- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.181
Rshim filmi hakkinda bilgi verebilir misin cnm iki bucuk senedir bizde istiyoruz ama rabbim nasip etmeyince olmuyo dr bana hic solemediler acaba bende solesem cektirsem mi ki bizdeki sorun esimin morfolojisi %2 klomen ilk defa bu ay kullandim ama olmadi yine artik umutlarim tukendi acaba dr solesem cektirsem mi bende
Bende de prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi doktor. 2 ay içinde gebelik oluşmazsa gel dedi. Ben 2 gündür ayrıca testere dişli aslan pençesi çayına da başladım o da dusuruyormus bakalım ne olcakKızlar benim regal uzunluğum 27 geçen pazar hastaliğim bitti, yumurtlama günü takvimde 6 gün kaldı diyor doğrumudur bilmiyorum bende prolaktin yüksekliği var haftaya doktora gidicem ve düşürmem gerek eğer düşürürsem doktor gebelik hazırlıklarına başlıcaz dedi. Sizden rıcam nasıl düşüre bilirim ? Yada tanıdığınız bi doktor varmı Mail atabilmem için en azından bilgi edinmiş olurum, yardım lütfen bu ay yada önümüzde ki ay Allah'ın izniyle gebe kalmak istiyorum. Artık eskisi kadar kafama da takmıyorum ama en azından şu prolaktin yüksekliğini normel seviyeye getireyim lütfen yardımşimdiden teşekkürler
Esim bugun gitmisti yaninda bende gitmistim benden de ayni sekilde haftaya hsg ve amh istediler ve esimin de tahlilini aldilar kromozom kiriklarina mi ne bakilcakmis ama ben tup bebekten baska care gorememey basladim cok duygusallastim bu konuda artik dr ile konusurken bile aglayarak konustum hepBnde netten okudugum kadariyla ozelde cektirmeye karar verdim ama cok korkuyodum masaya yattigimda resmen titriyodum. Ama suyu verene kadar birsey yok oda adet agrisinin en siddetlisini 2 dk ligina yasiyorsun. Bu arada tek tupum kapali cikti..Ama cocuk icin deger diye dusunuyorum. Bende 3 senedir 3 4 doktora gittim pkolu oldugumu soyleyip ilgilenmediler ilac trdavisi bile baslanmadi.en son suan devlet hastanesine basladim 3 senedir olmuyo diyince direk hsg amh testleri istendi..nisanda esime test yapilacak onu bekliyiruz. Ben birde aralikta kistten acik ameliyat oldum patladi die.... bu ay biraz umutluyun cunku dun pembe lekelenme yasadin bugunde biraz var insallah adetim gelmiyodur
Bu namazda kafirun sureside okunuyo canımKızlar rüyamda hamileydim
Oğlum olacakti hayır olsun inşallah..
Kızlar üç gün boyunca hacet namazı nı kılın 10 ihlas bir Fatiha okuyup kılınacak rabbim Salih Saliha hayırlısıyla sağlığıyla evlatlar nasip etsin inşallah ....
ben regli oldugum için kilamıyorum allahım kabul etsin inşallah buguzel günlerin hürmetine ..
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
Olabilir tabiki bana hoca hanım böyle tarif etti eşimde bende bu şekilde namazımızı kiliyoruz rabbim kabul etsin inşallahBu namazda kafirun sureside okunuyo canım
Duamda kalbimde seninle güzel haberler le gel canım benim inşallah rabbim rahim filminden sonra tez zamanda mucizeni nasıp etsin inşallahKızlarr yarın rahim filmim çekilicek sonucu o kadar merak ediyorum ki bi yandan da heyecan yaptım çünkü ilk defa rahim filmi çektiricem mübarek günlerdeyiz birbirimize dua edelim
Bana yazdin herhalde. Prolaktinin kaç olduğunu akıl edipte soramadim. Ama çok yüksek dedi doktor. Aşırı bir göğüs ağrısı vardı ondan anladım bende zaten. Aslan pençesini bende zor uçuyorum. Günde bir kez yapıyorum. Bakalım inşallah duserAnladım tatlım teşekkür bu arada cevap verdin için, senin yüksekliğin ne kadar peki ? Ya herkez ayrı bişey söylüyor bende civan pençemi Aslan pençemi bitkisi kürü yapıyorum ama çokkk kötü tadı bide çalişiyorum düzenli şekilde yapamıyorum ? Sen tekrar doktora gittin mi peki ? Benim doktorum çok ilgisiz bi bayan yani napıcam bilmiyorum haftaya pazartesi gitmem lazım doktora
Göz açıp kapayana kadar bitiyor merak etme.. Güzel sonuc alırsın inşallah cnmKızlarr yarın rahim filmim çekilicek sonucu o kadar merak ediyorum ki bi yandan da heyecan yaptım çünkü ilk defa rahim filmi çektiricem mübarek günlerdeyiz birbirimize dua edelim
Maşallah hamilelere inşallah kucaklarinizada alırsınız Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallahSelam anne adaylari:)
inşallah hepimiz hamis oluruz.
Heyecanimizi mutlulugumuzu paylasiriz. Birlikte büyütüruz:)))
Hepinizi bekliyorum
Bebis bekleyenler
TurkuazKrampon bat 22 nisan
@pinpirik90 bat 17 nisan
@suerol bat 25 mart
@meraklilarca bat 17 mart
S sngl cnsz bat 18 nisan
@busraangell bat 10 nisan
@Tekirdagli4259 bat 31 mart
@tugsem_10 bat 4 nisan
@Pembe Ada
@maviturna bat 27 nisan
@berser34 bat 20 mart
@melikeecgl 6 ay ara
@zehzeh2 bat 18 nisan
@Bejan19 bat 1 nisan
@abceee bat 28 subat
@esmer58 bat 16 nisan
@Ebrarr60 ara verdi
@Kelebek090 ara verdi
@Mucize2107 bat 28 mart
@bayanbilge bat 31 mart
@maviucurtma33 bat 15 nisan
@Yemyesilbirdeniz bat 10 nisan
@tulinkrc bat 30 mart
@Elonee bat 9 nisan
@nefesimsin gokce bat 20 mart
@Whowiangirl bat 16 nisan
@Mertege123 bat 27 nisan
@ezott bat 19 mart
@Whiteandblue
@melindaaa01 bat 22 mart
@mervem-metem bat 11 nisan
@GorTuu bat 4 nisan
@yagmur_20 bat 13 nisan
@Tuma479 bat 22 mart
@GCA18 bat 24 subat
@Dykdyk bat 13 nisan
Birumut55 bat 24 nisan
@Saman Alevi bat 5-10 nisan
@glry21 bat 20 nisan
@mervebil bat 24 nisan
@mathea bat 1 mart
@hayatguzel2015 bat 25 mart
@Urkuttt bat
@Minnakbebis bat 3 nisan
S Sweetpeas bat 29 mart
@LeylaKaya bat 19 nisan
@oglumunannesiyim1 belirsiz
@patate bat 24 mart
@Evlimutluanne mayis
@TUBA48 bat 31 mart
@Babies16 bat 23 nisan
@cimrigelin bat 16 mart
@dcygs bat 12 mart
@Eylul41213 bat 14 mart
@Rabisscyln bat 28 subat
@mavi-hayal bat 5 mart
O osskem bat 22 mart
@kafamdasorular_ bat 8 nisan
@Prenseslerinannesiyim bat 6 mart
@Selbah bat 7 mart
@mmmerwe bat 5 nisan
@venuskelebek bat 1 nisan
@nakkash ..
@leydii18 bat 21 nisan
@Bendenizdebirgemi bat 29 mart
@yesa1 ara verdi
@pinar_2885 bat 21 mart
@Zuzupink bat 11 nisan
@Yagmureylul bat 15 mart
@n-u-r06 bat 12 mart
K Korkmaz87 bat 23 nisan
@Zeze493 bat 23 nisan
@ankmutsuz bat 15 nisan
Burcummmmm123 bat 20 nisan
@jeway bat 9 nisan
@Smydnz bat 22 nisan
@novasa bat 4 nisan
@htc27 bat 19 mart
@Elifimm27 bat 26 mart
@Atabetul bat 21 nisan
@parcalandim bat 10 nisan
@LATAHZEN02 bat 22 mart
S_V_S_88 bat 22 nisan
@Kelebekcikkk bat 14 nisan
@Sweet03 bat 14 nisan
@suleyagmur__ bat 17 nisan
@hepumutvar bat 11 nisan
@bebisimibeklerkenkalp bat 7 nisan
@just__married bat 1 nisan
@kizilcik26 bat 15 nisan
@Nilgunsonernaim bat 21 mart
@Mrsmelike bat 23 nisan
@Detas09 bat 22 nisan
@kainattt34 bat 19 mart
@fthdry bat 22 nisan
@gzmdncr33 bat 2 nisan
@Meri4141 bat 8 nisan
@befer bat 2 nisan
@Angelesra81 bat 6 nisan
@assmnm bat 22 nisan
@UKALA-07 bat 24 nisan
@kadriyeknk bat 3 nisan
gulsen001 bat 31 mart
.... HAMİLELER ...
@busra-drnk(topigimizin ilk hamilesi)
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
@Frdglr
@maiiigokyuzu
@merymm92
@sylvia plathERKEK
@Semamelek
@kapadokyam
@Nurnur71
@kkk91
@hasatvakti
@hayal kocak
@karayipkorsani
@seda7782
@mandarin123
@juliate
@mina retriever
B Bebegimgelsene
@banukrc
@mmavi_21
Esim bugun gitmisti yaninda bende gitmistim benden de ayni sekilde haftaya hsg ve amh istediler ve esimin de tahlilini aldilar kromozom kiriklarina mi ne bakilcakmis ama ben tup bebekten baska care gorememey basladim cok duygusallastim bu konuda artik dr ile konusurken bile aglayarak konustum hep
Kızlarr yarın rahim filmim çekilicek sonucu o kadar merak ediyorum ki bi yandan da heyecan yaptım çünkü ilk defa rahim filmi çektiricem mübarek günlerdeyiz birbirimize dua edelim
Ayy canım Allah razı olsun sağol valla duygulandımDuamda kalbimde seninle güzel haberler le gel canım benim inşallah rabbim rahim filminden sonra tez zamanda mucizeni nasıp etsin inşallah
Sakin olmaya çalışıcam canım sadece heycanlıyım kaç aydır bugünü bekliyorum bu yüzdende sonucu çok merak ediyorumAllah yardimcin olsun. Bnde bu ay cekildim kendini sakin kasma tikali degilse bile oyle cikiyor. Rahat ol hic bi sekilde aci yok sadece sanci giriyor oda dkikalik bi olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?