2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kafayı yememek elde değil bu testler koyulaşacağına gittikçe kayboluyo ikinci çizgi çıldırıcam yemin ederim

Acaba erken mi çatladı yumurtam ama hemen adet sonrası yumurtlama olur mu ki acaba ? Allahım sen yardım et sabır ver bana ve benim gibi evlat bekleyrnlere

Kaç gün geçti adetin canım
Adetim 3 gün gecikmeyle geldi 18 martda adet oldum ve 26 martda bitti 6 gün sürer adetim daha sonra 9.gün test yapmaya başladım bugün 13.gün ama çizgi kaybolmaya başladı benimde bozuk olan moralim dahada kötü oldu bazen pes etmem mi gerek acaba diyorum ...

Hayırlısı birşey diyemiyorum artık moral falan kalmıyor insanda o yüzden kafaya takmıyoruz ben artık oluruna bıraktım bu ay öyle yap yoksa yıprandıgımızla kalıyoruz

Hayırlısı birşey diyemiyorum artık moral falan kalmıyor insanda o yüzden kafaya takmıyoruz ben artık oluruna bıraktım bu ay öyle yap yoksa yıprandıgımızla kalıyoruz
Aynen rabbim bekleyen herkese sabır versin o kadar üzülüyorum ki bugünki testden sonra dahada üzüldüm ve şuan vazgeçtim belime yakı vurmuştum onuda çıkarıcam bu kadar takip etmeme rağmen günü kaçırdıysam artık çabalamanın anlamı yok .....

testler bekledikçe bozulur diye okumuştum ben, o yüzde eskiden yaptığınız testleri muhafaza etmeyiniz, kafanız karışır yazıyordu bir forumda.
adetten hemen sonra değil adet gecikince test yap canım. beklemek zor ama sakin kalıp teslimiyetle beklemek daha iyi.
en yakın zamanda güzel haberler alman dileğiyle....

Adet gecikmesiyle ne alakası var anlamadım ben ovulasyon testi yapıyorum yani yumurtlama gününü yakalamak için ...

Adet gecikmesiyle ne alakası var anlamadım ben ovulasyon testi yapıyorum yani yumurtlama gününü yakalamak için ...
çok özür dilerim hiç ovulasyon testi yaptırmadığım için nasıl göründüğünden de haberim yoktu ....
sizin testinizi görünce direkt hamilelik testi olarak düşündüm
tekrar pardon, benim hatam

Önemli değil olabilir hata falan yok hamilelik testi yapmıuorum artık çünkü hamile kalamadım hiç bunun için ovulasyon testlerinden yardım almaya çalışıyorum ama beceremiyorum

Ovulasyon testlerini hergün aynı saatlerde yapın ve sıvı almayın mesela sabah ilk idrarı önermiyolar onun için erken kalkıyosanız 8-9 gibi yapın veya 11'de ben böyle yaparak çift çizgiyi aynı koyulukta yakalamıştım birde testlerin fotoğrafını tek tek çekerseniz daha ayrıntılı incelersiniz

Dediğiniz şeylerin hepsini yapıyorum peki gebeliğiniz gerçekleşti mi

hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…