- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.101
Ben geçen ay gitti gidiyordan 50 adet almıstm 26 gunde bir duzenli adet olurum hic sasmadı bugune kadar ovulsyn testini gecen ay ilk deniycegm zaman cok kastm sitres yaptm sanırım Gec yumurtlamama sebep oldu cok sasırdm 18gun yumurtladım bunun ustune herks yumrtlaman 18 gun olduysa uzerine 14 koy 14 gun sonra adet olucaksn dediler ınanmadım dedimki yok benim adetm sasmaz bu testler bozuk adetim oyle bi sastıkı 5-6 gun gecikmem oldu hamileym zannetm tam bir husrandı neyse 8 tane flan bu aya kaldı bende dr gittim saglıklımıyım yumrta seyim nasl flan diye dr super calısyo yumrtalıklarn cok saglıksn hatta sol overden 3-4 gun sonra yumurtlaman olcak dedi inanamadım niye bukdr herseye inanamıyosunz diyceksnz belki ama yeni evlym böyle seylere yeni yeni atılıyorumveee dr nin dedigi dogrumu test yapim dedi. Yaptm bugun dr nin dedigi 4 gun Pik oldu gbi adet takvmi kullanıyorum onun da yumurtlama gunu dıye gosterdigi gun bugun yani 13 ncü günümde yumurtladım elhamdullilah duzenli adet olup gec yumurtlamak cok kotu birseymis gecen ay anladm bunu
Gelecek olan adet tarihin cnm
İnşşllh bu ay başladım adet günüm 5martta olmustum bekliyorum anlıcagın sabah akşam aç karnına kullanıyorumCanım bende yeni başladım banada verdi inş kalırız
Inşallah cnm:)İnşallah en kısa zamanda şende hamile olduğunu öğrenirsin Can'ım ya
Bu dahaki ay devam etmek istersen kalabilirsin cnm ara verdi yazarim
Korunucam artık canım yoruldum düşünüp durmaktan:) yeni bat ne zaman tatlım?
Bir süre korunucaz bakalım folik asite basliycam artik:) yeni bat ne zaman tatlım?
hayırlısı...Eki Görüntüle 1974224 kızlar nasılsınızz. Bugün is mevzusunu unuttuk sabah eşimle ilişki oldu ben yumurtlama günüm olabileceğini de unuttum kafam.karışık olunca. Sonra temizlik yaparken geçen ayki ağrıların aynısı oldu nedir bu diye düşünürken dank etti bugünün 28 mart olduğusonra hemen bitane ovu testim.vardı onu yaptım ve bu koyu çizgiyi gördüm şok oldum bu ay olursa eğer düşünmemek kafadan çıkarmak ne kadar onemliymis onu anlayacağım
yok kuzum daha test yapmadım biraz daha geçsin hep aynı hüsranı yaşamaktan yoruldum varsa zaten yerinde yoksada allahın taktiri allah hepimizin hakkına hayirlisini versin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin ne dileği varsa kabul olurE cnm test yapmadin mi ben olsam 10 tane yaptiydim:)) habersiz bırakma lutfen
Yaaa bişey sorucam böyle etiketleyince bildirim Düşüyomu siZe ? ben telefondan girdiğim için mi acaba görmüyom hiçbişeydenizyildizi00 @nefesimsin gokce @melindaaa01 @hayatguzel2015 @mavi-hayal yesa @pinar_2885 @htc27 Elifimm27 @kainattt34
Hanımlar siteye girmisiniz ama cevap yazmamisiniz. Çıkmak isteyenler söyleyebilir cikartirim sorun değil. Kaç kere etiketlemem gerekiyor bi cevap yazın daa
Siteye girip mesajımı görüp cevap yazmayan olursa listeden çıkartıcam bilginize..
:))) canım hakkında hayırlı olanı versin rabbim. Bende merak ediyorum bakalım tutacak mi tutarsa çok sasiririmEki Görüntüle 1974224 kızlar nasılsınızz. Bugün is mevzusunu unuttuk sabah eşimle ilişki oldu ben yumurtlama günüm olabileceğini de unuttum kafam.karışık olunca. Sonra temizlik yaparken geçen ayki ağrıların aynısı oldu nedir bu diye düşünürken dank etti bugünün 28 mart olduğusonra hemen bitane ovu testim.vardı onu yaptım ve bu koyu çizgiyi gördüm şok oldum bu ay olursa eğer düşünmemek kafadan çıkarmak ne kadar onemliymis onu anlayacağım
Tamam tatlim:))Olur canım şu an için ara verdi de sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?