- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.221
Hsg sonucu aninda belli oluyo mu peki cnmSeni okdar iyi anliyorum ki bnde o durumdayim ben haric cevremde herkes sanki hamile kaliyo. Psikolojim bozuldu.hsg den hic korkma okadar kotu degil dakikalik yani. Amh dedigide kan alicak onuda ozelde pahaliya yapiyorlar bn devlette yaptirdim gittigim hastane yapmiyordu hemen ozele yonlendirdi ama bn baska devlet hastanesinde buldum..tup bebege kadar yolumuz cok uzun . Para olsa direk tup bebek yaptirirdim ama malesef.
Cnm cok agri falan oldu mu bende haftaya cuma cektircem ins ama bende korku cok fazla hemen sonuclaniyo demiKızlaaarrrr filmimi bugün çektirdim bilenler bilir çok şükür sonuç pozitif sizede haber veriyim dedim :)) Rabbim mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine herkesin yüzünü güldürsün sevindirsin inşaAllah
Rabbim o asamaya getirmeden tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eder ins isteyen herkeseSeni okdar iyi anliyorum ki bnde o durumdayim ben haric cevremde herkes sanki hamile kaliyo. Psikolojim bozuldu.hsg den hic korkma okadar kotu degil dakikalik yani. Amh dedigide kan alicak onuda ozelde pahaliya yapiyorlar bn devlette yaptirdim gittigim hastane yapmiyordu hemen ozele yonlendirdi ama bn baska devlet hastanesinde buldum..tup bebege kadar yolumuz cok uzun . Para olsa direk tup bebek yaptirirdim ama malesef.
15 dakika içinde sonuçlanıyor :)Hsg sonucu aninda belli oluyo mu peki cnm
canım msj yaz bölümünün altında dosya yükle var oraya tıkla yükleKızlar bana yardım lütfen buraya foto yukleyemiyorum bi türlü telden giriyorum buraya ondan mı acaba ?? Ovulasyon testi fotosu koycam size sormak için ama yuklenmiyor
Canım ben çekilirken bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi sancım ve biraz kanamam oldu o kadar 10 dkka sonucumu aldım tabi bunlar nerde çekileceğinede bağlı sen nerde çekiliceksin?Cnm cok agri falan oldu mu bende haftaya cuma cektircem ins ama bende korku cok fazla hemen sonuclaniyo demi
Ozel hastanede cnm dr bana da agrisiz oldugunu falan soledi ama ben normal muayene kontrollerinde bile cok aci agri cektigim icin korku asiri varCanım ben çekilirken bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi sancım ve biraz kanamam oldu o kadar 10 dkka sonucumu aldım tabi bunlar nerde çekileceğinede bağlı sen nerde çekiliceksin?
Hayırlı kandiller kızlar bu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun inşallah duam sizinleHayırlı kandiller kızlar.Dualarımızda birbirimizi unutmayalım.Allahım inşallah bu geceyi sebep kılsın evlat duamızın kabulü için.
Cankm iki ay önce bende antibiyotik içmiştim ve bi de stresten sanırım bir hafta gecikmişti adetimKizlarrr ya ne dicem 5 gun gecikti adetm bronsit ilaclarndan olabilirmi yoksa hamileylmym bilemyrm kan testi adetten 2 gun once negatifti ne diosnz hayrlu kandiller bu arada
Cnm hosgeldin...bugun arkdsimn hamile oldgunu ogrendim.rahiim filmini cektrdikten iki ay sonraMrb bende katiliyim araniza. 3 senelik evliyim evlendigim gunden beri bebek istegimiz var. Her ay olur umidiyle bekliyorum. Bu ay rahim filmi cekildim. Bat 31 mart benide eklermisiniz. Filmden dolayi bu ay daha umutluyum ama hic belirtim yok tabi o ayri mevzu.
Allah tamamina erditsin insallah sag saglim kucagina alir. Benim ne yazikki tek tüpüm tikali cikti sansim cok az Allah bilir tabi orasini. Rabbim bu gece herkesin duasini kabul etsin insallahCnm hosgeldin...bugun arkdsimn hamile oldgunu ogrendim.rahiim filmini cektrdikten iki ay sonra
En iyisi adeti beklemek galiba cok biseyde kalmamis.hayirli kandiller kizlar . adetime son 3 gün ayni belirtiler var ama farkli olarak gece kasiklarima bicak saplanio sanki ama hemen gecio bide hafif bulantim var cok sabirsizim test yapsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?