- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.081
Takvimler tahmini günü söylüyor genelde ben ovu testine güven derim :)Takvime göre pazar günü ama ben pazara kadar kalıcanı sanmıyorum doğru mu düşünüyorum acaba
Şuan elimde 5 tane test var hergün yapayım o zaman zaten 5 günede inş çatlar bide çok midem bulanıyo acaba yumurtlama ile ilgisi olabilir miTakvimler tahmini günü söylüyor genelde ben ovu testine güven derim :)
Bilgim yok o konuda herkesin farklı olabiliyor bende kasık ağrısı da çok olmaz kiminde çok oluyor benim yumurtlama döneminde sadece akıntı yoğun oluyor ordan takip ediyordum geçen ay akıntının yoğun olduğu günü değerlendirdik sadece ovu testi de pozitifti ve şuan hamileyim Rabbim nasip ederse inşallah:)Şuan elimde 5 tane test var hergün yapayım o zaman zaten 5 günede inş çatlar bide çok midem bulanıyo acaba yumurtlama ile ilgisi olabilir mi
Ne kadar güzel adınıza çok sevindim inş rabbim banada bu güzel duyguyu yaşatırBilgim yok o konuda herkesin farklı olabiliyor bende kasık ağrısı da çok olmaz kiminde çok oluyor benim yumurtlama döneminde sadece akıntı yoğun oluyor ordan takip ediyordum geçen ay akıntının yoğun olduğu günü değerlendirdik sadece ovu testi de pozitifti ve şuan hamileyim Rabbim nasip ederse inşallah:)
İnşallah canım Rabbim bu güzel günün hürmetine isteyen kim varsa hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallahNe kadar güzel adınıza çok sevindim inş rabbim banada bu güzel duyguyu yaşatır
Bence evet bugünü değelendirin bence ayrıca sorabilir miyim kaçıncı gün oldu yumurtlamanız ayrıca bugün değilse bile yarın yumurtlarsınız sperm yumurtlamadan önce içeride olırsa şans daha yüksekmiş doktor öyle söylüyoBu pik olmuşmu sizce bugun yumurtluyomuyum
Ben geçen ay gitti gidiyordan 50 adet almıstm 26 gunde bir duzenli adet olurum hic sasmadı bugune kadar ovulsyn testini gecen ay ilk deniycegm zaman cok kastm sitres yaptm sanırım Gec yumurtlamama sebep oldu cok sasırdm 18gun yumurtladım bunun ustune herks yumrtlaman 18 gun olduysa uzerine 14 koy 14 gun sonra adet olucaksn dediler ınanmadım dedimki yok benim adetm sasmaz bu testler bozuk adetim oyle bi sastıkı 5-6 gun gecikmem oldu hamileym zannetm tam bir husrandı neyse 8 tane flan bu aya kaldı bende dr gittim saglıklımıyım yumrta seyim nasl flan diye dr super calısyo yumrtalıklarn cok saglıksn hatta sol overden 3-4 gun sonra yumurtlaman olcak dedi inanamadım niye bukdr herseye inanamıyosunz diyceksnz belki ama yeni evlym böyle seylere yeni yeni atılıyorumBence evet bugünü değelendirin bence ayrıca sorabilir miyim kaçıncı gün oldu yumurtlamanız ayrıca bugün değilse bile yarın yumurtlarsınız sperm yumurtlamadan önce içeride olırsa şans daha yüksekmiş doktor öyle söylüyo
Sağol cnm cevabin icinDoğru canım evet iki test yaptım aynı marka saatler geçe ikisinde de çizgi belirmişti al-bi diye bir test. Sonra başka marka aldım onda hiç birşey çıkmadı sonra adet oldum zateno yüzden çizgi saatler sonra çıkıyorsa inanmayın bence hiç bir hükmü yok sonucun
:) yeni bat ne zaman tatlım?Hiç sasirmadi bile kuzum sabah kalktim geldi o kadar leke onaymis
Dün bi iki kere bende hissettim. Ama benim hamile kalmam suan imkansız daha yumurtam catlamadi bileeEvet hissediyorum
Sen bilirsin cnm istemezsen cikarabilirim sen ne zamandır istiyordun klomen baslatiyormu hemen doktorMuhtemelen 22 Nisan. Yeni bat mı bekleyeceğiz şimdiben doktora gidip klomen isteyeceğim bu ay. Eğer bu da sonuç vermezse bat mat beklemeyeceğim artık yetti gayri
E cnm test yapmadin mi ben olsam 10 tane yaptiydim:)) habersiz bırakma lutfencanım bende birşey yok şimdilik inşallah da olmaz dua edin lütfen
Bu dahaki ay devam etmek istersen kalabilirsin cnm ara verdi yazarimBizim bu ay korunmamız gerekiyor
hsg çektirdim antibiyotik verdi doktor
o yüzden listeden çıkabilirim ben teşekkürler:)
Tabikiii:) bat ne zamn
Gelecek olan adet tarihin cnmYA BEN BİRAZ FRANSIZIM BAT NEDİR
İnşallah en kısa zamanda şende hamile olduğunu öğrenirsin Can'ım yaDün bi iki kere bende hissettim. Ama benim hamile kalmam suan imkansız daha yumurtam catlamadi bilee
Canım bende yeni başladım banada verdi inş kalırızInofolic kullanıp hamile kalan var mı doktor bna bunu 3 ay kullan dedi yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?