- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.481
Yarın doktora gidince bizi bilgilendir canım inşallah bebeğin seninledirCanım bende rahim kalınlaşmasından dolayı ara kanama olmuştu bir hafta kadar. O kesildı. Ama hala adet olmadım. Bugün 4. Gün. Dün test yaptım yine negatif. Of bilmiyorum. Yarın Dr kontrolüm var. Bakalım durum ne.
Yeni bat ne zaman cnmben tam gününde oldum adetimin canım.hatta troid hapımı bir kaç gün geç içtiğim için zar zor geliyor.
Test yapsana yaakızlar yumurtalıklarım sancıyor özellikle sol taraf belime bacağıma doğru vuruyor, korkmaya başladım başka bişey olabilir mi? adetim hala gelmedi
dün sabah erken gebeliklerden yaptım negatifff, belime vurmaya başladı resmen belimin ortası sancı yapıyor noluyor ya ben hiç bi zaman böyle şeyler yaşamadımTest yapsana yaa
Valla canım Rabbim yeter ki ol desin benim eltimde çok iltihap vardı iğne oldu hap kullandı o ay hamile kaldı olunca önüne hiç bişey geçmez sen Rabbime teslim ol ona bırak gerisini düşünme takılma çok fazlaTatlım valla görünürde bişey yok zaten :) ama arada gelen beyaz akıntı sebebi buymuş demekki beni rhtsız etmiyor.Enfeksiyon olması bebek olmasına inş cok fazla engel teşkiletmez.
Evet canım ama sen bugünleride boş geçirmekızlar bi bakar mısınız bu silikleşme ne anlama geliyor ?? yumurta çatlamış mı oluyor
Canım canım her soruma da cevap verirEvet canım ama sen bugünleride boş geçirme
Bende bundan kullandım bu bişey yapmıyo daha çok vajinanın ph derecesini düzenliyo canım yani anbiyiyotik tarzda bişey değil rahatca kullanabilirsinBi bu fitil var bide tek kullanınlık olan var
İnşaAllah bebişimmmmm bu ay bol bol hamişlerle dolsun burasııııCanım canım her soruma da cevap verirtamamdır çalışmalara devam insallah gebelik testinde de görürüz bu çizgileri
Kaç gün geçti? Kan tahlili yaptırsana canımkızlar yumurtalıklarım sancıyor özellikle sol taraf belime bacağıma doğru vuruyor, korkmaya başladım başka bişey olabilir mi? adetim hala gelmedi
He bu arada ben bunu 4 gün üst üste kullandım sonra haftada 1'e düşürdüm doktorum öyle söylemişti kullandığım günler ilişki olmadı sonra ki günler olmuştu sizde ona göre ayar yapın :)Bi bu fitil var bide tek kullanınlık olan var
Kaç gün geçti? Kan tahlili yaptırsana canım
Evet çatlamış cnm degerlendirdinmikızlar bi bakar mısınız bu silikleşme ne anlama geliyor ?? yumurta çatlamış mı oluyor
Değerlendirdim canım bugünü de degeeldirelim inşallah boş geçmesin yine de diyorum hayırlısı bakalimE
Evet çatlamış cnm degerlendirdinmi
Bugun basladi adetim 4 gun gecikmeyle. Test yaptirmaya gittim negatif..eve geldim bi baktim baslamis adetim.anladimki herseyin başı sitres. Bir sonraki adetim 4 mayis .. sagolunTmm cnm adet olursan haber et lutfen
Canım hayırlısı olsun hakkımızda, ben de senin gibi olacağım beklemedeyim.Bugun basladi adetim 4 gun gecikmeyle. Test yaptirmaya gittim negatif..eve geldim bi baktim baslamis adetim.anladimki herseyin başı sitres. Bir sonraki adetim 4 mayis .. sagolun
Ben 1 dış gebelik yaşayan olaraktan adetin geciktiyse bekleme derim dün hatta doktordaydım bana söylediği şu; adetin 1 gün bile gecikirse hemen kan tahlili yaptır ve bunu 2 günde 1 tekrarlat artışa bakıcaz dedi o yüzden bence bekleme derimDün gelmesi gerekiyordu canım hala belirti yok sadece yumurtalıklarım ve belimde agrı sancı hissediyorum, kan için 5 gün bekliyim dedim, ama sancılarım artarsa doktora gidicem dış gebelik olmasınya da hiç birisii ama bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum bu kadar takmam yoksa oluruna bırakırdım, hiç te ihtimal vermiyorum ama olur olur yani
İlk belirtileri ne oluyor canım? çok geçmiş olsunBen 1 dış gebelik yaşayan olaraktan adetin geciktiyse bekleme derim dün hatta doktordaydım bana söylediği şu; adetin 1 gün bile gecikirse hemen kan tahlili yaptır ve bunu 2 günde 1 tekrarlat artışa bakıcaz dedi o yüzden bence bekleme derim
Üzülme cnm her şeyin hayırlısı allahtanBugun basladi adetim 4 gun gecikmeyle. Test yaptirmaya gittim negatif..eve geldim bi baktim baslamis adetim.anladimki herseyin başı sitres. Bir sonraki adetim 4 mayis .. sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?