2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay maşallah cnm ya ne güzel vallahi. Geç yumurtluyorum bekle bekle çok zor ya. Günaydın hanımlar
Bende geçen ay tam 12.günümde eşit koyulukta 2 çizgi görmüştüm ondan sonra silikleşmişti bu ayda sanırım öyle olucak sabırsızlıkla bekliyorum ama bu ay takılmıycam diye kendime söz verdim ovulasyon geçsin belirti aramıycam Allah'ın izniyle :))

TurkuazKrampon canım ben en sonunda bu sabah test yaptım,hamileyim Kan verdim az önce,simdi sonucu bekliyorum..Daha önce bir kimyasal gebeligim oldugu icin kan degerleri normal duzeyde artana kadar sevinemeyecegim sanirim ama yine de coook mutluyum Dilerim Allah isteyen herkese nasip eder,cift cizgiyi görmek bile ayri bir mutluluk kaynagi..

Çok sevindim canım YÜCE RABBİM hayırlısıyla inşallah kucağına almayı nasip eylesin ve hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallah

B
Bat bugün canlar hala gelen gidek yok kasiklarimda yoğunlaşma var sadece sanirim olucam ama bir umut bekliyorum. Ve her ay olan gogus agrisi bu ay sıfır. Gece resmen ruyamda gordum ama psikolojikti galiba ((((
Bende 2 gün üst uste bebek gördüm rüyamda birinde sedyede doğum yapıyordum digerindede kucağıma alıp oturup seviyordum benimkide psikolojikmis adet olmuştum çok canım sıkılmıştı senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım

Canm hayirli olsun...İs falan yapma ..ne guzel haber masallahhh masallah

Yaptim canim ilk idrarla malesef negatif bugun 4. Gün ama yok
Eşin düzelmiş bile olsa biliyosun hiç bi sebep yokken bile olmuyor stresten bazen.bak bizim hiç cocuğumuz olmadığı için senin yaşadığınının bin katını yaşıyoruz.Nasılsa eşin ameliyat olmuş akışına bırak olur o zaman canım

Masallah masallahhh canim cok sevindim senin adina insallah topikteki herkes en kisa surede hamis kalir

canım Allah hayırlısıyla bebegine kavuştrusun darısı bizlere inşallah belirtilerin nelerdi ne kadar geçti günün?

evet canım sanırım benimki de tamamen psikolojik, adetimi bekliyorum folik asit mi geciktirdi acaba bu ay bilemiyorum ya da tamamen stressss idrarda kaç günde çıkar gelmezse eğer, hiç idrarda çıkmayan da oluyormuş, kişiye göre değişiyor bu işler aslında kimsenin belirtisen takılmamak lazım ama insan sormadan duramıyor

canım Allah hayırlısıyla bebegine kavuştrusun darısı bizlere inşallah belirtilerin nelerdi ne kadar geçti günün?
Herkese tekrardan tesekkür ederim:) Allah insallah size de nasip etsin..adetim 5 gün gecince yaptim testi..Benim adet öncesi normalde hic belirtim olmaz,olmadan bi iki saat önce karnimin alt bölgesinde hafif cekme olurdu ama bu sefer sag kasikta agri vardi ve bel agrisi cok oldu..Bir de gözbebeklerim kocaman olmustu aynada korkmustum

Mucize2107 kuzum hiç sanmıyorum bişey çıkacağını bende simir testine kadar yaptırdım geçen hafta bişey çıkmadı.Bugün doktorlar tekrar görüşcem bende 4 de bakalım ne dicek nasıl yönlendircek

Canım adet geciktikten 10 gün sonra falan yapmalısın idrar testini

Cnm var ya ben umitlerimi yitirdim
Artık ben bu geç yumurtlamayla hamile falan kalamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…