- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.441
Tamam canım benim çok teşekkür ederim26olabilir ablacim ben öyle yapayim
Aynen canım Rabbim o kadar büyük ki ne eylerse güzel eyler dünden itibaren doğurgan dönemimdeyim ve dr.korunmayı bırakabilirsin dedi o kadar mutluyum ki Rabbim bu ay nasip eder inşaAllahİşte bu çok güzel bi haber....bak benimde tupler açıktı fakat ilac karın boşluğuna dökülmedigi için emin olmak adına ameliyat oldum sonuç nihayetinde temiz çıkti Senin adına da çok sevindim çalışmalar başlasın)
Canm hergun incir ve keciboynuzu pekmezi yeyin esinizle .bugunlerde yumurtani buyutur daha da kolay catlatirAynen canım Rabbim o kadar büyük ki ne eylerse güzel eyler dünden itibaren doğurgan dönemimdeyim ve dr.korunmayı bırakabilirsin dedi o kadar mutluyum ki Rabbim bu ay nasip eder inşaAllah
Benim ilk gebeliğimin önceki ayı 1 ay geç gelmişti adetim canım belki de vücut hamilelige hazırlanıyordurKızlar merhaba adetimi 16 gün geçti kan testi 1.20 çıkıyor yok diyorlar yarın kadın Doğuma gidicem sizce gizli gebelik olabilir mi doktor adet geçtikten sonra 0 larda çıkar demesi lazım dedi kafam çok karışık 1 senelik evliyim
Ya canım işte ben o pekmezi hiç yiyemiyorum eşimde öyle bende bal+tarçın+çörekotu kürünü yapmıştım onj yiyorum bakalım hayırlısı artık Rabbime teslimimCanm hergun incir ve keciboynuzu pekmezi yeyin esinizle .bugunlerde yumurtani buyutur daha da kolay catlatir
Pff Kelebegim ya sen tahrişi ilk defa duydum çok acillik bir durum değilse ne olduğunu tam bilemedim ben olsam kocamla tatili güzelce yapar stres atar bol bol birlikte olup (sana ağrı sizi vermeyecekse) keyfini çıkartırdim Yanı kelebeğim tatile çıktığınız ay da korunma ondan sonra şayet regli olursan o zaman kullan Bir de bunun sitersini yaşama Yine de dedigim gibi kendi durumunu vajinal tahrisin derecesini sen bilirsin canmDoktor o zaman adete kadar bekle adetten sonra kullan yazmış.Ya ben kocamla öbür ay tatil planladım bebek yapmak için rezervasyon bile yaptırdık kafama sıkcam yahu ben nasıl koruncam ya puf ağlıcam
Hadi bakalım canım Amiiiin İnşallahAynen canım Rabbim o kadar büyük ki ne eylerse güzel eyler dünden itibaren doğurgan dönemimdeyim ve dr.korunmayı bırakabilirsin dedi o kadar mutluyum ki Rabbim bu ay nasip eder inşaAllah
Canım tahriş yazmış ama verdiği ilaç vajinal enfeksiyon amaçlı fitil sanırım netten baktım birde alt bölgeni cok fazla yıkama dedi afedersin.Pff Kelebegim ya sen tahrişi ilk defa duydum çok acillik bir durum değilse ne olduğunu tam bilemedim ben olsam kocamla tatili güzelce yapar stres atar bol bol birlikte olup (sana ağrı sizi vermeyecekse) keyfini çıkartırdim Yanı kelebeğim tatile çıktığınız ay da korunma ondan sonra şayet regli olursan o zaman kullan Bir de bunun sitersini yaşama Yine de dedigim gibi kendi durumunu vajinal tahrisin derecesini sen bilirsin canm
Yani kelebegim şimdi gideceksin tatile fitil felan iyice sitrece gireceksinCanım tahriş yazmış ama verdiği ilaç vajinal enfeksiyon amaçlı fitil sanırım netten baktım birde alt bölgeni cok fazla yıkama dedi afedersin.
Biliyomusun eşimle aynı şeyi yazmışsın eşimde tatilden sonra kullansan ne olurki sanki yazmış bana iş yerinden :)
Cnm tatiline git bencede ayrica bende fitil kullandim ve korunmaya gerek yok demisti bize dr fitili bi gun durup bi gun kullan demistiCanım tahriş yazmış ama verdiği ilaç vajinal enfeksiyon amaçlı fitil sanırım netten baktım birde alt bölgeni cok fazla yıkama dedi afedersin.
Biliyomusun eşimle aynı şeyi yazmışsın eşimde tatilden sonra kullansan ne olurki sanki yazmış bana iş yerinden :)
Canım adı neydi fitilinin senin valla sağol canım içim rahatladı sende böyle yazınca.Cnm tatiline git bencede ayrica bende fitil kullandim ve korunmaya gerek yok demisti bize dr fitili bi gun durup bi gun kullan demisti
Benim çevrem de olanlar var ordan söylediler genetik muhabbeti var yaEvet yoruyor sen kimden duydun bu gizli gebeligi?
Canım çok yoruldum adet haklısın ama hiç bakamadım adet oldum ve doktor bana senin çocuğun olmaz normal yolla neden dedim yumurtlama tamam dedim adet düzenli ve ilk evliligimden 3 çocuğum var daha 37 yaş im dedim ama olmaz tüpe git dedi bende vazgeçtim artık rabbim isteyen herkese versin seninde emeğine sağlık hakkını helal et bildirim gelmedi gelseydi yazardım canım@denizyildizi00 N nefesimsin gokce @melindaaa01 @hayatguzel2015 @mavi-hayal @yesa1 @pinar_2885 @htc27 @Elifimm27 @kainattt34
Hanımlar siteye girmisiniz ama cevap yazmamisiniz. Çıkmak isteyenler söyleyebilir cikartirim sorun değil. Kaç kere etiketlemem gerekiyor bi cevap yazın daa
Siteye girip mesajımı görüp cevap yazmayan olursa listeden çıkartıcam bilginize..
Canım benimde vajinamda hafif kızarıklık vardı onun için endol vermişti 4 gün üst üste kullandım sonra haftada bire düşür demişti dr.ama korunma falan vermemişti bencede dikkat et ama tatiline git gel öyle kullan yani sana zararı yoksaCanım tahriş yazmış ama verdiği ilaç vajinal enfeksiyon amaçlı fitil sanırım netten baktım birde alt bölgeni cok fazla yıkama dedi afedersin.
@Bejan19 @bayanbilge @Sweetpeas @TUBA48 @Eylul41213 @dcygs @venuskelebek @Yagmureylulgulsen001 @Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..[/QUOTE
Ben hala olmadim ama idrar testlerim negatif..hic belirtim de yok beklemedeyim
Tatlım valla görünürde bişey yok zaten :) ama arada gelen beyaz akıntı sebebi buymuş demekki beni rhtsız etmiyor.Enfeksiyon olması bebek olmasına inş cok fazla engel teşkiletmez.Canım benimde vajinamda hafif kızarıklık vardı onun için endol vermişti 4 gün üst üste kullandım sonra haftada bire düşür demişti dr.ama korunma falan vermemişti bencede dikkat et ama tatiline git gel öyle kullan yani sana zararı yoksa
Evet gorunuyor insallah vardir.hayirlisi olsunMerhaba
persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??
Canim var gibi duruyor...kanda baktir mutlaka ...Merhaba
persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??
Canim var gibi duruyor...kanda baktir mutlaka ...insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?