- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Cuma günü doktor randevum var canım o yüzden kan testi yaptırmadımBiraz daha bekle tekrar yap yada kan testi yapsan cnm
Canim ya hiç fırsatım olmadı yarın allah izin verirse sağlık ocağına kan vercem olursun çıkar... zaten henüz hasta olmadimCanım test yaptin mi ?
sende akıntı falan var mı ?25 inde yapacaksaniz yani cumartesi sabah bende varim tabi o zamana kadar olmazsam
Bazen seffaf bazen sarimsi akintim var. Ama yogun degil..sende akıntı falan var mı ?
Kızlar sabah yazmıştım ama gormediniz galiba yorum yapacak kimse yok mu bu konuda ?Kızçeler günaaaydınnBugün çok enerjik uyandım Bir de afedersiniz az önce lavaboya gittiğimde peçeteyle silince beyaz şeffafımsı iki parmağim arasında uzayan akıntı geldi bu nedir ki şimdi anlamadım adetime 9 gün yeni mi yumurtluyorum acaba
Ben akintiyla takip edemiyorum suan adetime 3 gun var ama senin anlattigin gibi o yuzden yorum yapamiyorumKızlar sabah yazmıştım ama gormediniz galiba yorum yapacak kimse yok mu bu konuda ?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımCanim ya hiç fırsatım olmadı yarın allah izin verirse sağlık ocağına kan vercem olursun çıkar... zaten henüz hasta olmadim
Yumurta çatlama esnasında akinti çoğalıyor diye biliyorum senin de adetine daha varmış ondan olabilir cnmKızlar sabah yazmıştım ama gormediniz galiba yorum yapacak kimse yok mu bu konuda ?
Bizde bekliyoduk cnm yarın hayırlı haberini alırız inşallah gerçi sağlık ocağında hemen cikmazCanim ya hiç fırsatım olmadı yarın allah izin verirse sağlık ocağına kan vercem olursun çıkar... zaten henüz hasta olmadim
Benim de olmustu iki gun kahverengiye leke geldi sadece. Sonra 3. Gun biraz pembemsi hafif kirmizi gibi oldu. Adet gibi degildi. Yerlesme falan zannettim basta ama malesef gebelik falan yoktu. En cok o zaman umitlenmistim.Yok canım açık kahverengi akıntı halinde şu an. Ama kesin kırmızıya dönüşecek hissediyorum..
Test yaptin mi ?Kızlar bugün 3.gun gene adet yok gene sıfır belirti. Göğüste şişlik yok. Baska birsey yok
Harika haber test yapmadin mikızlar benimde sat 26 ocaktı bat ise 19 şubat ama hala olmadım. Bugün çok afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye silince açık pembe akıntı geliyor bazen tuvaletimle de geliyor. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif. Anlamadım gitti
Kızlar eğer adet olursanız yeni bat tarihlerinizi yazmayi unutmayiniz[/QUOT
Kismet..Benim de olmustu iki gun kahverengiye leke geldi sadece. Sonra 3. Gun biraz pembemsi hafif kirmizi gibi oldu. Adet gibi degildi. Yerlesme falan zannettim basta ama malesef gebelik falan yoktu. En cok o zaman umitlenmistim.
İnsan görünce ümitleniyor. Ama kendimi teskin ettim. Hayırlısı ne yapalim. Allah saglik versin olur bir sekilde..Benim de olmustu iki gun kahverengiye leke geldi sadece. Sonra 3. Gun biraz pembemsi hafif kirmizi gibi oldu. Adet gibi degildi. Yerlesme falan zannettim basta ama malesef gebelik falan yoktu. En cok o zaman umitlenmistim.
Aaahh cnm o haberi bizde merakla bekliyoruz bakalım önce kim olacak 44 kişi olduk e bi haber gelsin artık birindenKızlar sabahtan beri giremedim özledim siziyeni okuyorum dedim inşallah biride hamileyim diye yazmıştır malesef kimse yazmamış biz napalim benim bat daha 15 mart
Test yaptin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?