- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.421
lnsallah bu ay hamiş kalırsınızda klomene rahim filmine falan gerek kalmazkızlar benim smearım ve ultrasonum temiz eşimin de spermiogramı normal çıktı anladığım kadarıyla, önümüzdeki adette kan vericem ama onu da başka bi hastanede yaptırmıştım aslında o da normal. bi daha ki ay dr klomene başlayacak. öyle de hamile kalamazsam rahim filmi
Kızlaar ben adet olmadım hala bugün gecikmenin 5.günü 3.gün test yapmıştım negatif çıktı. Adetim neden gecikti ki yaa hadi geçen aya kadar kistim vardı o sebep oluyordu ama bu ay yum döneminde doktora gitmiştim vajinal ultrasonla muayene etti kist yok dedi yumurta boyutlari da iyidi.herhangi bi ilaçta kullanmadım folik asit haricinde. Anlamadım bu işi..
Öyle cnm ama beklemek zor gerçektenOlacak canım olacak inşallah sende biraz relaks ol Allahın izniyle birini veren Allah digerini de verir inşallah Hayırlısıyla
26olabilir ablacim ben öyle yapayimSelam canım benim benim lekem 27 martta geldi ama 29 da kirmizilari gördüm
Sana 24 demiştim bat ı 26 olarak değiştirebilirmisin
Acaba 26 ya goremi gelir benim kırmızılar
Kızlar iyiki varsınız sagolun sizler sayesinde güzel tavsiyeleriniz sayesinde namazima kuranima daha bi sariliyorumRabbim bilir bu kadar üzülürsen daha çok yıpranırsın olmazları olduran mevlam inş bu çocuk özlemini dindirecek imkansız diye bişey yoktur bizler çok şükür inanan insanlarıZ dualarımız rabbime ulaşşınca imkansızlar gerçekleşir sadece dua ve sabırla bekleyelim
3 gün önceden adet ağrılarım başlar ama şuanda hiç ağrım yok
Hayırlı haberini alırız inşallah cnm3 gün önceden adet ağrılarım başlar ama şuanda hiç ağrım yok
Inşallah amin amin hadi bakalim:))Gelen yok canim sanirim bu ay stresten gecikcek hic belirtim yok... Rabbim ezanlar hurmetine hepimizin gönlünden geçeni nasib etsin. Icimize ferahlik versin inşallah
Aa bilemedim ki cnm sen doktorun cevabını bekle bakalım ne diyecek bize de haber etKızlar bugün doktorla görüştüm vajinal tahriş çıkmış bende ilaç verdi ilaç kullanırken korunmam lazım neticede ve ben şuan yumurtlama dönemini geçtim ne halt yicem ben şimdi doktora sordum whatsapp dan henüz cevap vermedi.Kan testş falan yaptıramam henüz çıkmaz kanda yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor cünkü öbür ayın başındada korunmak zorunda kalcam adeti bekleyip ilaca başlarsam.Al size koca bulmaca.puf
A ankmutsuzMucize2107 TurkuazKrampon B banukrc @Saman Alevi
Doktor o zaman adete kadar bekle adetten sonra kullan yazmış.Ya ben kocamla öbür ay tatil planladım bebek yapmak için rezervasyon bile yaptırdık kafama sıkcam yahu ben nasıl koruncam ya puf ağlıcamKızlar bugün doktorla görüştüm vajinal tahriş çıkmış bende ilaç verdi ilaç kullanırken korunmam lazım neticede ve ben şuan yumurtlama dönemini geçtim ne halt yicem ben şimdi doktora sordum whatsapp dan henüz cevap vermedi.Kan testş falan yaptıramam henüz çıkmaz kanda yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor cünkü öbür ayın başındada korunmak zorunda kalcam adeti bekleyip ilaca başlarsam.Al size koca bulmaca.puf
A ankmutsuzMucize2107 TurkuazKrampon B banukrc @Saman Alevi
Gizli gebelik ilk defa duyuyorum cnmKızlar merhaba adetimi 16 gün geçti kan testi 1.20 çıkıyor yok diyorlar yarın kadın Doğuma gidicem sizce gizli gebelik olabilir mi doktor adet geçtikten sonra 0 larda çıkar demesi lazım dedi kafam çok karışık 1 senelik evliyim
Yapacak bisey yok cnm sen doktorun dinle korun benceDoktor o zaman adete kadar bekle adetten sonra kullan yazmış.Ya ben kocamla öbür ay tatil planladım bebek yapmak için rezervasyon bile yaptırdık kafama sıkcam yahu ben nasıl koruncam ya puf ağlıcam
Gizli gebelik ilk defa duyuyorum cnm
Evet yoruyor sen kimden duydun bu gizli gebeligi?Aynen bende ilk defa duyuyorum cnm ondan şaşırdım ama beklemek çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?