2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hamilesin cnm tebrikler

Kızlaar ben adet olmadım hala bugün gecikmenin 5.günü 3.gün test yapmıştım negatif çıktı. Adetim neden gecikti ki yaa hadi geçen aya kadar kistim vardı o sebep oluyordu ama bu ay yum döneminde doktora gitmiştim vajinal ultrasonla muayene etti kist yok dedi yumurta boyutlari da iyidi.herhangi bi ilaçta kullanmadım folik asit haricinde. Anlamadım bu işi..

İşte bu çok güzel bi haber....bak benimde tupler açıktı fakat ilac karın boşluğuna dökülmedigi için emin olmak adına ameliyat oldum sonuç nihayetinde temiz çıkti Senin adına da çok sevindim çalışmalar başlasın )

Hafifte olsa cizgi varsa vardir cnm.git kan ver rahatla

Belki gec dollenme olmustur canm...hadi insaallh hamilesindir Allahin izniyle

Insallahhh kuzummmm benimmm:) en tez zamanda insallahhh... bu arada benim adette tam 4 gun gecikti ki hatirliyorsan testte silikte cikti ama ben kirmizilari gordummm artik inanasim kalmadi nacizane fikrim cok takilma sonu husran olunca atamiyosun uzerinden

Off sorma yine hemen olurum zannettim ama maalesef yine 1 2 sene sürecek gakiba
Rabbim bilir bu kadar üzülürsen daha çok yıpranırsın olmazları olduran mevlam inş bu çocuk özlemini dindirecek imkansız diye bişey yoktur bizler çok şükür inanan insanlarıZ dualarımız rabbime ulaşşınca imkansızlar gerçekleşir sadece dua ve sabırla bekleyelim

Ben dayanamadim test yaptim.aliskanlik oldu bende test yapmak hehehe negatif cikti bakalim.akillanmicam hic

kızlar benim smearım ve ultrasonum temiz eşimin de spermiogramı normal çıktı anladığım kadarıyla, önümüzdeki adette kan vericem ama onu da başka bi hastanede yaptırmıştım aslında o da normal. bi daha ki ay dr klomene başlayacak. öyle de hamile kalamazsam rahim filmi

Evet hele ki testte silik görüp sonra adet olunca daha üzücü ben test yaptım 3.gunu çizgi çıkmadı hiç. Işte insan ister istemez bu konuda çok takılıyor elinde olmadan sonu da hüsran olunca kötü oluyor hayırlısı olsun hakkımızda. Evlenmeden önce adetimde hiç bu kadar düzensiz olmamıştı. doğumun ölümün nikahın günü belliymiş nasip daha vakti gelmedi demek ki bize sadece sabır etmek düşer rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin mutlu ve hayırlı olanı. Siz ne kadardır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…