- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.201
İnşaAllah canım dua'larınızda unutmayınGöz açıp kapayana kadar bitiyor merak etme.. Güzel sonuc alırsın inşallah cnm
Pozitif benim . Şimdi gördüm mesajı.@suerol @meraklilarca S sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00 @Whowiangirl @nefesimsin gokce @Mertege123 @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln O osskem @yesa1 @Zuzupink P pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
@suerol @meraklilarca S sngl cnsz @berser34 @denizyildizi00 @Whowiangirl @nefesimsin gokce @Mertege123 @ezott @melindaaa01 @Whiteandblue @Tuma479 @mervebil @Hayatguzel985 @LeylaKaya @cimrigelin @patate @dcygs @Eylul41213 @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mavi-hayal @Rabisscyln O osskem @yesa1 @Zuzupink P pinar_2885 @Yagmureylul @n-u-r06 @htc27 @Elifimm27 @LATAHZEN02 @S_V_S_88
Kızlar batlar geçmiş. Yeni batlariniz ne zaman? Lütfen siteye giriş yapanlar cevap yazarsa sevinirim..
Kaç gün geçti adetin canımAcaba erken mi çatladı yumurtam ama hemen adet sonrası yumurtlama olur mu ki acaba ? Allahım sen yardım et sabır ver bana ve benim gibi evlat bekleyrnlere
Adetim 3 gün gecikmeyle geldi 18 martda adet oldum ve 26 martda bitti 6 gün sürer adetim daha sonra 9.gün test yapmaya başladım bugün 13.gün ama çizgi kaybolmaya başladı benimde bozuk olan moralim dahada kötü oldu bazen pes etmem mi gerek acaba diyorum ...Kaç gün geçti adetin canım
Hayırlısı birşey diyemiyorum artık moral falan kalmıyor insanda o yüzden kafaya takmıyoruz ben artık oluruna bıraktım bu ay öyle yap yoksa yıprandıgımızla kalıyoruzAdetim 3 gün gecikmeyle geldi 18 martda adet oldum ve 26 martda bitti 6 gün sürer adetim daha sonra 9.gün test yapmaya başladım bugün 13.gün ama çizgi kaybolmaya başladı benimde bozuk olan moralim dahada kötü oldu bazen pes etmem mi gerek acaba diyorum ...
Aynen rabbim bekleyen herkese sabır versin o kadar üzülüyorum ki bugünki testden sonra dahada üzüldüm ve şuan vazgeçtim belime yakı vurmuştum onuda çıkarıcam bu kadar takip etmeme rağmen günü kaçırdıysam artık çabalamanın anlamı yok .....Hayırlısı birşey diyemiyorum artık moral falan kalmıyor insanda o yüzden kafaya takmıyoruz ben artık oluruna bıraktım bu ay öyle yap yoksa yıprandıgımızla kalıyoruz
testler bekledikçe bozulur diye okumuştum ben, o yüzde eskiden yaptığınız testleri muhafaza etmeyiniz, kafanız karışır yazıyordu bir forumda.Aynen rabbim bekleyen herkese sabır versin o kadar üzülüyorum ki bugünki testden sonra dahada üzüldüm ve şuan vazgeçtim belime yakı vurmuştum onuda çıkarıcam bu kadar takip etmeme rağmen günü kaçırdıysam artık çabalamanın anlamı yok .....
Adet gecikmesiyle ne alakası var anlamadım ben ovulasyon testi yapıyorum yani yumurtlama gününü yakalamak için ...testler bekledikçe bozulur diye okumuştum ben, o yüzde eskiden yaptığınız testleri muhafaza etmeyiniz, kafanız karışır yazıyordu bir forumda.
adetten hemen sonra değil adet gecikince test yap canım. beklemek zor ama sakin kalıp teslimiyetle beklemek daha iyi.
en yakın zamanda güzel haberler alman dileğiyle....
çok özür dilerim hiç ovulasyon testi yaptırmadığım için nasıl göründüğünden de haberim yoktu ....Adet gecikmesiyle ne alakası var anlamadım ben ovulasyon testi yapıyorum yani yumurtlama gününü yakalamak için ...
Önemli değil olabilir hata falan yok hamilelik testi yapmıuorum artık çünkü hamile kalamadım hiç bunun için ovulasyon testlerinden yardım almaya çalışıyorum ama beceremiyorumçok özür dilerim hiç ovulasyon testi yaptırmadığım için nasıl göründüğünden de haberim yoktu ....
sizin testinizi görünce direkt hamilelik testi olarak düşündüm
tekrar pardon, benim hatam
Ovulasyon testlerini hergün aynı saatlerde yapın ve sıvı almayın mesela sabah ilk idrarı önermiyolar onun için erken kalkıyosanız 8-9 gibi yapın veya 11'de ben böyle yaparak çift çizgiyi aynı koyulukta yakalamıştım birde testlerin fotoğrafını tek tek çekerseniz daha ayrıntılı incelersinizAdet gecikmesiyle ne alakası var anlamadım ben ovulasyon testi yapıyorum yani yumurtlama gününü yakalamak için ...
Dediğiniz şeylerin hepsini yapıyorum peki gebeliğiniz gerçekleşti miOvulasyon testlerini hergün aynı saatlerde yapın ve sıvı almayın mesela sabah ilk idrarı önermiyolar onun için erken kalkıyosanız 8-9 gibi yapın veya 11'de ben böyle yaparak çift çizgiyi aynı koyulukta yakalamıştım birde testlerin fotoğrafını tek tek çekerseniz daha ayrıntılı incelersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?