2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar hayırlı cumalar herkese...ben foto yukleyemiyorum malesef..dün yaptigim test ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta..sizce bu gunleri değerlendirelim mi

Kızlar hayırlı cumalar biriniz bana akıl versin ben 50 gündür hasta olmadım ilaçla bile sonun da dün oldum ama bugün et parçaları geliyor benden normal mi ya bu? Doktora mi gitsem

Kızlar hayırlı cumalar biriniz bana akıl versin ben 50 gündür hasta olmadım ilaçla bile sonun da dün oldum ama bugün et parçaları geliyor benden normal mi ya bu? Doktora mi gitsem
Canım adeti uzun zaman olmadığın için olabilir ama doktorunla görüşebiliyosan bu durumdan bahset belki muayeneye çağırır

Kızlar hayırlı cumalar herkese...ben foto yukleyemiyorum malesef..dün yaptigim test ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta..sizce bu gunleri değerlendirelim mi
Canım bak cevapla yada msj yaz bölümüne giriyosun ya hemen altında dosya yükle butonu var oraya tıkla fotoğrafı yükle bu kadar basit

Kızlar rahim filminden sonra 2 gün banyo ve ilişki yasak diye okudum kendi doktorumada sormayı unuttum film çekilenler size doktorlarınız bununla ilgili bişey söyledimi

Kizlar bugun benim adet gunum 31 i.ama hala olmadim hic bir belirtim yok ne gogus agrisi ne baska bisey..28 inde lekelenme yasadim kesildi uc kere test yaptim 27 si 28 inde negatifti.yarin da olmazsam test ne zaman yapiyim acaba. Uc kere test yapmamdan ne durumda oldugumu anlayabilirainiz

stres yapma canim ondan olmuyodur olsa inan belirtin olur ve anlarsin zaten.Az biraz rahat olmaya çalış

Canım yumurta akı gibi akıntın olduğu zaman değerlendir o akıntıdan 1 gün sonra falan yumurta çatlıyormuş.Ovülasyon testinin koyulaştığı zamanlar akıntınıda dikkat et yumurtlama akıntısını adet olmuşsun gibi bişey geldiğini hissedebilirsin kendinde.Ben adet 27-28 günde oluyorum 13. Gün akıntım geldi meslea 14 de de davam etti.

Merhaba acil cevap verebilir misiniz. Devlet hastanesinde spermiogram sonucu hemen çıkıyor mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…