- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.121
Bat ne zamm cnmekle canım sana zahmet
O zaman sana da ara verdi yazıyorum cnm korunmayi bırakıp devam edersen söylemek istersen soylersin:)Bir süre korunucaz bakalım folik asite basliycam artik
Canim.nasilsin adet oldun mu buhar iş yaradı mi?hayırlısı...
Aminnn cnm.aminn belirtilerin var mi peki?yok kuzum daha test yapmadım biraz daha geçsin hep aynı hüsranı yaşamaktan yoruldum varsa zaten yerinde yoksada allahın taktiri allah hepimizin hakkına hayirlisini versin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimizin ne dileği varsa kabul olur
Tabi cnm bildirimin düşmesi lazım bana hep düşer. Sen siteye girince bildirim gelmiyorsa siteyi yenile o zaman görünür. Vallaha etiketleme yapmaya yoruldum cevap yazmayanlari çıkaricam simdi napayim. Siteye girip görüp yazmayanlar varYaaa bişey sorucam böyle etiketleyince bildirim Düşüyomu siZe ? ben telefondan girdiğim için mi acaba görmüyom hiçbişey
Tmm cnmTurkuazKrampon beni de silebilirsin canım sıkıldım bat beklemekten
Tmm cnmBeni çıkarabilirsin
Ben günde 1 dir herhalde diye hiç sormadım günde 1 içiyorumİnşşllh bu ay başladım adet günüm 5martta olmustum bekliyorum anlıcagın sabah akşam aç karnına kullanıyorum
karnimin içine ara ara sancı oluyor öyle çok bir belirti yok yine de allahtan ümit kesilmez canımAminnn cnm.aminn belirtilerin var mi peki?
Canm inofolik sadece birtur vitamin.pko hastasi isen cok ise yariyor diye biliyorum .Inofolic kullanıp hamile kalan var mı doktor bna bunu 3 ay kullan dedi yardım lütfen
canim bekliyorum bakalım ne olacak geçen ay kaçında olmustunuz acabaİyi aksamlar kizlar nasilsiniz..bat a 7 gun kaldi...var mi benmle ayni gun adet olmayi bekleyen 4 nisan
hamile kalmak için yumurtama çatlasın dıye verdi doktorCanm inofolik sadece birtur vitamin.pko hastasi isen cok ise yariyor diye biliyorum .
10 mart cnm.ben 25 gunde oluyorum adetVar
canim bekliyorum bakalım ne olacak geçen ay kaçında olmustunuz acaba
İcinde bir madde var.evet iyi olmus.canm incir ye hergun birde..do
hamile kalmak için yumurtama çatlasın dıye verdi doktor
Anladım canım bende 31di subat 28 cekiyordu 5inde olmustım 5inde olurum herhalde10 mart cnm.ben 25 gunde oluyorum adet
kuru incir miİcinde bir madde var.evet iyi olmus.canm incir ye hergun birde..
Evet cnm.esinde sende ye ozellikle..K
kuru incir mi
Kaç taneEvet cnm.esinde sende ye ozellikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?