- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.461
Erken reaksiyon bunda hafifte olsa cikmasi kanda var demek..haberverirsin yarin canim...Baktiracagim insallah cok tsk ederim insallah vardir biraz kafami karistiranlar olduda ondan soruom takildm braz nyse en iisi kan ztennpers vercm ins cok saol
Erken reaksiyon bunda hafifte olsa cikmasi kanda var demek..haberverirsin yarin canim...
Adini tam bilemeyecem cnm ama kutu icinde tek bi tane fitildi ve bana uc tane verdi ekstradan haplarda vardi sen dr tekrar sor istersen ama bize hic sorun olmaz demistiCanım adı neydi fitilinin senin valla sağol canım içim rahatladı sende böyle yazınca.
@Bejan19 @bayanbilge @SweetpeasTUBA48 @Eylul41213 @dcygs Simal1005 @Yagmureylul @gulsen001 @Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..
Bi bu fitil var bide tek kullanınlık olan varAdini tam bilemeyecem cnm ama kutu icinde tek bi tane fitildi ve bana uc tane verdi ekstradan haplarda vardi sen dr tekrar sor istersen ama bize hic sorun olmaz demisti
En yakın senin ki galiba canım merakla bekliyoruzmerhaba hanımlar, benim bat 06 nisan, bekleyenler arasına ekleyebilir misiniz beni de :)
güzel haberler vermek dileğiyle
@Bejan19 @bayanbilge @SweetpeasTUBA48 @Eylul41213 @dcygs Simal1005 @Yagmureylul @gulsen001 @Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..
Günaydın Canım inş güzel haberler alırız bende o günü bekliyorummerhaba hanımlar, benim bat 06 nisan, bekleyenler arasına ekleyebilir misiniz beni de :)
Yok cnm bu deil benimki tek kullanimlik kutunun icinte tek bi tane vardi ve uc kutu kullandim benBi bu fitil var bide tek kullanınlık olan var
Aminnn canim cokkk dogru yazmissin tevekkul etmekten baska elden birsey gelmiyor malesef bizim 9.ay bitti hala birsey yokEvet hele ki testte silik görüp sonra adet olunca daha üzücü ben test yaptım 3.gunu çizgi çıkmadı hiç. Işte insan ister istemez bu konuda çok takılıyor elinde olmadan sonu da hüsran olunca kötü oluyor hayırlısı olsun hakkımızda. Evlenmeden önce adetimde hiç bu kadar düzensiz olmamıştı. doğumun ölümün nikahın günü belliymiş nasip daha vakti gelmedi demek ki bize sadece sabır etmek düşer rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin mutlu ve hayırlı olanı. Siz ne kadardır deniyorsunuz
Tatlimmm benimm yeni gordum msji once bi relax ol bak yumurtlama gunun gecmis ve anladigim kadariyla degerlendirmissin ya hamissen ? Ki insallahhh Allahimm duy sesimizi hamissindir degilsende panik yapma sakin ol kuzum hayirlisi boyleymis diye dusunn ama biz yine pozitif dusunelim ilaclarinida ihmal etme bitanemKızlar bugün doktorla görüştüm vajinal tahriş çıkmış bende ilaç verdi ilaç kullanırken korunmam lazım neticede ve ben şuan yumurtlama dönemini geçtim ne halt yicem ben şimdi doktora sordum whatsapp dan henüz cevap vermedi.Kan testş falan yaptıramam henüz çıkmaz kanda yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor cünkü öbür ayın başındada korunmak zorunda kalcam adeti bekleyip ilaca başlarsam.Al size koca bulmaca.puf
@ankmutsuzMucize2107 TurkuazKrampon @banukrc @Saman Alevi
ben tam gününde oldum adetimin canım.hatta troid hapımı bir kaç gün geç içtiğim için zar zor geliyor.
Tmm cnm üzüldüm inanCanım çok yoruldum adet haklısın ama hiç bakamadım adet oldum ve doktor bana senin çocuğun olmaz normal yolla neden dedim yumurtlama tamam dedim adet düzenli ve ilk evliligimden 3 çocuğum var daha 37 yaş im dedim ama olmaz tüpe git dedi bende vazgeçtim artık rabbim isteyen herkese versin seninde emeğine sağlık hakkını helal et bildirim gelmedi gelseydi yazardım canım
Teşekkürler cnm. Hadi hayırlısı insallahcanım yeni bat 22.4.2017 tarihinde :)
hiç bir kür yapmıyorum. bu ay kendimi bıraktım :) gelecek ay tekrar başlayacağım
Cnm ben seni dün ekledim bildirim gelmedi mi?merhaba hanımlar, benim bat 06 nisan, bekleyenler arasına ekleyebilir misiniz beni de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?