- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.141
Kaç tane[/QUOT 2 tane sen ye 2 tane esin yesin canm.hergun ye
Aynen. Gelişmelerden haberdar et bizikarnimin içine ara ara sancı oluyor öyle çok bir belirti yok yine de allahtan ümit kesilmez canım
Hayırlı haberlerini alırız inşallah bu aydan pek umidim yok yarın sehirdisina çıkıyorum 1 hafta yokumİyi aksamlar kizlar nasilsiniz..bat a 7 gun kaldi...var mi benmle ayni gun adet olmayi bekleyen 4 nisan
Tabi eklerim cnm hoşgeldin aramiza:)TurkuazKrampon canm benide ekler misin burda beklemek belki daha kolay subat ve martta olmadi simdi bat 20 nisan insallah hayrlisyla umutluym :)
Cnm 1.sayfaya bak biraz düzenlemeler yaptım:)
Ederim canım inşallah hayırlı bir haber veririm bu arada sanada hayırlı yolculuklar canımAynen. Gelişmelerden haberdar et bizi
Sağol cnmEderim canım inşallah hayırlı bir haber veririm bu arada sanada hayırlı yolculuklar canım
İyi yolculuklarKızlar ben yarın sabah sehirdisina çıkıyorum 1 hafta yokum. bugün ilişki oldu. Bi daha gelene kadar olmaz nasip kısmet artık ama gelir gelmez hemen ovulasyon testi yapicam. Geçen ay yumurtam 33.gunde çatladı geldigim zaman 22.gun olmuş olacak bakalım test nasıl cikcak.
Ben yoğunluktan 1 hafta giremeyebilirim ama geldiğim zaman tek tek okucam. Adet olanlar batlarini yazsın gelince düzenlicem ozlucem sizi
Inşallah hayırlı haberler okurum geldigimde
Sağolun kızlar sizde kendinize iyi bakın iyi gecelerİyi yolculuklar
Yolun acik olsun kuzummm saglikla git saglikla gel umarim kafa dagitmis olarak donersinKızlar ben yarın sabah sehirdisina çıkıyorum 1 hafta yokum. bugün ilişki oldu. Bi daha gelene kadar olmaz nasip kısmet artık ama gelir gelmez hemen ovulasyon testi yapicam. Geçen ay yumurtam 33.gunde çatladı geldigim zaman 22.gun olmuş olacak bakalım test nasıl cikcak.
Ben yoğunluktan 1 hafta giremeyebilirim ama geldiğim zaman tek tek okucam. Adet olanlar batlarini yazsın gelince düzenlicem ozlucem sizi
Inşallah hayırlı haberler okurum geldigimde
Canım normalde adetin düzenliyse ortalamayı baz al sen illa bu ayda öyle olacak diye bişey yok stres hatta bahar döngüsü bile etkiliyor biliyosun.Kızlar bugün itibariyle çalışmaya başladık yeni bitti adetim ben her ihtimale karşı çalışmalara başlamak istedim...bir de ovulasyon testi aldım bakalım hayırlısı...son adetimin üstünden 36 gün geçmiş yani ben şimdi 20.günde mi yumurtlicam ne dersiniz ?
Canım hoşgeldin test için daha çok erken. Kimisinde adet gecikmesi 10 gün oldugunda bile belli olmuyor herkesin bünyesi farklı bence adet gecikmesini bekle yada kan testi yap hiç sıkıntı yapma daha çok yenisin.merhabalar Allahin izniyle hamile kalmak isteyen bi kardesinizim 5 aylik evliyim 1 aydir korunmuyoruz esimle adetime 1 hafta var test yaptim negatif cikti cok üzüldüm sizce 2 hafta daha beklesem sonuc degisir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?