- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.381
Çok sevindim.cnm hayırlı uğurlu olsun gerçekten sevindim bizler içinde dua et nolurTurkuazKrampon canım ben en sonunda bu sabah test yaptım,hamileyim Kan verdim az önce,simdi sonucu bekliyorum..Daha önce bir kimyasal gebeligim oldugu icin kan degerleri normal duzeyde artana kadar sevinemeyecegim sanirim ama yine de coook mutluyum Dilerim Allah isteyen herkese nasip eder,cift cizgiyi görmek bile ayri bir mutluluk kaynagi..
Inşallah cnmBilmiyordum canım çok sevinmiştim ya çok mutlu olmuştum mutlu haberlerini de alalım hayırlısıyla inşallah kuzum
Sevindim.cnm hadi hayırlısı olsunCanlarıııımmmm bugün mutluluk günü sanırım bende dr.gittim film sonucum mükemmel ameliyata gerek kalmadı korunmayı bırak dedi bide folikasit verdi bakalım bundan sonra hakkımızda hayırlısı Rabbim tez vakitte nasip etsin
Sağol.cnm bende sizleri özledim güzel haberler al insalahTurkuazKrampon bebegim ozlenmistin sen yoktun buralar bostu :) bu ayda kirmizi kart yedim yeni bat 28 mayis @Kelebekcikkk Burcummmmm123 canlar sizler nasilsiniz bu arada universite hastanesine geldim kizlar infertilite bolumune adetin 3.gunu kan verdim 2 de cikicak dua edin guzel haberler alayim
Cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlarrr bn yurtdisindayim ve dün adet tarihimdi Türkiye e dönmeyi bekleyemedim bugün test yaptım ve sonuç pozitif. Allah hepimize hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Not: bu ay çörek otu polen bal kuru yaptım . Ve ovulasyon testine göre iki kere yumurtladim. İlgisi varımdır bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Hoşgeldin cnm ekledim tabiSlm canım beni de kaydedermisiniz sat tarihi 9 nisan
Ekledim cnm.hosgeldinCanım bende ekler misin bat 6 Nisan
Ahh be canım imam umitlerimi yitiriyorum bende bu adet duzensizligiyle hiç bi halt olmazMerhaba bayanlar ne alemlerdesiniz Ben bu ay rahatım regli günü beklemiyorum çünkü korunduk ameliyat sonrası antibiyotik vs bu ay da böyle geciyor işte.TurkuazKrampon canım misafirliktesin ama benim aklım sende senden ümitliyim bu ay dediğimi de yapmaya çalış @Kelebekcikkk canım bu ay sende az stres yap olur mu hava güzel kulağına müzik tak yürü boş zamanlarında seratonin iyi gelir Rahim filmi çektiren burcu vardı Şu an tam ismini hatırlayip etiketleyemedim Canım sende şayet okursan rahim filmi sonrası hamile kalma şansı %50 artıyor..
Yine bat ina 5 gün 4 gün 6 gün kalanlar evet sizi anlıyorum ama kendinizi dinlemeyin olduysa zaten sizinle olmadıysa 1 hafta önceden idrar testi yapmanın manası yok kendinizi üzmüş olursunuz (tecrübeyle sabit) Bu guzel pazar gününde hadi kafaları dağıtalım biraz. Yuruyus, güzel bir türk kahvesi. Kendi adıma son ses müzikle ev temizliği ve kahve :))) Haydi bakalım yeni aramıza katılanlar ve daim arkadaslarim su guzel mubarek gunlerde birbirmize dua edelim Bizler ayni duygu selinin insanlari Beni ancak sizler anlarsiniz sizleri de ben anlarim.... Haydi bakalim herbirinizden cift cizgili testler guzel B-HCG haberleri almak dileğiyle.....
Guzelll haberler alirsin insallah kuzum benimmmmm insallah sende bendeeeMucize2107 kuzum hiç sanmıyorum bişey çıkacağını bende simir testine kadar yaptırdım geçen hafta bişey çıkmadı.Bugün doktorlar tekrar görüşcem bende 4 de bakalım ne dicek nasıl yönlendircek
Ayyy kuzummm yanlis yazmisim 28 nisan olacak bat sana zahmet kuzum duzeltirmisinSağol.cnm bende sizleri özledim güzel haberler al insalah
Rabbim var üzülmeyin benimde yumurtlamam karmakarışık oldu takvime göre dün ovulasyon günümdü ama testde negatif çıktı bende bu ay hamileliği rafa kaldırdım pes ettim diyebilirim artıkAhh be canım imam umitlerimi yitiriyorum bende bu adet duzensizligiyle hiç bi halt olmaz
Kaç gün gecikiyor ki adetin benim bi yakınım düzensizlik başka bir sorun yoksa hamileliği engellemez demişti.tabi ilaçla adet oluyorsan o ayrıAhh be canım imam umitlerimi yitiriyorum bende bu adet duzensizligiyle hiç bi halt olmaz
Niye öyle diyosun canım benim senin gibi ne kadar çok insan var hamile kalan adetine yakın hamile kalanlar biliyorum ben böyle düşünme canım benimCnm var ya ben umitlerimi yitirdim
Artık ben bu geç yumurtlamayla hamile falan kalamam
İnşaAllah canım inşaAllah mart olmadı nisan olsun artık :))Masallah masallahhh canim cok sevindim senin adina insallah topikteki herkes en kisa surede hamis kalir
İyiyim canım çok şükür ya bugün bide mutlu haberler aldım öyle işte sen naptın sonuçlar çıktımı ne dediler? Beni mutlaka etiketle :)TurkuazKrampon bebegim ozlenmistin sen yoktun buralar bostu :) bu ayda kirmizi kart yedim yeni bat 28 mayis @Kelebekcikkk Burcummmmm123 canlar sizler nasilsiniz bu arada universite hastanesine geldim kizlar infertilite bolumune adetin 3.gunu kan verdim 2 de cikicak dua edin guzel haberler alayim
Düzeltirim tabiki cnm siz yeterki söyleyin:)Ayyy kuzummm yanlis yazmisim 28 nisan olacak bat sana zahmet kuzum duzeltirmisin
Off sorma yine hemen olurum zannettim ama maalesef yine 1 2 sene sürecek gakibaRabbim var üzülmeyin benimde yumurtlamam karmakarışık oldu takvime göre dün ovulasyon günümdü ama testde negatif çıktı bende bu ay hamileliği rafa kaldırdım pes ettim diyebilirim artık
Ilac kullanmıyorum geçen ay 51 gün de adet oldum bu ayda bekliyorum işte. 40 günden fazla olunca hamile kalmak zorlasiyormus. Bir de düzenli adet olanlar 1 yıl da 12 şansları varsa benim 6-8 maalesefKaç gün gecikiyor ki adetin benim bi yakınım düzensizlik başka bir sorun yoksa hamileliği engellemez demişti.tabi ilaçla adet oluyorsan o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?