- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.361
İnşaAllah canımmmmAy hadi inşallah aynı zamanda Hamis olsak :))
Bende geçen ay tam 12.günümde eşit koyulukta 2 çizgi görmüştüm ondan sonra silikleşmişti bu ayda sanırım öyle olucak sabırsızlıkla bekliyorum ama bu ay takılmıycam diye kendime söz verdim ovulasyon geçsin belirti aramıycam Allah'ın izniyle :))Ay maşallah cnm ya ne güzel vallahi. Geç yumurtluyorum bekle bekle çok zor ya. Günaydın hanımlar
Bilmiyordum canım çok sevinmiştim ya çok mutlu olmuştum mutlu haberlerini de alalım hayırlısıyla inşallah kuzumYok be kuzum ovylasyon testi bu
Çok sevindim canım YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin ve hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallahTurkuazKrampon canım ben en sonunda bu sabah test yaptım,hamileyim Kan verdim az önce,simdi sonucu bekliyorum..Daha önce bir kimyasal gebeligim oldugu icin kan degerleri normal duzeyde artana kadar sevinemeyecegim sanirim ama yine de coook mutluyum Dilerim Allah isteyen herkese nasip eder,cift cizgiyi görmek bile ayri bir mutluluk kaynagi..
Bende 2 gün üst uste bebek gördüm rüyamda birinde sedyede doğum yapıyordum digerindede kucağıma alıp oturup seviyordum benimkide psikolojikmis adet olmuştum çok canım sıkılmıştı senin içinde hayırlısı neyse o olsun canımBat bugün canlar hala gelen gidek yok kasiklarimda yoğunlaşma var sadece sanirim olucam ama bir umut bekliyorum. Ve her ay olan gogus agrisi bu ay sıfır. Gece resmen ruyamda gordum ama psikolojikti galiba((((
Amin insallah:) Güzel dilekleriniz icin coook tesekkür ederim,en kisa zamanda hayirlisiyla allah isteyen herkese nasip etsin insallahÇok sevindim canım YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin ve hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallah
Canm hayirli olsun...İs falan yapma ..ne guzel haberTurkuazKrampon canım ben en sonunda bu sabah test yaptım,hamileyim Kan verdim az önce,simdi sonucu bekliyorum..Daha önce bir kimyasal gebeligim oldugu icin kan degerleri normal duzeyde artana kadar sevinemeyecegim sanirim ama yine de coook mutluyum Dilerim Allah isteyen herkese nasip eder,cift cizgiyi görmek bile ayri bir mutluluk kaynagi..
Aminnnnn hayırlısıyla inşallah canım benim sağlıcakla kalınAmin insallah:) Güzel dilekleriniz icin coook tesekkür ederim,en kisa zamanda hayirlisiyla allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Eşin düzelmiş bile olsa biliyosun hiç bi sebep yokken bile olmuyor stresten bazen.bak bizim hiç cocuğumuz olmadığı için senin yaşadığınının bin katını yaşıyoruz.Nasılsa eşin ameliyat olmuş akışına bırak olur o zaman canımYaptim canim ilk idrarla malesef negatif bugun 4. Gün ama yok
Masallah masallahhh canim cok sevindim senin adina insallah topikteki herkes en kisa surede hamis kalirCanlarıııımmmm bugün mutluluk günü sanırım bende dr.gittim film sonucum mükemmel ameliyata gerek kalmadı korunmayı bırak dedi bide folikasit verdi bakalım bundan sonra hakkımızda hayırlısı Rabbim tez vakitte nasip etsin
TurkuazKrampon canım ben en sonunda bu sabah test yaptım,hamileyim Kan verdim az önce,simdi sonucu bekliyorum..Daha önce bir kimyasal gebeligim oldugu icin kan degerleri normal duzeyde artana kadar sevinemeyecegim sanirim ama yine de coook mutluyum Dilerim Allah isteyen herkese nasip eder,cift cizgiyi görmek bile ayri bir mutluluk kaynagi..
B
Bende 2 gün üst uste bebek gördüm rüyamda birinde sedyede doğum yapıyordum digerindede kucağıma alıp oturup seviyordum benimkide psikolojikmis adet olmuştum çok canım sıkılmıştı senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım
Herkese tekrardan tesekkür ederim:) Allah insallah size de nasip etsin..adetim 5 gün gecince yaptim testi..Benim adet öncesi normalde hic belirtim olmaz,olmadan bi iki saat önce karnimin alt bölgesinde hafif cekme olurdu ama bu sefer sag kasikta agri vardi ve bel agrisi cok oldu..Bir de gözbebeklerim kocaman olmustu aynada korkmustumcanım Allah hayırlısıyla bebegine kavuştrusun darısı bizlere inşallahbelirtilerin nelerdi ne kadar geçti günün?
Canım adet geciktikten 10 gün sonra falan yapmalısın idrar testinievet canım sanırım benimki de tamamen psikolojik, adetimi bekliyorum folik asit mi geciktirdi acaba bu ay bilemiyorum ya da tamamen stressssidrarda kaç günde çıkar gelmezse eğer, hiç idrarda çıkmayan da oluyormuş, kişiye göre değişiyor bu işler aslında kimsenin belirtisen takılmamak lazım ama insan sormadan duramıyor
Artık ben bu geç yumurtlamayla hamile falan kalamamBende geçen ay tam 12.günümde eşit koyulukta 2 çizgi görmüştüm ondan sonra silikleşmişti bu ayda sanırım öyle olucak sabırsızlıkla bekliyorum ama bu ay takılmıycam diye kendime söz verdim ovulasyon geçsin belirti aramıycam Allah'ın izniyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?