2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

lnsallah bu ay hamiş kalırsınızda klomene rahim filmine falan gerek kalmaz

Sen bi kaç gün daha bekle bakalım cnm

Kızlar iyiki varsınız sagolun sizler sayesinde güzel tavsiyeleriniz sayesinde namazima kuranima daha bi sariliyorum

Kızlar bugün doktorla görüştüm vajinal tahriş çıkmış bende ilaç verdi ilaç kullanırken korunmam lazım neticede ve ben şuan yumurtlama dönemini geçtim ne halt yicem ben şimdi doktora sordum whatsapp dan henüz cevap vermedi.Kan testş falan yaptıramam henüz çıkmaz kanda yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor cünkü öbür ayın başındada korunmak zorunda kalcam adeti bekleyip ilaca başlarsam.Al size koca bulmaca.puf

A ankmutsuz Mucize2107 TurkuazKrampon B banukrc @Saman Alevi

Aa bilemedim ki cnm sen doktorun cevabını bekle bakalım ne diyecek bize de haber et

Doktor o zaman adete kadar bekle adetten sonra kullan yazmış.Ya ben kocamla öbür ay tatil planladım bebek yapmak için rezervasyon bile yaptırdık kafama sıkcam yahu ben nasıl koruncam ya puf ağlıcam

Kızlar merhaba adetimi 16 gün geçti kan testi 1.20 çıkıyor yok diyorlar yarın kadın Doğuma gidicem sizce gizli gebelik olabilir mi doktor adet geçtikten sonra 0 larda çıkar demesi lazım dedi kafam çok karışık 1 senelik evliyim

Gizli gebelik ilk defa duyuyorum cnm

Doktor o zaman adete kadar bekle adetten sonra kullan yazmış.Ya ben kocamla öbür ay tatil planladım bebek yapmak için rezervasyon bile yaptırdık kafama sıkcam yahu ben nasıl koruncam ya puf ağlıcam
Yapacak bisey yok cnm sen doktorun dinle korun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…