2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar sabah yazmıştım ama gormediniz galiba yorum yapacak kimse yok mu bu konuda ?

Yok canım açık kahverengi akıntı halinde şu an. Ama kesin kırmızıya dönüşecek hissediyorum..
Benim de olmustu iki gun kahverengiye leke geldi sadece. Sonra 3. Gun biraz pembemsi hafif kirmizi gibi oldu. Adet gibi degildi. Yerlesme falan zannettim basta ama malesef gebelik falan yoktu. En cok o zaman umitlenmistim.

Harika haber test yapmadin mi

Kızlar sabahtan beri giremedim özledim sizi yeni okuyorum dedim inşallah biride hamileyim diye yazmıştır malesef kimse yazmamış biz napalim benim bat daha 15 mart

Benim de olmustu iki gun kahverengiye leke geldi sadece. Sonra 3. Gun biraz pembemsi hafif kirmizi gibi oldu. Adet gibi degildi. Yerlesme falan zannettim basta ama malesef gebelik falan yoktu. En cok o zaman umitlenmistim.
İnsan görünce ümitleniyor. Ama kendimi teskin ettim. Hayırlısı ne yapalim. Allah saglik versin olur bir sekilde..

Kızlar sabahtan beri giremedim özledim sizi yeni okuyorum dedim inşallah biride hamileyim diye yazmıştır malesef kimse yazmamış biz napalim benim bat daha 15 mart
Aaahh cnm o haberi bizde merakla bekliyoruz bakalım önce kim olacak 44 kişi olduk e bi haber gelsin artık birinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…