- 20 Mart 2015
- 360
- 157
- 73
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.161
Yolun acik olsun kuzummm saglikla git saglikla gel umarim kafa dagitmis olarak donersin
Çıkacağını düşünmüyorum çünkü yerleşme kanaması bebeğin yerleşmeye çalıştığı 6 ila 10. Gün arasında oluyor idrar testinde çıkması pek mümkün değil ama kann testinde çıkabilir o yüzden kan testi yaptırabilirsiniz ama adetiniz geçene kadar beklemenizi tavsiye ederim gerçi beklemek çok zor yaparsanızda sizi anlarım inş bebeeğiniz sizinledir ve rabbim bu mübarek günde benimle birlikte isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsinMerhaba ben yeniyim fikrinize ihtiyacım var . Söyle anlatayım bu ay ayın 6 sında adet olucam 11 gün önce yani yumurtlamamdan sonra kahverengi lekelenme oldu 2 gün sürdü adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hamile miyim acaba...test yapsam çıkarmış çok korkuyorum
Amin inş ama beklemek çok zor stresten uyuyamıyorum bileÇıkacağını düşünmüyorum çünkü yerleşme kanaması bebeğin yerleşmeye çalıştığı 6 ila 10. Gün arasında oluyor idrar testinde çıkması pek mümkün değil ama kann testinde çıkabilir o yüzden kan testi yaptırabilirsiniz ama adetiniz geçene kadar beklemenizi tavsiye ederim gerçi beklemek çok zor yaparsanızda sizi anlarım inş bebeeğiniz sizinledir ve rabbim bu mübarek günde benimle birlikte isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
Tahmin edebiliyorum kendinizi daha iyi hissedicekseniz yapın o zaman . Olurda idrar testi yapıp negatifi görürseniz sakın üzülmeyin erken olduğu için çıkmamış olabilir ....Amin inş ama beklemek çok zor stresten uyuyamıyorum bile
kız devam etcem fikrim degişti dayanamam çünkü :) ama arada girerim sen batı yaz 28 nisan :) burayı cok okuyunca cok strese giriyorum sadeceO zaman sana da ara verdi yazıyorum cnm korunmayi bırakıp devam edersen söylemek istersen soylersin:)
Bunun dışında elle tutulur bir belirti yok ama en büyük belirtinin bu oldugunu düşünüyorum en kötüsü eşime de söyledim hamile değilsem nasıl söylerimTahmin edebiliyorum kendinizi daha iyi hissedicekseniz yapın o zaman . Olurda idrar testi yapıp negatifi görürseniz sakın üzülmeyin erken olduğu için çıkmamış olabilir ....
Tabiki atarımAyrıca test yaparsanız testinizin resmini atarmısınız biz yaşayamıyoruz sizin mutluluğunuz ile mutlu olalı bari ...
Rshim filmi hakkinda bilgi verebilir misin cnm iki bucuk senedir bizde istiyoruz ama rabbim nasip etmeyince olmuyo dr bana hic solemediler acaba bende solesem cektirsem mi ki bizdeki sorun esimin morfolojisi %2 klomen ilk defa bu ay kullandim ama olmadi yine artik umutlarim tukendi acaba dr solesem cektirsem mi bendeMrb bende katiliyim araniza. 3 senelik evliyim evlendigim gunden beri bebek istegimiz var. Her ay olur umidiyle bekliyorum. Bu ay rahim filmi cekildim. Bat 31 mart benide eklermisiniz. Filmden dolayi bu ay daha umutluyum ama hic belirtim yok tabi o ayri mevzu.
Aynen canım kesin olmayınca ovulasyon aldım ben de artık akintilarimi da baz alıcam artıkCanım normalde adetin düzenliyse ortalamayı baz al sen illa bu ayda öyle olacak diye bişey yok stres hatta bahar döngüsü bile etkiliyor biliyosun.
Söylemiştim idrarda çıkması için adet gününün geçmesi gerekir ama şüphebiz çoksa kanda baktırın derim üzülmeyin inş erken olduğu için çıkmamıştırMoral sıfır test negatif inş erken oldugu içindir sadece
İnş Allah'tan umut kesilmezSöylemiştim idrarda çıkması için adet gününün geçmesi gerekir ama şüphebiz çoksa kanda baktırın derim üzülmeyin inş erken olduğu için çıkmamıştır
Bende gelen giden yok,belirti genellikle olmaz hala da yok,beklemedeyim :)Yarın bat bekleyenler.. 29 mart
@Sweetpeas B Bendenizdebirgemi
Bugün batı olanlar..
Kelebek090 @Mucize2107 @Melinx (adet oldu)
Kızlar siz adet oldunuz mu bugün ne durumdasınız?.
Geçmiş olsun canım inş bu sefer olurmerhaba kadınlar kulübünün güzel anne adayları:
açılan konuyu görünce yazamadan edemedim,
ocak ayında hamile kaldım, maalesef şubatta düşük yaptım: lab. sonuçlarıma bakılınca düzenli artış gösteremeyen beta hcg (204-284-384-57-17) ve 10.80 progesteron hormonuna göre, doktor yorumuyla dış gebelik geçirmişim, ama ultrason tetkiki sonucu ne tüplerde ne rahimde kese ve kalıntı görünemedi. sonuç olarak sat a göre 4 hafta 3 günlük yani 14 şubatta başlayan kanama ile düşük yaptım.
mart 20 adetimin 8 gününde hsg (rahim filmi) çektirdim o gün 15 mm olan bir yumurtamın 22 veya 23 mart gibi çatlayacağı düşünüldü.... bat 06 nisan, henüz çok erken olmakla birlikte ben hayallere kapıldım.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?