- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Ben yasiyorumPeki herkes adet belirtilerini yaşıyor mu suan?
1.sayfaya bakabilirsin cnm:) seni de ekledimkesinlikle ben de iki de bir arkadaşlarıma soruyodum burası çok daha rahat oldu benim için, adet belirtileri başladığında korkuyorum ben de çünkü öyle olunca benim ki olmuyor , gerçi kişiden kişiye de değişiyormuş bazı insanlarda adet olacak gibi ağrı ama özellikle sol yumurtalıkta ağrı oluyormuş, ben de şuan için öyle bir durum yok :) belki de bu ay kafam çok rahattı pek önemsemedim ondan da olabilir ,27 şubat bat olacak , inşallah sürpriz olur .sizin ne zaman ?
İnsan kendini dinleyince mecbur buluyo bişeyler. Şuan mide yanması bile yaşıyorum düşün.ARtık psikolojikmi bilemem :/Peki herkes adet belirtilerini yaşıyor mu suan?
Inşallah cnm hosgeldin:)Bendede pco var
Dr bu ay klomene baslicak. Bugun aderin birinci gunu beşinci gunu gidicem bakalim. Eger ilk denemede olursa martta ins guzel haberi alicam :)
Siz 24ler ayarlayin bi gün paylasin burada:)Kizlar nizim bat 24 ya bence c.tesi sabahi yapalim. 24 unde degil. Gecmis olsun bi gun
Bencede ayarlayip c.tesi sabah paylasalim 24 unde yapmak istemiyorum.Siz 24ler ayarlayin bi gün paylasin burada:)
Benim 1-3 mart arası
1.sayfaya bakabilirsin cnm:) seni de ekledim
Inşallah olur yaa. Ben olmuyor diye takmiyorum ama olmasini da istiyorum. Benim ve baya kullanici adaylarinin 24 subat bu topikte. Senin ki de bize yakin. Birlikte beklemek ve haberdar etmek cok keyifli gerçekten :)kesinlikle ben de iki de bir arkadaşlarıma soruyodum burası çok daha rahat oldu benim için, adet belirtileri başladığında korkuyorum ben de çünkü öyle olunca benim ki olmuyor , gerçi kişiden kişiye de değişiyormuş bazı insanlarda adet olacak gibi ağrı ama özellikle sol yumurtalıkta ağrı oluyormuş, ben de şuan için öyle bir durum yok :) belki de bu ay kafam çok rahattı pek önemsemedim ondan da olabilir ,27 şubat bat olacak , inşallah sürpriz olur .sizin ne zaman ?
Bence de guzel fikir. O zaman 24 subata kadar regl olmayanlar 25 subatin sabahi test yapip paylasiyor anlastik mi ?Canım yaa bende 3 kala yapmıştım testi negatiftiOlsun halaa umudum var erken yaptım diyorum. Dolanırken gördüm burda biri de 3 gün ve 2 ün önce yapmış negatif ama reglden 1 gün sonra yapmış 2. çizgi kopkoyu çıkmış :)) 23 şubat benimki. 24 şubat olan kızlar o zamana kadar regl olmazsak bence hep birlikte 24 şubatta aynı zamanlarda yapalım testi :)
Senden leke geliyor ama kan yok mu canim ?Kızlar benim lekelenme bildigin akıntıya dönüştü. Ben de 24 şubatzedelere doğru yol almakla birlikte umudumu da yitirdim. Adet agrısı yok ama adet olacakmısım hissi var. Bakalım bizim günden hamile çıkan olacak mı?
Yok canım açık kahverengi akıntı halinde şu an. Ama kesin kırmızıya dönüşecek hissediyorum..Senden leke geliyor ama kan yok mu canim ?
Ben varım:)23-25 şubat batı olan uyelerimiz;
pinpirik90 suerol M maviturna B berser34 B bayanbilge Yemyesilbirdeniz N nefesimsin gokce F Frdglr @melindaaa01 T Tuma479
Toplamda 10 arkadaşımız aynı zamanda test yapmak isterseniz buyrun konusun
Biraz daha bekle tekrar yap yada kan testi yapsan cnmkızlar benimde sat 26 ocaktı bat ise 19 şubat ama hala olmadım. Bugün çok afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye silince açık pembe akıntı geliyor bazen tuvaletimle de geliyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif. Anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?