2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok sevindim.cnm hayırlı uğurlu olsun gerçekten sevindim bizler içinde dua et nolur

Sevindim.cnm hadi hayırlısı olsun

Cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

Ahh be canım imam umitlerimi yitiriyorum bende bu adet duzensizligiyle hiç bi halt olmaz

İyiyim canım çok şükür ya bugün bide mutlu haberler aldım öyle işte sen naptın sonuçlar çıktımı ne dediler? Beni mutlaka etiketle :)

Rabbim var üzülmeyin benimde yumurtlamam karmakarışık oldu takvime göre dün ovulasyon günümdü ama testde negatif çıktı bende bu ay hamileliği rafa kaldırdım pes ettim diyebilirim artık
Off sorma yine hemen olurum zannettim ama maalesef yine 1 2 sene sürecek gakiba

merhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.

Kaç gün gecikiyor ki adetin benim bi yakınım düzensizlik başka bir sorun yoksa hamileliği engellemez demişti.tabi ilaçla adet oluyorsan o ayrı
Ilac kullanmıyorum geçen ay 51 gün de adet oldum bu ayda bekliyorum işte. 40 günden fazla olunca hamile kalmak zorlasiyormus. Bir de düzenli adet olanlar 1 yıl da 12 şansları varsa benim 6-8 maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…