- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.521
Ay inşallah canım bugün test yaptım negatif çıktı belki geç döllenmedir. Gerci Fazla umudumda yok ama neyse bekleyelim bakalımInşallah b
Bebis vardir:) haber et cnm gelismelerden
Tebrik ederim canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Adetine ne kadar varken veya ne kadar geçtiğinde öğrendin?Kizlar test sonucunu yorumlarmisiniz
Ben adet oldum canim yeni bat 28 nisan..@meraklilarca @Tekirdagli4259 @bayanbilgetulinkrc @Eylul41213 Chester15 just__married
Selam hanimlar nasılsınız adet oldunuz mu ? Listeyi düzenliyorum
Canım tebrikler hamilesinn adetin geciktimi yoksa kaö gün kala yaptırdın kan tahlilini?Kizlar test sonucunu yorumlarmisiniz
evet canım ben oldum yeni bat 29 nisanHayır tatlım ben hala olmadım beklemedeyim
adetime 3 gun varken test yapmistim orda cift cizgi silik cikmisti. Sknra adetimde iki gun gecti ve bugun test yaptirfim sonuc bu cnm.Allahim İnsalla herkese nasip ederTebrik ederim canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Adetine ne kadar varken veya ne kadar geçtiğinde öğrendin?
2 gun gecti cnmCanım tebrikler hamilesinn adetin geciktimi yoksa kaö gün kala yaptırdın kan tahlilini?
Giremedm canm bayadr bi kere bildrm gelms daha olmadım yeni bak 9 yada 10 canım insallah olmam :)) iiyiym canm bendeCnm hele şükür yakaladım seni etiketliyorum bildirim gelmiyor mu yeni bat ne zaman? Sen nasılsın
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlereKizlar test sonucunu yorumlarmisiniz
öyle yarım saat yatma işiyle olmaz yattımı 3-5 saat yatacaksın dedi, bende teli almadım elime cunku ozaman saate bakıyordum kalkıyımmı oldumu yetermı dıye . telefonsz yatınca uyudum hemen :)Evet cnm doğrudur bende ilk kızım da hemen uyuyordum hatta bugün ilişkiden sonra da uyudum hayirlisi:) sana da nine uyumu dedi?
amin inşallahh Allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklarımızabunu bnde yapiyorum ama nedense 5 aydir olmuyor. hayrli olsun darisi bizleree.
Valla canım normal hamilelikte olduğu gibi gecikme oluyo mesela ben yaşadıklarımı anlatıyım benim adetim 3 gün gecikmişti 3.gün kan tahlili yaptırdım kan değerim 71 çıkmıştı çok düşüktü ve hastanede sonucum elimde benden bişey geldiğini hissettim ve lavaboya gittiğimde adet oldum dedim acile gittim ordaki dr.düşük olabilir sağlıksız gebelikse vücut atabilir dedi 2 tane ilaç verdi hafta sonu girdiği için kendi dr.görüşemedim ve 2 gün boyunca ben bildiğin adet kanaması gibi kanama yaşadım tekrar acile gittim ordaki doktorda eğer kanamanız fazlaysa düşük yapıyosunuzdur dedi ben eve geldim ağla ağla bi hal oldum ama içimden bi ses bebeğin seninle diyodu hatta eşime söyledim p.tesi oldu hemen kendi dr.görüştüm kan tahlili istedi ve sonuç bebeğim o kadar kanamaya hala benimle başka hiç bi belirtim yoktu 2 günde bir kan verdim kollarım artık delik deşik olmuştu ama 2 kat artış olmuyodu %60 razıydık ama olmadı sonra dr.muayeneye çağırdı ve rahimde bebek yok direk dıl gebelik teşhisi kondu ve iğneyle gelişimi sonlandırıldı çok zor zamanlar geçirdim inan hiç kolay değildi günlerce ağladım elinde olmayan sebepten dolayı bebeğinin yaşamını sonlandırmak zorundasın o iğneyi bile yaptırmak istemedim ama iç kanama riskimden dolayı mecburdum sonra dua ettim Rabbime sığındım günahlarıma kefaret olsun dedim bunu veren Rabbim elbet birgün sağlıklısını nasip eder dedim ve şuan sana yazarkende ağlıyorum Allah'ım kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor fakat eşimde bende 5 vakit namaz kılan insanlarız inancımız sonsuz ve son olarak ben 1,5 senelik evliyim en başından beri istiyoruz eğer 1 sene sonunda gebelik olmazsa tedaviye başlıycaktık ben o kadar dua ettim ki Allahım tedaviye gerek kalmadan bana bu duyguyu yaşat diye ve son ayımda bunu yaşadım duam kabul oldu buna sevindim doktorumda bana hep iyi şeyler söyledi demek ki eşinde sende problem yok eğer bi problem olsaydı bunu bile yaşayamazdın dedi motive etti he olumlu olarak şu yönden bakıyorum tahlilmiş oymuş buymuş uğraşmama gerek kalmadı şimdi sağlıklı hamileliğim sağlıklı bebeğim olsun diye dua ediyorum isteyen herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Canım idrarda cıkmaya biliyor gün gecmeden ümitsiğe kapılma insallah vardırgünaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum
inşallah canlarım, allah hepimizin gönlüne göre versinCanım idrarda cıkmaya biliyor gün gecmeden ümitsiğe kapılma insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?