2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar rüyamda hamileydim
Oğlum olacakti hayır olsun inşallah..

Kızlar üç gün boyunca hacet namazı nı kılın 10 ihlas bir Fatiha okuyup kılınacak rabbim Salih Saliha hayırlısıyla sağlığıyla evlatlar nasip etsin inşallah ....
ben regli oldugum için kilamıyorum allahım kabul etsin inşallah buguzel günlerin hürmetine ..
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bnde netten okudugum kadariyla ozelde cektirmeye karar verdim ama cok korkuyodum masaya yattigimda resmen titriyodum. Ama suyu verene kadar birsey yok oda adet agrisinin en siddetlisini 2 dk ligina yasiyorsun. Bu arada tek tupum kapali cikti..Ama cocuk icin deger diye dusunuyorum. Bende 3 senedir 3 4 doktora gittim pkolu oldugumu soyleyip ilgilenmediler ilac trdavisi bile baslanmadi.en son suan devlet hastanesine basladim 3 senedir olmuyo diyince direk hsg amh testleri istendi..nisanda esime test yapilacak onu bekliyiruz. Ben birde aralikta kistten acik ameliyat oldum patladi die.... bu ay biraz umutluyun cunku dun pembe lekelenme yasadin bugunde biraz var insallah adetim gelmiyodur

Bende de prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi doktor. 2 ay içinde gebelik oluşmazsa gel dedi. Ben 2 gündür ayrıca testere dişli aslan pençesi çayına da başladım o da dusuruyormus bakalım ne olcak

Esim bugun gitmisti yaninda bende gitmistim benden de ayni sekilde haftaya hsg ve amh istediler ve esimin de tahlilini aldilar kromozom kiriklarina mi ne bakilcakmis ama ben tup bebekten baska care gorememey basladim cok duygusallastim bu konuda artik dr ile konusurken bile aglayarak konustum hep

Bu namazda kafirun sureside okunuyo canım

Anladım tatlım teşekkür bu arada cevap verdin için, senin yüksekliğin ne kadar peki ? Ya herkez ayrı bişey söylüyor bende civan pençemi Aslan pençemi bitkisi kürü yapıyorum ama çokkk kötü tadı bide çalişiyorum düzenli şekilde yapamıyorum ? Sen tekrar doktora gittin mi peki ? Benim doktorum çok ilgisiz bi bayan yani napıcam bilmiyorum haftaya pazartesi gitmem lazım doktora

Gerçekten miiii Allah annalı babalı büyütsün, ya ilk aylarda çok kafama takıyordum ama bu aralar takmıyorum sadece pazartesi doktora gidicem düşürmeye çalişiyorum iyi haberler alabilmek için

Kızlarr yarın rahim filmim çekilicek sonucu o kadar merak ediyorum ki bi yandan da heyecan yaptım çünkü ilk defa rahim filmi çektiricem mübarek günlerdeyiz birbirimize dua edelim
Duamda kalbimde seninle güzel haberler le gel canım benim inşallah rabbim rahim filminden sonra tez zamanda mucizeni nasıp etsin inşallah

Bana yazdin herhalde. Prolaktinin kaç olduğunu akıl edipte soramadim. Ama çok yüksek dedi doktor. Aşırı bir göğüs ağrısı vardı ondan anladım bende zaten. Aslan pençesini bende zor uçuyorum. Günde bir kez yapıyorum. Bakalım inşallah duser

Anladım canım evet benim de göğüslerim çok agrıyor hem sağ göğüsüm bu aralar pek Yok inşallah geçer Allah yardımcımız olsun

Maşallah hamilelere inşallah kucaklarinizada alırsınız Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallah

Kızlarrr bn yurtdisindayim ve dün adet tarihimdi Türkiye e dönmeyi bekleyemedim bugün test yaptım ve sonuç pozitif. Allah hepimize hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Not: bu ay çörek otu polen bal kuru yaptım . Ve ovulasyon testine göre iki kere yumurtladim. İlgisi varımdır bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Seni okdar iyi anliyorum ki bnde o durumdayim ben haric cevremde herkes sanki hamile kaliyo. Psikolojim bozuldu.hsg den hic korkma okadar kotu degil dakikalik yani. Amh dedigide kan alicak onuda ozelde pahaliya yapiyorlar bn devlette yaptirdim gittigim hastane yapmiyordu hemen ozele yonlendirdi ama bn baska devlet hastanesinde buldum..tup bebege kadar yolumuz cok uzun . Para olsa direk tup bebek yaptirirdim ama malesef.

Kızlarr yarın rahim filmim çekilicek sonucu o kadar merak ediyorum ki bi yandan da heyecan yaptım çünkü ilk defa rahim filmi çektiricem mübarek günlerdeyiz birbirimize dua edelim

Allah yardimcin olsun. Bnde bu ay cekildim kendini sakin kasma tikali degilse bile oyle cikiyor. Rahat ol hic bi sekilde aci yok sadece sanci giriyor oda dkikalik bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…