- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.501
Valla canım normal hamilelikte olduğu gibi gecikme oluyo mesela ben yaşadıklarımı anlatıyım benim adetim 3 gün gecikmişti 3.gün kan tahlili yaptırdım kan değerim 71 çıkmıştı çok düşüktü ve hastanede sonucum elimde benden bişey geldiğini hissettim ve lavaboya gittiğimde adet oldum dedim acile gittim ordaki dr.düşük olabilir sağlıksız gebelikse vücut atabilir dedi 2 tane ilaç verdi hafta sonu girdiği için kendi dr.görüşemedim ve 2 gün boyunca ben bildiğin adet kanaması gibi kanama yaşadım tekrar acile gittim ordaki doktorda eğer kanamanız fazlaysa düşük yapıyosunuzdur dedi ben eve geldim ağla ağla bi hal oldum ama içimden bi ses bebeğin seninle diyodu hatta eşime söyledim p.tesi oldu hemen kendi dr.görüştüm kan tahlili istedi ve sonuç bebeğim o kadar kanamaya hala benimle başka hiç bi belirtim yoktu 2 günde bir kan verdim kollarım artık delik deşik olmuştu ama 2 kat artış olmuyodu %60 razıydık ama olmadı sonra dr.muayeneye çağırdı ve rahimde bebek yok direk dıl gebelik teşhisi kondu ve iğneyle gelişimi sonlandırıldı çok zor zamanlar geçirdim inan hiç kolay değildi günlerce ağladım elinde olmayan sebepten dolayı bebeğinin yaşamını sonlandırmak zorundasın o iğneyi bile yaptırmak istemedim ama iç kanama riskimden dolayı mecburdum sonra dua ettim Rabbime sığındım günahlarıma kefaret olsun dedim bunu veren Rabbim elbet birgün sağlıklısını nasip eder dedim ve şuan sana yazarkende ağlıyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor fakat eşimde bende 5 vakit namaz kılan insanlarız inancımız sonsuz ve son olarak ben 1,5 senelik evliyim en başından beri istiyoruz eğer 1 sene sonunda gebelik olmazsa tedaviye başlıycaktık ben o kadar dua ettim ki Allahım tedaviye gerek kalmadan bana bu duyguyu yaşat diye ve son ayımda bunu yaşadım duam kabul oldu buna sevindim doktorumda bana hep iyi şeyler söyledi demek ki eşinde sende problem yok eğer bi problem olsaydı bunu bile yaşayamazdın dedi motive etti he olumlu olarak şu yönden bakıyorum tahlilmiş oymuş buymuş uğraşmama gerek kalmadı şimdi sağlıklı hamileliğim sağlıklı bebeğim olsun diye dua ediyorum isteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinİlk belirtileri ne oluyor canım? çok geçmiş olsun
Hayirli olsun canm....masallhhhSelam kizlar aranizda yeniyim.
Suan hamileyim ve coook yeni:))
Persembe ilk ultrasyonum olacak yani okadat yeniyim..
İliski sonrasi hemen sola yatip bacaklarimi karnima cektim ve uzun bir sure oyle kaldim 4-5 saat gibi ben uyuyakalmistim...
Bunu cok yasli bir nenecik soylemisti ne varsa eskilerde var derler ya cok sukur sizlerde deneyin ☺
Amin insallah ☺Cook tesekkurler. Dualarim sizlerle insallah iyi haberler alirsiniz ❤Hayirli olsun canm....masallhhh
Hala olmadim ama bekliyorum her an...Insallahhh olmazsinnnncanimmm
Evet cnm doğrudur bende ilk kızım da hemen uyuyordum hatta bugün ilişkiden sonra da uyudum hayirlisi:) sana da nine uyumu dedi?Selam kizlar aranizda yeniyim.
İliski sonrasi hemen sola yatip bacaklarimi karnima cektim ve uzun bir sure oyle kaldim 4-5 saat gibi ben uyuyakalmistim...
Bunu cok yasli bir nenecik soylemisti ne varsa eskilerde var derler ya cok sukur sizlerde deneyin ☺
Canim benim cok üzüldüm ve Üzgünüm uzun uzun anlatmissin Hakk ini helal et. Rabbim bir daha yasatmasin sana da kimseye de.. ben de namazlarimda dua ediyorum eşim de öyle 1 sene olacak bi de pcos hastasiyim ve 6 ay vajinismusla savastim. Zor bir evlilik oldu. 10 aylik olduk. Ozel hayatim Hala oturmuş değil bu yuzden cocuk icin erken diye dusunuyorum ama bir yandan doktorum eger istiyorsam acele etmem gerektiğini söylüyor. Kafam çok yoğun surekli stres halindeyim sanki olsa rahatliyacagim ve hersey daha guzel olacak gibi... bu ay boyle oldu geç gelcek gibi duruyor ama surekli biseyleri kurcaladigim için acaba dış gebelik olabilir mi diye dusunmeden edemedim.. cevabın icin cok tşk ederim kan testi yaptiricam yarin inş. Eger bu gece kanamam gelmezse. Gerci dedigine göre böyle bir durum varsa da kanama olabiliyor riske atmamak en doğrusu saniyorum. Açıklayıcı cevabin icin cok sagol canim.ALLAH im gonlune göre versin ins.Valla canım normal hamilelikte olduğu gibi gecikme oluyo mesela ben yaşadıklarımı anlatıyım benim adetim 3 gün gecikmişti 3.gün kan tahlili yaptırdım kan değerim 71 çıkmıştı çok düşüktü ve hastanede sonucum elimde benden bişey geldiğini hissettim ve lavaboya gittiğimde adet oldum dedim acile gittim ordaki dr.düşük olabilir sağlıksız gebelikse vücut atabilir dedi 2 tane ilaç verdi hafta sonu girdiği için kendi dr.görüşemedim ve 2 gün boyunca ben bildiğin adet kanaması gibi kanama yaşadım tekrar acile gittim ordaki doktorda eğer kanamanız fazlaysa düşük yapıyosunuzdur dedi ben eve geldim ağla ağla bi hal oldum ama içimden bi ses bebeğin seninle diyodu hatta eşime söyledim p.tesi oldu hemen kendi dr.görüştüm kan tahlili istedi ve sonuç bebeğim o kadar kanamaya hala benimle başka hiç bi belirtim yoktu 2 günde bir kan verdim kollarım artık delik deşik olmuştu ama 2 kat artış olmuyodu %60 razıydık ama olmadı sonra dr.muayeneye çağırdı ve rahimde bebek yok direk dıl gebelik teşhisi kondu ve iğneyle gelişimi sonlandırıldı çok zor zamanlar geçirdim inan hiç kolay değildi günlerce ağladım elinde olmayan sebepten dolayı bebeğinin yaşamını sonlandırmak zorundasın o iğneyi bile yaptırmak istemedim ama iç kanama riskimden dolayı mecburdum sonra dua ettim Rabbime sığındım günahlarıma kefaret olsun dedim bunu veren Rabbim elbet birgün sağlıklısını nasip eder dedim ve şuan sana yazarkende ağlıyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor fakat eşimde bende 5 vakit namaz kılan insanlarız inancımız sonsuz ve son olarak ben 1,5 senelik evliyim en başından beri istiyoruz eğer 1 sene sonunda gebelik olmazsa tedaviye başlıycaktık ben o kadar dua ettim ki Allahım tedaviye gerek kalmadan bana bu duyguyu yaşat diye ve son ayımda bunu yaşadım duam kabul oldu buna sevindim doktorumda bana hep iyi şeyler söyledi demek ki eşinde sende problem yok eğer bi problem olsaydı bunu bile yaşayamazdın dedi motive etti he olumlu olarak şu yönden bakıyorum tahlilmiş oymuş buymuş uğraşmama gerek kalmadı şimdi sağlıklı hamileliğim sağlıklı bebeğim olsun diye dua ediyorum isteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin
bunu bnde yapiyorum ama nedense 5 aydir olmuyor. hayrli olsun darisi bizleree.Selam kizlar aranizda yeniyim.
Cnm hele şükür yakaladım seni etiketliyorum bildirim gelmiyor mu yeni bat ne zaman? Sen nasılsınKızceler giremedim bayadır k.bakmayın nasılsınız
Hamilesin cnm tebriklerKizlar test sonucunu yorumlarmisiniz
Canim hamilesin kuzum :) ama degerinin yukselmesi lazim.Kizlar test sonucunu yorumlarmisiniz
Hayır tatlım ben hala olmadım beklemedeyimmeraklilarca T Tekirdagli4259 B bayanbilge tulinkrc @Eylul41213 @gzmdncr33 just__married
Selam hanimlar nasılsınız adet oldunuz mu ? Listeyi düzenliyorum
Bebis vardir:) haber et cnm gelismelerdenHayır tatlım ben hala olmadım beklemedeyim
yaa ben aşılama yaptırdım bu ay hayırlısı bat mat bilmiyorum tatlım hayırlı haberler bekliyorummeraklilarca T Tekirdagli4259 B bayanbilge tulinkrc @Eylul41213 @gzmdncr33 just__married
Selam hanimlar nasılsınız adet oldunuz mu ? Listeyi düzenliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?