2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hsg sonucu aninda belli oluyo mu peki cnm

Cnm cok agri falan oldu mu bende haftaya cuma cektircem ins ama bende korku cok fazla hemen sonuclaniyo demi

Rabbim o asamaya getirmeden tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eder ins isteyen herkese

Mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum mide bulantılarim hat safhada kolumu kaldırcak halim yok herşey kokuyor yemek bile zor yapıyorum fasulyem sağlıklı olsunda ben çekmeye razıyım yarına kalp atışı için gitcem inşallah güzel haberler alırım bana dua etmeyi unutmayın.bu mubarek günde rabbim herkesin dualarını kabul etsin tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın

hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..

Kızlar bana yardım lütfen buraya foto yukleyemiyorum bi türlü telden giriyorum buraya ondan mı acaba ?? Ovulasyon testi fotosu koycam size sormak için ama yuklenmiyor

Cnm cok agri falan oldu mu bende haftaya cuma cektircem ins ama bende korku cok fazla hemen sonuclaniyo demi
Canım ben çekilirken bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi sancım ve biraz kanamam oldu o kadar 10 dkka sonucumu aldım tabi bunlar nerde çekileceğinede bağlı sen nerde çekiliceksin?

Kizlarrr ya ne dicem 5 gun gecikti adetm bronsit ilaclarndan olabilirmi yoksa hamileylmym bilemyrm kan testi adetten 2 gun once negatifti ne diosnz hayrlu kandiller bu arada

Canım ben çekilirken bişey hissetmedim sonrasında adet sancısı gibi sancım ve biraz kanamam oldu o kadar 10 dkka sonucumu aldım tabi bunlar nerde çekileceğinede bağlı sen nerde çekiliceksin?
Ozel hastanede cnm dr bana da agrisiz oldugunu falan soledi ama ben normal muayene kontrollerinde bile cok aci agri cektigim icin korku asiri var

Kizlarrr ya ne dicem 5 gun gecikti adetm bronsit ilaclarndan olabilirmi yoksa hamileylmym bilemyrm kan testi adetten 2 gun once negatifti ne diosnz hayrlu kandiller bu arada
Cankm iki ay önce bende antibiyotik içmiştim ve bi de stresten sanırım bir hafta gecikmişti adetim

Cnm hosgeldin...bugun arkdsimn hamile oldgunu ogrendim.rahiim filmini cektrdikten iki ay sonra

hayirli kandiller kizlar . adetime son 3 gün ayni belirtiler var ama farkli olarak gece kasiklarima bicak saplanio sanki ama hemen gecio bide hafif bulantim var cok sabirsizim test yapsam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…