2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın kizlarr. Dünde sormuştum ama. Bilgisi olan cevap verebilecek mi acaba. Kayısı çayı içmek sakıncalı mıdır sizce

Şuan elimde 5 tane test var hergün yapayım o zaman zaten 5 günede inş çatlar bide çok midem bulanıyo acaba yumurtlama ile ilgisi olabilir mi
Bilgim yok o konuda herkesin farklı olabiliyor bende kasık ağrısı da çok olmaz kiminde çok oluyor benim yumurtlama döneminde sadece akıntı yoğun oluyor ordan takip ediyordum geçen ay akıntının yoğun olduğu günü değerlendirdik sadece ovu testi de pozitifti ve şuan hamileyim Rabbim nasip ederse inşallah:)

Ne kadar güzel adınıza çok sevindim inş rabbim banada bu güzel duyguyu yaşatır

Bu pik olmuşmu sizce bugun yumurtluyomuyum
Bence evet bugünü değelendirin bence ayrıca sorabilir miyim kaçıncı gün oldu yumurtlamanız ayrıca bugün değilse bile yarın yumurtlarsınız sperm yumurtlamadan önce içeride olırsa şans daha yüksekmiş doktor öyle söylüyo

Ben geçen ay gitti gidiyordan 50 adet almıstm 26 gunde bir duzenli adet olurum hic sasmadı bugune kadar ovulsyn testini gecen ay ilk deniycegm zaman cok kastm sitres yaptm sanırım Gec yumurtlamama sebep oldu cok sasırdm 18gun yumurtladım bunun ustune herks yumrtlaman 18 gun olduysa uzerine 14 koy 14 gun sonra adet olucaksn dediler ınanmadım dedimki yok benim adetm sasmaz bu testler bozuk adetim oyle bi sastıkı 5-6 gun gecikmem oldu hamileym zannetm tam bir husrandı neyse 8 tane flan bu aya kaldı bende dr gittim saglıklımıyım yumrta seyim nasl flan diye dr super calısyo yumrtalıklarn cok saglıksn hatta sol overden 3-4 gun sonra yumurtlaman olcak dedi inanamadım niye bukdr herseye inanamıyosunz diyceksnz belki ama yeni evlym böyle seylere yeni yeni atılıyorum veee dr nin dedigi dogrumu test yapim dedi. Yaptm bugun dr nin dedigi 4 gun Pik oldu gbi adet takvmi kullanıyorum onun da yumurtlama gunu dıye gosterdigi gun bugun yani 13 ncü günümde yumurtladım elhamdullilah duzenli adet olup gec yumurtlamak cok kotu birseymis gecen ay anladm bunu

Sağol cnm cevabin icin

Muhtemelen 22 Nisan. Yeni bat mı bekleyeceğiz şimdi ben doktora gidip klomen isteyeceğim bu ay. Eğer bu da sonuç vermezse bat mat beklemeyeceğim artık yetti gayri
Sen bilirsin cnm istemezsen cikarabilirim sen ne zamandır istiyordun klomen baslatiyormu hemen doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…