- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.341
Canım inş hamilesindir.Rabbim bir kere vermiş ikinciyide verir.Sonucunu yazarsan etiketle beni merakettim.Evet 1. Istedigimiz ay oldu 5 yil sonra 2. Yi istedigimizde olmadi 10 ay sonra esim kontrole gitti ve varikosel cikti cift tarafli sporcu esim agır kaldirmaktan dendi amwliyat oldu o yüzden promotil forte kullandi keci boynuzu ozu 3 sise icti keci boynuzu kürü yaptik dahada bi cok sey insallah isteyen herkes evlat sahibi olur
Allah razı olsun canım dualar için Olacak inanıyorumBurcummmmm123 rahim filmi çektiren burcu bak A ankmutsuz sana cok güzel yazmış canım.
Kuzum valla bende bu ay bol dua ediyorum ve hafta sonlarını bekar kafa dengi bebeksiz arkadaşlarla geçiriyorum cok iyi geldi bebeğe odaklanmamış oluyorum onlarla olunca ,diğer türlü hep içim buruk oluyordu :) Doktora gitmek sonuçların temiz olmasında rahatlattı beni.Sadece eşimde mi gitse acaba diyorum ama kötü çıkarsa sonuçları diye korkuyorum tekrar başa dönmek istemiyorum tam biraz stresi azalmışken.Olcağı varsa Rabbim yazdıysa oluyo zaten bebek yazılmadıysa tedavi olsanda olmuyo tövbe ya Rabbim.
Akşam gece 2-3 kadar dışardaydık uzun zamandır buna ihtiyacım varmış cok keyfli geçti.İnsan kendini dışarı atınca iyi geliyo gerçekten ya da başka mevzulara odaklandığın da. Ovülasyon dönemimi de tamamladım bu hafta sonu :) görevi başarıyla gerçekleştirdim bakalım gol oldumu :) kesinlikle vücudumu dinlememe kararı aldım asla kramplarımı göğüslerimi dinlemiyorum artık.Allah aşkına geçen ay tüm hamilelik belirtileri vardıda ne oldu sanki.
Yaz hepimize güzel gelsin tek temennim bu.
Şu topik kışa hamile topiği olarak girsin.
Allah razı olsun canım Olacak inanıyorum umutluyum inşallah hayırlısıyla... Kafaya takip stres yapmamamiz lazımEvet canım ne güzel yazmış tam bizlik bende bu ay bunlara takılmama kararı aldım ovulasyon testi sipariş vermiştim çoktan geldi fakat bugün oldu hala içimden yapasım gelmiyo vücudumu hiç dinlemiyorum çünkü arkadaşın dediği gibi geçen ay ovulasyonda pozitifi yakalamıştım akıntım hiç olmadığı kadar vardı ve adet belirtim hiç yoktu galiba hamileyim diye düşünürken adet oldum ama Rabbime daha fazla teslim olmuştum o yüzden o kadar üzülmedim çok şükür film çektirdim yarın dr.gidicem ama içim o kadar rahat ki biliyorum ki temiz yani pozitif daha çok dua ediyorum zaten 5 vakit namaz kılıyorum bu ay yaptığım sadece 41 hurmaya meryem suresi okutturdum bide bal-tarçın kürü diğer türlü belirtilere takılmıyorum tabi hala aklımın bi köşesinde bu ay olsun düşüncesi var ama elimden geldiğince odaklanmıyorum odaklanmıycamda ve eşimede bunu dile getirmiycem çünkü oda etkileniyo son olarak bugün eyüpsultan'da dua ettim bol bol ama sizide unutmadım canlarım mübarek günlerde dua'larda buluşalımmmmmmm
Bende öyle hissediyorum,senin cocugun olacak mutlakaAllah razı olsun canım dualar için Olacak inanıyorum)
İnşallah kelebekcigim hayırlısıyla gelsinler canımBende öyle hissediyorum,senin cocugun olacak mutlaka
Yap tabi canım iyice silikleşene kadar yapGerçekten çok ilginç canım :) demek ki dogru zamanı değilmiş Rabbimden hayırlısı olsun inşallah...bugünü değerlendirdik bu bi iki günü de değerlendirelim inşallah...yarın veya ertesi gün tekrar test yapayım mı ne dersin sence ?
He tamam o zaman canım sıkıntı yokRabbim hepimizi insallh tez vakitte
Normal canm merk etme...rahim filminden sonra agri kanama ve kahverengi akinti normal canm ..yeni arkdsim hamile benm.onunda olmustu kahverengiaklinti dr olursa normal demisti...
Ay hadi inşallah aynı zamanda Hamis olsak :))Kızlar bugün 10.günüm ve ovulasyon testime akın bu ay erken yumurtlama olucak galibaEki Görüntüle 1976364
İyice siliklesmesi ne anlama geliyor canım ?ben inan hiç bilmiyorum bu testi ilk defa yaptığım için sorularımı mazur görYap tabi canım iyice silikleşene kadar yap
Ay inanmıyorum kiz hamile misinKizlar selammmm ben geldim özledim sizii
Mesajları okumadım henüz okuyacagim bugün inşallah.
Gelir gelmez test yaptım sanırım yumurtam çatlamış zaten çok akintim oldu yanıma test de almadim . Anlamadim bi bakin çatlamış gibi geldi bana çünkü geçen ay da 2.cizgi koyu olduktan ertesi günü böyle çıkmıştı cizgi. Ama ben yarın falan da yapma ya devam edicem eğer siliklesirse catlamis demektir bakalimEki Görüntüle 1976226
Hamiş misin kuzukızlar sonunda yükleyebildim şunlara bi bakar mısınız ? yumurtlamam ne alemde sizce
Ay maşallah cnm ya ne güzel vallahi. Geç yumurtluyorum bekle bekle çok zor ya. Günaydın hanımlarKızlar bugün 10.günüm ve ovulasyon testime akın bu ay erken yumurtlama olucak galibaEki Görüntüle 1976364
Yok be kuzum ovylasyon testi buAy inanmıyorum kiz hamile misin
Canım inş hamilesindir.Rabbim bir kere vermiş ikinciyide verir.Sonucunu yazarsan etiketle beni merakettim.
Evet bencede öyle olucak gibi canımEki Görüntüle 1976435 kızlar 22 yi şımdı yaptım sanırım daha yeni çatlayacak ne diyorsunuz?
Olsun canım önemli değil şimdi şöyle anlatıyım çizgiler koyulaşıyo ya o günler geçtikten sonra test tekrAr silikleşmeye başlıyo buda yumurtanın çatladığını gösteriyo ve zamanla çizgi dahada soluklaşıyo o yüzden dedimİyice siliklesmesi ne anlama geliyor canım ?ben inan hiç bilmiyorum bu testi ilk defa yaptığım için sorularımı mazur gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?