2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Mrb bende katiliyim araniza. 3 senelik evliyim evlendigim gunden beri bebek istegimiz var. Her ay olur umidiyle bekliyorum. Bu ay rahim filmi cekildim. Bat 31 mart benide eklermisiniz. Filmden dolayi bu ay daha umutluyum ama hic belirtim yok tabi o ayri mevzu.

Merhaba ben yeniyim fikrinize ihtiyacım var . Söyle anlatayım bu ay ayın 6 sında adet olucam 11 gün önce yani yumurtlamamdan sonra kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hamile miyim acaba...test yapsam çıkarmış çok korkuyorum

Çıkacağını düşünmüyorum çünkü yerleşme kanaması bebeğin yerleşmeye çalıştığı 6 ila 10. Gün arasında oluyor idrar testinde çıkması pek mümkün değil ama kann testinde çıkabilir o yüzden kan testi yaptırabilirsiniz ama adetiniz geçene kadar beklemenizi tavsiye ederim gerçi beklemek çok zor yaparsanızda sizi anlarım inş bebeeğiniz sizinledir ve rabbim bu mübarek günde benimle birlikte isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

Amin inş ama beklemek çok zor stresten uyuyamıyorum bile

Ayrıca test yaparsanız testinizin resmini atarmısınız biz yaşayamıyoruz sizin mutluluğunuz ile mutlu olalı bari ...

Tahmin edebiliyorum kendinizi daha iyi hissedicekseniz yapın o zaman . Olurda idrar testi yapıp negatifi görürseniz sakın üzülmeyin erken olduğu için çıkmamış olabilir ....
Bunun dışında elle tutulur bir belirti yok ama en büyük belirtinin bu oldugunu düşünüyorum en kötüsü eşime de söyledim hamile değilsem nasıl söylerim

Rshim filmi hakkinda bilgi verebilir misin cnm iki bucuk senedir bizde istiyoruz ama rabbim nasip etmeyince olmuyo dr bana hic solemediler acaba bende solesem cektirsem mi ki bizdeki sorun esimin morfolojisi %2 klomen ilk defa bu ay kullandim ama olmadi yine artik umutlarim tukendi acaba dr solesem cektirsem mi bende

Kızlar benim regal uzunluğum 27 geçen pazar hastaliğim bitti, yumurtlama günü takvimde 6 gün kaldı diyor doğrumudur bilmiyorum bende prolaktin yüksekliği var haftaya doktora gidicem ve düşürmem gerek eğer düşürürsem doktor gebelik hazırlıklarına başlıcaz dedi. Sizden rıcam nasıl düşüre bilirim ? Yada tanıdığınız bi doktor varmı Mail atabilmem için en azından bilgi edinmiş olurum, yardım lütfen bu ay yada önümüzde ki ay Allah'ın izniyle gebe kalmak istiyorum. Artık eskisi kadar kafama da takmıyorum ama en azından şu prolaktin yüksekliğini normel seviyeye getireyim lütfen yardım şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar bronşit olduğum için iğne oluyorum onla mı alakalı bilmiyorum regl 3 gün geçti ne diyorsunuz

merhaba kadınlar kulübünün güzel anne adayları:
açılan konuyu görünce yazamadan edemedim,
ocak ayında hamile kaldım, maalesef şubatta düşük yaptım: lab. sonuçlarıma bakılınca düzenli artış gösteremeyen beta hcg (204-284-384-57-17) ve 10.80 progesteron hormonuna göre, doktor yorumuyla dış gebelik geçirmişim, ama ultrason tetkiki sonucu ne tüplerde ne rahimde kese ve kalıntı görünemedi. sonuç olarak sat a göre 4 hafta 3 günlük yani 14 şubatta başlayan kanama ile düşük yaptım.
mart 20 adetimin 8 gününde hsg (rahim filmi) çektirdim o gün 15 mm olan bir yumurtamın 22 veya 23 mart gibi çatlayacağı düşünüldü.... bat 06 nisan, henüz çok erken olmakla birlikte ben hayallere kapıldım.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Geçmiş olsun canım inş bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…