2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa evet cnm ben geçen ay 33.gun yumurtladim 51 günde adet oldum gerçekten çok sanslisin düzensiz olunca hamile kalma şansı da azalıyor

kızlar nasılsınızz. Bugün is mevzusunu unuttuk sabah eşimle ilişki oldu ben yumurtlama günüm olabileceğini de unuttum kafam.karışık olunca. Sonra temizlik yaparken geçen ayki ağrıların aynısı oldu nedir bu diye düşünürken dank etti bugünün 28 mart olduğu sonra hemen bitane ovu testim.vardı onu yaptım ve bu koyu çizgiyi gördüm şok oldum bu ay olursa eğer düşünmemek kafadan çıkarmak ne kadar onemliymis onu anlayacağım

Hanımlar hamileyken sağlıklı Bebek doğurmak için günde 1 kere Meryem süresi okunurmuş böyle bişey duyan varmı ben okumaya başlayacam inşallah bebeğimi sagsalim kucağıma alırım

hayırlısı...

E cnm test yapmadin mi ben olsam 10 tane yaptiydim:)) habersiz bırakma lutfen
yok kuzum daha test yapmadım biraz daha geçsin hep aynı hüsranı yaşamaktan yoruldum varsa zaten yerinde yoksada allahın taktiri allah hepimizin hakkına hayirlisini versin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin ne dileği varsa kabul olur

Yaaa bişey sorucam böyle etiketleyince bildirim Düşüyomu siZe ? ben telefondan girdiğim için mi acaba görmüyom hiçbişey

:))) canım hakkında hayırlı olanı versin rabbim. Bende merak ediyorum bakalım tutacak mi tutarsa çok sasiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…