2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben yarın sabah sehirdisina çıkıyorum 1 hafta yokum. bugün ilişki oldu. Bi daha gelene kadar olmaz nasip kısmet artık ama gelir gelmez hemen ovulasyon testi yapicam. Geçen ay yumurtam 33.gunde çatladı geldigim zaman 22.gun olmuş olacak bakalım test nasıl cikcak.
Ben yoğunluktan 1 hafta giremeyebilirim ama geldiğim zaman tek tek okucam. Adet olanlar batlarini yazsın gelince düzenlicem ozlucem sizi
Inşallah hayırlı haberler okurum geldigimde

İyi yolculuklar

Adetim 30 mart kızlar 2 gün var bi Ovulasyon testi yapayım dedim koyulasma var mi diye merak ettim sadece 2 saat sıvı alımına dikkat ederek yaptım

Eklentiler

• 20170328_224952.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 31
Yolun acik olsun kuzummm saglikla git saglikla gel umarim kafa dagitmis olarak donersin

Kızlar bugün itibariyle çalışmaya başladık yeni bitti adetim ben her ihtimale karşı çalışmalara başlamak istedim...bir de ovulasyon testi aldım bakalım hayırlısı...son adetimin üstünden 36 gün geçmiş yani ben şimdi 20.günde mi yumurtlicam ne dersiniz ?

Canım normalde adetin düzenliyse ortalamayı baz al sen illa bu ayda öyle olacak diye bişey yok stres hatta bahar döngüsü bile etkiliyor biliyosun.

merhabalar Allahin izniyle hamile kalmak isteyen bi kardesinizim 5 aylik evliyim 1 aydir korunmuyoruz esimle adetime 1 hafta var test yaptim negatif cikti cok üzüldüm sizce 2 hafta daha beklesem sonuc degisir mi

İyi geceler kızlar. Nasılsınız. Bugün soğan kürünun 3. Günü olck inşAllah yavaş yavaş kasıklarda batma hissediyorum iyiye işarettir polikistiktn kurtulurum umarm. Ama yarn ve persembe sabhlari kürü uygulaymycm malesef aksam sadece sorun olmaz umarım. Regaip kandili geldi işte çok şükür bol bol dua edelim şu 3 günde birbirimize benim aklim hep burda herkesten güzel haberler almak umuduyla hep göz atıyorum RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün hayirli haberlerle inşAllah

merhabalar Allahin izniyle hamile kalmak isteyen bi kardesinizim 5 aylik evliyim 1 aydir korunmuyoruz esimle adetime 1 hafta var test yaptim negatif cikti cok üzüldüm sizce 2 hafta daha beklesem sonuc degisir mi
Canım hoşgeldin test için daha çok erken. Kimisinde adet gecikmesi 10 gün oldugunda bile belli olmuyor herkesin bünyesi farklı bence adet gecikmesini bekle yada kan testi yap hiç sıkıntı yapma daha çok yenisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…