- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.401
Hamilesin cnm tebriklermerhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
inşallah cnmm cok saollHamilesin cnm tebrikler
Tesekkurler tatlimmmDüzeltirim tabiki cnm siz yeterki söyleyin:)
Ne guzel canim Yokkk hala beklemedeyim canimm dr toplantidaymisİyiyim canım çok şükür ya bugün bide mutlu haberler aldım öyle işte sen naptın sonuçlar çıktımı ne dediler? Beni mutlaka etiketle :)
Hoşbuldum canımHoşgeldin cnm ekledim tabi
İşte bu çok güzel bi haber....bak benimde tupler açıktı fakat ilac karın boşluğuna dökülmedigi için emin olmak adına ameliyat oldum sonuç nihayetinde temiz çıkti Senin adına da çok sevindim çalışmalar başlasınCanlarıııımmmm bugün mutluluk günü sanırım bende dr.gittim film sonucum mükemmel ameliyata gerek kalmadı korunmayı bırak dedi bide folikasit verdi bakalım bundan sonra hakkımızda hayırlısı Rabbim tez vakitte nasip etsin
Olacak canım olacak inşallah sende biraz relaks ol Allahın izniyle birini veren Allah digerini de verir inşallah HayırlısıylaAhh be canım imam umitlerimi yitiriyorum bende bu adet duzensizligiyle hiç bi halt olmaz
Selam canım benim benim lekem 27 martta geldi ama 29 da kirmizilari gördümDüzeltirim tabiki cnm siz yeterki söyleyin:)
Hafifte olsa cizgi varsa vardir cnm.git kan ver rahatlamerhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
Belki gec dollenme olmustur canm...hadi insaallh hamilesindirKızlaar ben adet olmadım hala bugün gecikmenin 5.günü 3.gün test yapmıştım negatif çıktı. Adetim neden gecikti ki yaa hadi geçen aya kadar kistim vardı o sebep oluyordu ama bu ay yum döneminde doktora gitmiştim vajinal ultrasonla muayene etti kist yok dedi yumurta boyutlari da iyidi.herhangi bi ilaçta kullanmadım folik asit haricinde. Anlamadım bu işi..
Ayy ağzın bal yesin canım inşallah öyledirBelki gec dollenme olmustur canm...hadi insaallh hamilesindirAllahin izniyle
Sevindim canım çok şükür inşallah hepimiz buraya güzel haberleri teker teker yazariz en kısa zamandaKizlarr doktor hersey normal dedi isim allaha kalmis rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin insallahhh
Rabbim bilir bu kadar üzülürsen daha çok yıpranırsın olmazları olduran mevlam inş bu çocuk özlemini dindirecek imkansız diye bişey yoktur bizler çok şükür inanan insanlarıZ dualarımız rabbime ulaşşınca imkansızlar gerçekleşir sadece dua ve sabırla bekleyelimOff sorma yine hemen olurum zannettim ama maalesef yine 1 2 sene sürecek gakiba
Kac gun var cnm nie erkenden yapiyosun kiBen dayanamadim test yaptim.aliskanlik oldu bende test yapmak hehehenegatif cikti bakalim.akillanmicam hic
Evet hele ki testte silik görüp sonra adet olunca daha üzücü ben test yaptım 3.gunu çizgi çıkmadı hiç. Işte insan ister istemez bu konuda çok takılıyor elinde olmadan sonu da hüsran olunca kötü oluyor hayırlısı olsun hakkımızda. Evlenmeden önce adetimde hiç bu kadar düzensiz olmamıştı. doğumun ölümün nikahın günü belliymiş nasip daha vakti gelmedi demek ki bize sadece sabır etmek düşer rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin mutlu ve hayırlı olanı. Siz ne kadardır deniyorsunuzInsallahhh kuzummmm benimmm:) en tez zamanda insallahhh... bu arada benim adette tam 4 gun gecikti ki hatirliyorsan testte silikte cikti ama ben kirmizilari gordummm artik inanasim kalmadi nacizane fikrim cok takilma sonu husran olunca atamiyosun uzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?