- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.281
İlaçlarda yapmış olabilir canım bende midemden rahatsızken antibiyotik kullanmıştım o dönemde bende de gecikme olmuştu hakkında hayırlısı neyse o olsunmerhaba canım benmde 25 marttı hala olmadım ama ilaç kullandım iespor iğne 10 tane onla alakalı olabilir mi midemde bulanıo ama test yaptığımda negatif çıkıyor
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım çok sevindimKızlar bebişimin kalp atışlarinı duydum çok şükür darısı sizlere inşallah..
Ya cok sevindim ne buyuk mutluluk maşallahKızlar bebişimin kalp atışlarinı duydum çok şükür darısı sizlere inşallah..
Kuzum cok önemli bişey değildir takma kafana dinleme boşverKızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle ayakta kalınca ve karnımın sağ tarafı ağrıyor batma oluyor sadece sağ taraf soğan kürü uyguluyorum 6 gün oldu benim bildiğim kasık ağrısı yapiyr ama karnimda batma oluyor benm
Kızlar bebişimin kalp atışlarinı duydum çok şükür darısı sizlere inşallah..[/QUOTmasallh canm
Sagol canm inşAllah yokturKuzum cok önemli bişey değildir takma kafana dinleme boşver
Canm erken reaksiyon gostermis..imkanin varsa yarin kan testi ver...tebriklerMerhaba arkadaslar bughn isten geldigimde test yaptim bi 5 dk sonra ikinci cizgi cook silikti.ama adetime daha 3 gun var
Goguslerim aciyor surekli uykum geliyor.
Bide 15 dk sonea baktgimda cizgi cok daha netti.sizce hamile olabilirmi yy. jn
Tebrikler canım benim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar bughn isten geldigimde test yaptim bi 5 dk sonra ikinci cizgi cook silikti.ama adetime daha 3 gun var
Goguslerim aciyor surekli uykum geliyor.
Bide 15 dk sonea baktgimda cizgi cok daha netti.sizce hamile olabilirmi yy. jn
Çok sevindim canim darısı başımızaKızlar bebişimin kalp atışlarinı duydum çok şükür darısı sizlere inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?