2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Merhaba arkadaslararaniza yeni katiliyorum konuyu şimdi gördüm 1 yildir istiyoruz 2. Yi ama olmadi esim ameliyat oldu varolikoser 3 ay doldu denemelere devam ediyoruz adetim 2 gün gecti bugün 3. Gün daha olmadim normalde adetten 1 hafta once bel agrisi ve gogus şişkinligi ve agrı olurdu üstüne yatamazdım simdi sadece belim agriyo felaket göğüslerimde hic agri şislik yok 16 gün önceki 3 ilişki bitiminde pembe sulu akıntı geldi bidaha gelmedi test aldim ama korkuyom yamaya gecen sene mart ayinda denemeye basladik nisanda hic hadtalanmadim dr piskolojik olabilir dedi simdide aynisimi oluyo diyorum korkuyorum sizce yarin test yapsam cikarmi biraz daha bekliyimmi

2.bebek için mi ameliyat oldu eşiniz çocuğunuz var yani böylesini hiç duymamıştım gerçekten.
Bence bekle cünkü insan üzülüyo çıkmayınca 1 gün daha bekleyin gelmesse yapın

Evet canım ne güzel yazmış tam bizlik bende bu ay bunlara takılmama kararı aldım ovulasyon testi sipariş vermiştim çoktan geldi fakat bugün oldu hala içimden yapasım gelmiyo vücudumu hiç dinlemiyorum çünkü arkadaşın dediği gibi geçen ay ovulasyonda pozitifi yakalamıştım akıntım hiç olmadığı kadar vardı ve adet belirtim hiç yoktu galiba hamileyim diye düşünürken adet oldum ama Rabbime daha fazla teslim olmuştum o yüzden o kadar üzülmedim çok şükür film çektirdim yarın dr.gidicem ama içim o kadar rahat ki biliyorum ki temiz yani pozitif daha çok dua ediyorum zaten 5 vakit namaz kılıyorum bu ay yaptığım sadece 41 hurmaya meryem suresi okutturdum bide bal-tarçın kürü diğer türlü belirtilere takılmıyorum tabi hala aklımın bi köşesinde bu ay olsun düşüncesi var ama elimden geldiğince odaklanmıyorum odaklanmıycamda ve eşimede bunu dile getirmiycem çünkü oda etkileniyo son olarak bugün eyüpsultan'da dua ettim bol bol ama sizide unutmadım canlarım mübarek günlerde dua'larda buluşalımmmmmmm

Aynen canım film arttırıyomuş ama bu ay takılmama kararı aldım ve dediğini ben bugün yaptım dışarı çıktım alışveriş yaptım kızlarla buluştum kahvemi içtim anneme geldim kafama biraz dhaa rahat ve beni düşündüren film'di acaba ne çıkıcak ameliyat gerekicekmi sorusuydu ama çok şükür pozitif her ihtimale karşı yarın dr.gidip sonuç göstericem ve şuana kadar ovulasyon testi dahi yapmadım inşaAllah takılmamaya gayret gösteririm çünkü eşimşde etkiliyorum ovulasyon yapsamda belirtilere takılmıycam Allahım isteyen herkese versin dediğin gibi olursa bizimle olmazsada hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim ama yazın gelmesiyle daha bi pozitifim :)))

Canım hergün aynı saatte yap mesela sabah erken kalkıyosan 8-9 gibi ama kalkmıyosan 11'de yap ben öyle yaparak pozitifi yakaladım hoş öylesine akşam 11'de yaptığımda pozitifi yakalamıştım sen hergün yapmaya devam et

Kızlar bide buralarda takılmak istemiyorum herkesin belirtisi farklı kendime ister istemez pay çıkarıyorum ama sizide merak etmeden duramıyorum napsam ki yaaa:))

Burcummmmm123 aa gerçekten mi ya sağol canım Allah kabul etsin duanı...İstanbul'dasın sen demek bende izmirdeyim.Aynen boşver dinleme herkes bu cocukları ovülasyon testiylemi yapıyo.Sana bişey diyimmi benim kaybettiğim bebeğim doktor dedimişti ki 19. Gün olmuş bu çocuk ben baktım takvime biz en son 17. Gün ilişkiye girmişiz ve ben 28 günde adet olurum hep..yani demem o ki olcağı varsa oluyo nasibi yoksada gidiyo.19 gün olması mucize gibi Allah'ın hikmeti oda işte melek oldu işte.

Geçen ay da kullandım test gördüm pozitifi canım 2 gün boyunca sabah akşam kopkoyu çıkmıştı bu ay yine dikkatli kullanıyorum ama geç kaldı gibi geliyor yumurtlama

Kızlar bide buralarda takılmak istemiyorum herkesin belirtisi farklı kendime ister istemez pay çıkarıyorum ama sizide merak etmeden duramıyorum napsam ki yaaa:))
Şöyle düşün hepimizin yaşı ve hamilelik geçmişi yada tedavisi birbirinden farklı o yüzden herkesin ki herkesde olucak diye bişey yok kendi vücudunu tanıyor her insan benim mesela ayakalarım çok üşür buz gibidir hep o sebepten ay içinde mutlaka hep sol kasık batması falan filan hep olur ama ben artık biliyorum tanıyorum vücudumu.

Aminnn canım evet istanbulda'yım doğma büyüme eyüplüyüm yani şimdi evlendim başka yerde oturuyorum ama yinede yakınım annemler eyüpte vs.bugün inmişken dua etmeye niyet ettim ve ettimde huzur buldum içime bi ferahlık geldi herşey bi vesile işte ve dediklerine katılıyorum herkesin vücut dile tepkileri farklı fakat geçen ay adet belirtim hiç yokken ümitlenmiştim sanırım kullandığım ilaçtandı bilmiyorum ama bu ay diğer aylara nazaran daha rahatım canım bakalım herşey nasip kısmet

Geçen ay da kullandım test gördüm pozitifi canım 2 gün boyunca sabah akşam kopkoyu çıkmıştı bu ay yine dikkatli kullanıyorum ama geç kaldı gibi geliyor yumurtlama
Canım yumurtaların oluşmuştur fakat belli bi seviyeye geldikten sonra çatlıyo ya belki öyle bişey olmuştur bir kaç gün daha bekle bakalım bu arada ovulasyonda kaçıncı günün

Kizlar selammmm ben geldim özledim sizii
Mesajları okumadım henüz okuyacagim bugün inşallah.
Gelir gelmez test yaptım sanırım yumurtam çatlamış zaten çok akintim oldu yanıma test de almadim . Anlamadim bi bakin çatlamış gibi geldi bana çünkü geçen ay da 2.cizgi koyu olduktan ertesi günü böyle çıkmıştı cizgi. Ama ben yarın falan da yapma ya devam edicem eğer siliklesirse catlamis demektir bakalim

Tam gününde dönüş yapmışsın :) bence gayet güzel ovülasyon testin sen bugünü değerlendir çünkü hani yumurtlama göre yüzdelik paylaşmıştın ya 1 gün öncesinde en fazla olasılık çıkmıştı.

Evet cnm degerlendiricem inşallah ama bana yumurtam çatladı gibi geliyor bilemiyorum yarın da yapi cam testi. Sen nasılsın ne var ne yok ozlemisin yaa:))

Evet cnm degerlendiricem inşallah ama bana yumurtam çatladı gibi geliyor bilemiyorum yarın da yapi cam testi. Sen nasılsın ne var ne yok ozlemisin yaa:))
Bizde seni özledik durgun kaldı buralar.
Kuzum benimde ovülasyon dönemi kapandı bugün itibari ile.
Akıntım coktu benimde bu ovülasyon da muhtemelen inofolicten ama baktım netten akıntıdan 1-2 gün sonra yumurta çatlar diyordu ona göre...Bende onun dışında çok dikkatimi vermedim bu konuya sadece ovülasyonu kaçırmadım sanırım :) Onun dışında takmıyorum artık ya

kızlar sonunda yükleyebildim şunlara bi bakar mısınız ? yumurtlamam ne alemde sizce

Eklentiler

• 20170402_174811-1-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 48
kızlar sonunda yükleyebildim şunlara bi bakar mısınız ? yumurtlamam ne alemde sizce
Bence bu günü değwrlendirin sanki iki çizgide aynı gibi 12.gün ne kadar erken yumurtlanışsınız kaç günde bir adet oluyosunuz benim 16.gün bugün ama testim negatif siZ maşallah 12.günde çift çizgiyi görmüşsünüz rabbim hayırlı haberler almanızı sağlar inş ....

Normalde 29gunde bir olurum ama son ay 35 günü buldu ben de şaşırdım testin sonucuna bugünü degerlendirdik bakalım inşallah hayırlısı olurrr sizin için de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…