2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sağlık ocağı değer yüksek dedi korkuttu beni yarın kadın dogumcuda randevum var inşallah herşey yolundadır
Ya yüksek olsa korkutuyorlar düşük olsa korkutuyorlar . kuzenimin de yüksekti böyle değeri o yüzden direk keseyi gördü.Bence en güzel yorman gereken şey ikiz mi acep ikizde deper yüksek olur cünkü

Son düzenleme:

Bizim bu ay korunmamız gerekiyor

hsg çektirdim antibiyotik verdi doktor

o yüzden listeden çıkabilirim ben teşekkürler:)

Ya yüksek olsa korkutuyorlar düşük olsa korkutuyorlar . kuzenimin de yüksekti böyle değeri o yüzden direk keseyi gördü.Bence en güzel yorman gereken şey ikiz mi acep ikizde deper yüksek olur cünkü
Bizim ailede ikiz var ablamın ikizleri var belki benimkide ikizdir sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Şu testlerden ve yapmaktan nefret ediyorum çünkü tutturamıyorum daha var sanırım ama yumurtalama gününe offf offff

Kızlar günaydın uzun zamandır yazamadım adet bitti klomen içtim bu ay o da bitti bugün yumurta takibi için gideceğim inşallah büyümüştür yumoşlar verimli günler başlıyor bakalım bu ay kabul olur dualar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…