hevesini kırmak hiç istemem ilk baş heveslenip sonra uzulmeni istemem. Allah'tan ümit kesilmez yine de
Hiç sasirmadi bile kuzum sabah kalktim geldi o kadar leke onaymisYarın bat bekleyenler.. 29 mart
@Sweetpeas @Bendenizdebirgemi
Bugün batı olanlar..
Kelebek090 Mucize2107 Melinx (adet oldu)
Kızlar siz adet oldunuz mu bugün ne durumdasınız?.
Evet hissediyorumCnm sana bisey sorcam kasiginda pit pit atma gibi bisey hissediyomuydun?
Muhtemelen 22 Nisan. Yeni bat mı bekleyeceğiz şimdiYeni bat ne zaman cnm hayırlısı olsun
Sağlık ocağı değer yüksek dedi korkuttu beni yarın kadın dogumcuda randevum var inşallah herşey yolundadırCnm senin yüksek çıkacağı belliydi çünkü 2.cizgi çok koyuydu hayırlı olsunn
Ya yüksek olsa korkutuyorlar düşük olsa korkutuyorlar . kuzenimin de yüksekti böyle değeri o yüzden direk keseyi gördü.Bence en güzel yorman gereken şey ikiz mi acepSağlık ocağı değer yüksek dedi korkuttu beni yarın kadın dogumcuda randevum var inşallah herşey yolundadır
canım bende birşey yok şimdilik inşallah da olmaz dua edin lütfen@suerol @meraklilarca @sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00 @Whowiangirl @nefesimsin gokce @Mertege123 @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln @osskemyesa @Zuzupink @pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
Yine de allahtan umit kesilmez kirmizilar gelene kadar inşallah hamilesindir canımNapalimmmm ozamann canimiz saolsun demekten baska birsey gelmiyor elden bati bekleyeyim artik
Ay inşallah canım güzel haberlerle gel inşallahcanım bende birşey yok şimdilik inşallah da olmaz dua edin lütfen
Inşallah CanımAy inşallah canım güzel haberlerle gel inşallah
Amin inşallah canımKızlar günaydın bugün 3 aylar başlıyor ikramın affın bol olduğu bu aylar bizler gibi bebek hasreti çekenler için fırsat olur inşallah.Bol istiğfar ve ihlas okumak çok iyiymiş...inşlh bu 3 aylarda müjdeli haberlerimiz olsun.Amin
@denizyildizi00 @nefesimsin gokce @melindaaa01 @hayatguzel2015 @mavi-hayalyesa @pinar_2885 @htc27 Elifimm27 @kainattt34
Hanımlar siteye girmisiniz ama cevap yazmamisiniz. Çıkmak isteyenler söyleyebilir cikartirim sorun değil. Kaç kere etiketlemem gerekiyor bi cevap yazın daa
Siteye girip mesajımı görüp cevap yazmayan olursa listeden çıkartıcam bilginize..
Bizim ailede ikiz var ablamın ikizleri var belki benimkide ikizdir sağlıklı olsun gerisi önemli değilYa yüksek olsa korkutuyorlar düşük olsa korkutuyorlar . kuzenimin de yüksekti böyle değeri o yüzden direk keseyi gördü.Bence en güzel yorman gereken şey ikiz mi acepikizde deper yüksek olur cünkü
Aminnnn insallahhh canim benimmmKızlar günaydın bugün 3 aylar başlıyor ikramın affın bol olduğu bu aylar bizler gibi bebek hasreti çekenler için fırsat olur inşallah.Bol istiğfar ve ihlas okumak çok iyiymiş...inşlh bu 3 aylarda müjdeli haberlerimiz olsun.Amin
Az kalmış canım bir iki güne koyulaşır sen her gün yapmaya devam et
Takvime göre pazar günü ama ben pazara kadar kalıcanı sanmıyorum doğru mu düşünüyorum acabaAz kalmış canım bir iki güne koyulaşır sen her gün yapmaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?