2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Slm canım beni de kaydedermisiniz sat tarihi 9 nisan

Canım dediğin gibi nette de yazıyo ama geçen ay benim akıntım o kadar fazlaydı ki yumurtam çatladı zannetmiştim fakat ovulasyon testinde öyle değildi ve bu akıntıdan 4 gün sonra testte pozitifi gördüm ve akıntım 1 hafta boyunca sürdü sonra yine devam etti hatta hamilelik belirtisimi derken adet oldum yani akıntıda insanı yanıltabiliyo

Slm arkadaşlar benimde 1 haftadır göğüslerde aşırı ağrı ve şişlik var regli tarihim 9 nisan daha çok var sabırsızlıkla bekliyorum

kzlar bugun 6 gün hala adet olmadım ve mıdem bulanıo gün boyu predictor exprres aldım negatif cıktı içtiğim ilaçlarımı kullanmıyorum artık neden mıdem bulanıo ve adet olmadım hala

kzlar bugun 6 gün hala adet olmadım ve mıdem bulanıo gün boyu predictor exprres aldım negatif cıktı içtiğim ilaçlarımı kullanmıyorum artık neden mıdem bulanıo ve adet olmadım hala
Antibiyotik kullandıysan onlar gecikme yapıyo bende midemden rahatsızken kullandığım ilaçlar yüzünden gecikme yaşamıştım ilaçları bıraktıysan 1 kaç güne olursun

Selam kızlar benimde bat 25 mart idi 6 günlük gecikmem var hiç gecikmezdi ama test yaptım sonuç negatif böyle bi durum yaşayan varmı aramızda acaba bebiş varmıdır

İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri de hamilelikle aynı maalesef bende önceden o yanılgıya cok düştüm bulantı da yapıyo akıntıda

Geç döllenme olabilirmi acaba ovulasyonunu takip ettin mi? Bu arada kan tahlili yaptır bence
Evet ovulasyonumu takip ediyorum ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum son adetimden sonra doktora gitmiştim hatta bebek istiyorum diye muayne etti ve herşey çok güzel hamile kal gel demişti :) haftasonuda geçsin adet olmazsam bidaha gideceğim doktora idrarda çıkmıyor çok merak ediyorum

Canım bende ekler misin bat 6 Nisan

Peki tatlım 2 gün daha bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun

Benim de yarin adet gunum kizlar. Ama zerre kadar belirtim yok. Ki ben her ay en az 7 gun oncesinde goguslerde aşırı şişlik ve hassasiyet olur. Ama bu ay yok inanilir gibi değil. Bu ne şimdi hiç anlam veremedim.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…