- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.241
Yok kuzum korkma korkulucak bişey yok ne zaman çekilicektim yoksa çekildin mi?Ozel hastanede cnm dr bana da agrisiz oldugunu falan soledi ama ben normal muayene kontrollerinde bile cok aci agri cektigim icin korku asiri var
Canım adeti uzun zaman olmadığın için olabilir ama doktorunla görüşebiliyosan bu durumdan bahset belki muayeneye çağırırKızlar hayırlı cumalar biriniz bana akıl versin ben 50 gündür hasta olmadım ilaçla bile sonun da dün oldum ama bugün et parçaları geliyor benden normal mi ya bu? Doktora mi gitsem
Şimdi gideceğim canım doktora bakalım umarım kötü bi şey yokturCanım adeti uzun zaman olmadığın için olabilir ama doktorunla görüşebiliyosan bu durumdan bahset belki muayeneye çağırır
Canım bak cevapla yada msj yaz bölümüne giriyosun ya hemen altında dosya yükle butonu var oraya tıkla fotoğrafı yükle bu kadar basitKızlar hayırlı cumalar herkese...ben foto yukleyemiyorum malesef..dün yaptigim test ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta..sizce bu gunleri değerlendirelim mi
İnşaAllah canım bizide haberdar etŞimdi gideceğim canım doktora bakalım umarım kötü bi şey yoktur
Çok şükür önemli bir şey değilmiş korktum ya ne oluyor diyeİnşaAllah canım bizide haberdar et
Kızlar rahim filminden sonra 2 gün banyo ve ilişki yasak diye okudum kendi doktorumada sormayı unuttum film çekilenler size doktorlarınız bununla ilgili bişey söyledimi
Kizlar bugun benim adet gunum 31 i.ama hala olmadim hic bir belirtim yok ne gogus agrisi ne baska bisey..28 inde lekelenme yasadim kesildi uc kere test yaptim 27 si 28 inde negatifti.yarin da olmazsam test ne zaman yapiyim acaba. Uc kere test yapmamdan ne durumda oldugumu anlayabilirainiz
HaftYok kuzum korkma korkulucak bişey yok ne zaman çekilicektim yoksa çekildin mi?
Haftaya cuma ins gidecem ins bu defa olur bununla beraberYok kuzum korkma korkulucak bişey yok ne zaman çekilicektim yoksa çekildin mi?
Git canım tabiki ya kafan rahat olsun en azındanKızlar hayırlı cumalar biriniz bana akıl versin ben 50 gündür hasta olmadım ilaçla bile sonun da dün oldum ama bugün et parçaları geliyor benden normal mi ya bu? Doktora mi gitsem
Canım yumurta akı gibi akıntın olduğu zaman değerlendir o akıntıdan 1 gün sonra falan yumurta çatlıyormuş.Ovülasyon testinin koyulaştığı zamanlar akıntınıda dikkat et yumurtlama akıntısını adet olmuşsun gibi bişey geldiğini hissedebilirsin kendinde.Ben adet 27-28 günde oluyorum 13. Gün akıntım geldi meslea 14 de de davam etti.Kızlar hayırlı cumalar herkese...ben foto yukleyemiyorum malesef..dün yaptigim test ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta..sizce bu gunleri değerlendirelim mi
Gittim canım çok şükür temiz sıkıntı yokGit canım tabiki ya kafan rahat olsun en azından
Cok şükür yazmak istemedim direk ama endişelenmiştim açıkcası sen öyle yazıncaGittim canım çok şükür temiz sıkıntı yok
Sabah versen öğlene cıkar yada ertesi gün aynı kan tahlili gibi diye biliyorumMerhaba acil cevap verebilir misiniz. Devlet hastanesinde spermiogram sonucu hemen çıkıyor mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?