- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.321
Hayırlısı olsun inş rabbim mis kokulu kuzunuza kavuşturur sizi inşNormalde 29gunde bir olurum ama son ay 35 günü buldu ben de şaşırdım testin sonucuna bugünü degerlendirdik bakalım inşallah hayırlısı olurrr sizin için de :)
Ayyy ne güzel dediniz aminn inşallahhhHayırlısı olsun inş rabbim mis kokulu kuzunuza kavuşturur sizi inş
Canım hoşgeldin testi yapmaya devam et bakalım bu arada yumurta çatladıysa diyelim ki çatladı şu bir kaç günü değerlendirebildin mi?Kizlar selammmm ben geldim özledim sizii
Mesajları okumadım henüz okuyacagim bugün inşallah.
Gelir gelmez test yaptım sanırım yumurtam çatlamış zaten çok akintim oldu yanıma test de almadim . Anlamadim bi bakin çatlamış gibi geldi bana çünkü geçen ay da 2.cizgi koyu olduktan ertesi günü böyle çıkmıştı cizgi. Ama ben yarın falan da yapma ya devam edicem eğer siliklesirse catlamis demektir bakalimEki Görüntüle 1976226
Evet canım gördüm bu şekilde veya ikiside aynı koyulukta olduktan 1-2 gün sonra yumurta çatlamış oluyo sen bundan sonra ki günleride değerlendir canım çünkü geçen ay bende tam 12.günümde pozitifi yakaladım ondan 2 gün sonra yani 14.gün yumurtam çatlamıştı tabi ondan sonraki günleri değerlendirmeyip tedbir almadığım için tutmadı tabi herşeyden önce Rabbimin ol demesiyle olur ama biz tedbirimizi almalıyız dimi :)) ve şunu söylemeliyim ki değerlendirmediğimi şimdi sana yazarken farkettim biliyomusun vardır bunda da bir hayır bu kadar dikkatli olan ben o günü değerlendirmemişim görmemişim
Canım adetin 15. günü bugün haklısın henüz büyüme tamamlanmamıştır belki deCanım yumurtaların oluşmuştur fakat belli bi seviyeye geldikten sonra çatlıyo ya belki öyle bişey olmuştur bir kaç gün daha bekle bakalım bu arada ovulasyonda kaçıncı günün
Bekle canım sabrın sonu selamettir :)) test yapıyodun dimi sen canımCanım adetin 15. günü bugün haklısın henüz büyüme tamamlanmamıştır belki de
İnşallah canım inşallah :) evet kuzum ovulasyon testi yapıyorum 5 gün de klomen kullandım gün aşırı da ilişki sıkı hazırlanıyorum netice pozitif olacak mı bakalım Allah dualarımı kabul eder hayırlısıysaBekle canım sabrın sonu selamettir :)) test yapıyodun dimi sen canım
İnşaAllah canım Rabbim cümlemize versinİnşallah canım inşallah :) evet kuzum ovulasyon testi yapıyorum 5 gün de klomen kullandım gün aşırı da ilişki sıkı hazırlanıyorum netice pozitif olacak mı bakalım Allah dualarımı kabul eder hayırlısıysa
Amin canım isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahİnşaAllah canım Rabbim cümlemize versin
Ay en iyisini yapıyorsun yaa sal gitsin vallahi düşüncelerle olmuyor ya cocuk:)Bizde seni özledik durgun kaldı buralar.
Kuzum benimde ovülasyon dönemi kapandı bugün itibari ile.
Akıntım coktu benimde bu ovülasyon da muhtemelen inofolicten ama baktım netten akıntıdan 1-2 gün sonra yumurta çatlar diyordu ona göre...Bende onun dışında çok dikkatimi vermedim bu konuya sadece ovülasyonu kaçırmadım sanırım :) Onun dışında takmıyorum artık ya
Yok be cnm maalesef 5 gündur ilişki olmadı bi gitmeden önce oldu öyle gittim bi de şimdi geldim ilişki öyle oldu. Hayırlısı bakalım yaa umarım yeni catlayacaktirCanım hoşgeldin testi yapmaya devam et bakalım bu arada yumurta çatladıysa diyelim ki çatladı şu bir kaç günü değerlendirebildin mi?
Hayal kırıklığına uğramamak için bence adet gününüzün geçmesini bekleyinMerhaba yeni katıldım bir sorum olucak 2 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetime 5 gün var ama 2 gündür günde 15 saat uyuyorum göğüslerimdeki kahverengi leke daha belirgin ve etrafında kabarcıklar var idararımda da koku mevcut test yapsam erken mi olur
Teşekkür ederim cevabınız için :) evet en iyisi beklemekHayal kırıklığına uğramamak için bence adet gününüzün geçmesini bekleyin
Gerçekten çok ilginç canım :) demek ki dogru zamanı değilmiş Rabbimden hayırlısı olsun inşallah...bugünü değerlendirdik bu bi iki günü de değerlendirelim inşallah...yarın veya ertesi gün tekrar test yapayım mı ne dersin sence ?Evet canım gördüm bu şekilde veya ikiside aynı koyulukta olduktan 1-2 gün sonra yumurta çatlamış oluyo sen bundan sonra ki günleride değerlendir canım çünkü geçen ay bende tam 12.günümde pozitifi yakaladım ondan 2 gün sonra yani 14.gün yumurtam çatlamıştı tabi ondan sonraki günleri değerlendirmeyip tedbir almadığım için tutmadı tabi herşeyden önce Rabbimin ol demesiyle olur ama biz tedbirimizi almalıyız dimi :)) ve şunu söylemeliyim ki değerlendirmediğimi şimdi sana yazarken farkettim biliyomusun vardır bunda da bir hayır bu kadar dikkatli olan ben o günü değerlendirmemişim görmemişim
Normal canm merk etme...rahim filminden sonra agri kanama ve kahverengi akinti normal canm ..yeni arkdsim hamile benm.onunda olmustu kahverengiaklinti dr olursa normal demisti...Kızlar rahim filmi çektirdim ya ondan sonra hafif kanamam oldu tamam bu normal ama bugünde kahverengi lekenmem oluyo bu normal mi acaba gerçi yarın dr.gidicem ama bu neyin nesi anlamadım bu durumu yaşayan varmı acaba?
2.bebek için mi ameliyat oldu eşiniz çocuğunuz var yani böylesini hiç duymamıştım gerçekten.
Bence bekle cünkü insan üzülüyo çıkmayınca 1 gün daha bekleyin gelmesse yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?