2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

merhaba canım benmde 25 marttı hala olmadım ama ilaç kullandım iespor iğne 10 tane onla alakalı olabilir mi midemde bulanıo ama test yaptığımda negatif çıkıyor
İlaçlarda yapmış olabilir canım bende midemden rahatsızken antibiyotik kullanmıştım o dönemde bende de gecikme olmuştu hakkında hayırlısı neyse o olsun

Kızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle ayakta kalınca ve karnımın sağ tarafı ağrıyor batma oluyor sadece sağ taraf soğan kürü uyguluyorum 6 gün oldu benim bildiğim kasık ağrısı yapiyr ama karnimda batma oluyor benm

Kuzum cok önemli bişey değildir takma kafana dinleme boşver

Merhaba arkadaslar bughn isten geldigimde test yaptim bi 5 dk sonra ikinci cizgi cook silikti.ama adetime daha 3 gun var
Goguslerim aciyor surekli uykum geliyor.
Bide 15 dk sonea baktgimda cizgi cok daha netti.sizce hamile olabilirmi yy. jn

Merhaba arkadaslar bughn isten geldigimde test yaptim bi 5 dk sonra ikinci cizgi cook silikti.ama adetime daha 3 gun var
Canm erken reaksiyon gostermis..imkanin varsa yarin kan testi ver...tebrikler

Tebrikler canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kanada baktır içinde kalmasın

Merhaba bayanlar ne alemlerdesiniz Ben bu ay rahatım regli günü beklemiyorum çünkü korunduk ameliyat sonrası antibiyotik vs bu ay da böyle geciyor işte. TurkuazKrampon canım misafirliktesin ama benim aklım sende senden ümitliyim bu ay dediğimi de yapmaya çalış Kelebekcikk34 canım bu ay sende az stres yap olur mu hava güzel kulağına müzik tak yürü boş zamanlarında seratonin iyi gelir Rahim filmi çektiren burcu vardı Şu an tam ismini hatırlayip etiketleyemedim Canım sende şayet okursan rahim filmi sonrası hamile kalma şansı %50 artıyor..
Yine bat ina 5 gün 4 gün 6 gün kalanlar evet sizi anlıyorum ama kendinizi dinlemeyin olduysa zaten sizinle olmadıysa 1 hafta önceden idrar testi yapmanın manası yok kendinizi üzmüş olursunuz (tecrübeyle sabit) Bu guzel pazar gününde hadi kafaları dağıtalım biraz. Yuruyus, güzel bir türk kahvesi. Kendi adıma son ses müzikle ev temizliği ve kahve :))) Haydi bakalım yeni aramıza katılanlar ve daim arkadaslarim su guzel mubarek gunlerde birbirmize dua edelim Bizler ayni duygu selinin insanlari Beni ancak sizler anlarsiniz sizleri de ben anlarim.... Haydi bakalim herbirinizden cift cizgili testler guzel B-HCG haberleri almak dileğiyle.....

Benim adete 1 hafta var ve idrar da yanma var eczacı tanığım 1 şaşe urocare ilaç verdi geçmedi bol bol şu içiyrm ınş geçer ne zaman evde gebelik testi yaparsam çıkar

Burcummmmm123 rahim filmi çektiren burcu bak A ankmutsuz sana cok güzel yazmış canım.

Kuzum valla bende bu ay bol dua ediyorum ve hafta sonlarını bekar kafa dengi bebeksiz arkadaşlarla geçiriyorum cok iyi geldi bebeğe odaklanmamış oluyorum onlarla olunca ,diğer türlü hep içim buruk oluyordu :) Doktora gitmek sonuçların temiz olmasında rahatlattı beni.Sadece eşimde mi gitse acaba diyorum ama kötü çıkarsa sonuçları diye korkuyorum tekrar başa dönmek istemiyorum tam biraz stresi azalmışken.Olcağı varsa Rabbim yazdıysa oluyo zaten bebek yazılmadıysa tedavi olsanda olmuyo tövbe ya Rabbim.
Akşam gece 2-3 kadar dışardaydık uzun zamandır buna ihtiyacım varmış cok keyfli geçti.İnsan kendini dışarı atınca iyi geliyo gerçekten ya da başka mevzulara odaklandığın da. Ovülasyon dönemimi de tamamladım bu hafta sonu :) görevi başarıyla gerçekleştirdim bakalım gol oldumu :) kesinlikle vücudumu dinlememe kararı aldım asla kramplarımı göğüslerimi dinlemiyorum artık.Allah aşkına geçen ay tüm hamilelik belirtileri vardıda ne oldu sanki.
Yaz hepimize güzel gelsin tek temennim bu.
Şu topik kışa hamile topiği olarak girsin.

Kızlar herkese güzel haftasonları diliyorum ben salı günü doktordaydım klomen kullanmıştım çok yumurta var çok güzel dedi çatlatma iğnesi veremem çoğul gebelik riski olur gün aşırı ilişki dedi gönderdi ovulasyon testi ile takip yapıyorum hala yumurtlama olmadı nasıl iş anlamadım o kadar yumurta nereye gitti de benim ovulasyon pozitif olmuyor var mı bir fikri olan

Merhabalar,bugün itibari ile 4 gün geciktim ama test icin birkac gün daha beklemeyi düsünüyorum ..Bir kimyasal gebelik gecirdim o nedenle cok da heveslenmek istemiyorum..Hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…