2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yarın doktora gidince bizi bilgilendir canım inşallah bebeğin seninledir

kızlar bi bakar mısınız bu silikleşme ne anlama geliyor ?? yumurta çatlamış mı oluyor

Eklentiler

• 20170404_135122-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 25
Tatlım valla görünürde bişey yok zaten :) ama arada gelen beyaz akıntı sebebi buymuş demekki beni rhtsız etmiyor.Enfeksiyon olması bebek olmasına inş cok fazla engel teşkiletmez.
Valla canım Rabbim yeter ki ol desin benim eltimde çok iltihap vardı iğne oldu hap kullandı o ay hamile kaldı olunca önüne hiç bişey geçmez sen Rabbime teslim ol ona bırak gerisini düşünme takılma çok fazla

Kaç gün geçti? Kan tahlili yaptırsana canım

Dün gelmesi gerekiyordu canım hala belirti yok sadece yumurtalıklarım ve belimde agrı sancı hissediyorum, kan için 5 gün bekliyim dedim, ama sancılarım artarsa doktora gidicem dış gebelik olmasın ya da hiç birisii ama bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum bu kadar takmam yoksa oluruna bırakırdım, hiç te ihtimal vermiyorum ama olur olur yani

Bugun basladi adetim 4 gun gecikmeyle. Test yaptirmaya gittim negatif..eve geldim bi baktim baslamis adetim.anladimki herseyin başı sitres. Bir sonraki adetim 4 mayis .. sagolun
Canım hayırlısı olsun hakkımızda, ben de senin gibi olacağım beklemedeyim.

Ben 1 dış gebelik yaşayan olaraktan adetin geciktiyse bekleme derim dün hatta doktordaydım bana söylediği şu; adetin 1 gün bile gecikirse hemen kan tahlili yaptır ve bunu 2 günde 1 tekrarlat artışa bakıcaz dedi o yüzden bence bekleme derim

İlk belirtileri ne oluyor canım? çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…