2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tebrik ederim canim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Adetine ne kadar varken veya ne kadar geçtiğinde öğrendin?
adetime 3 gun varken test yapmistim orda cift cizgi silik cikmisti. Sknra adetimde iki gun gecti ve bugun test yaptirfim sonuc bu cnm.Allahim İnsalla herkese nasip eder

Canım ben martta 2 gün erken oldum bu ayda daha olmadı bekliyorum evde doğal yöntemle hamilelik öğrendiğiniz oldumu çamaşır suyu testi veya karbonat testi gibi

Evet cnm doğrudur bende ilk kızım da hemen uyuyordum hatta bugün ilişkiden sonra da uyudum hayirlisi:) sana da nine uyumu dedi?
öyle yarım saat yatma işiyle olmaz yattımı 3-5 saat yatacaksın dedi, bende teli almadım elime cunku ozaman saate bakıyordum kalkıyımmı oldumu yetermı dıye . telefonsz yatınca uyudum hemen :)

hayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur inşallah tez zaman da :)

günaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum

Canım idrarda cıkmaya biliyor gün gecmeden ümitsiğe kapılma insallah vardır

kan verdim ben de az önce, kan vermek benim için bir ölüm her defasında başıma bişey geldi ve yine, kanı durduramadılar fışkırdı üstüm başım kan oldu, ya bende problem var ya da kanı alanlarda , her defasında atar damarımı delerlerdi, bu seferde muhtemelen böyle oldu offff

Merhaba kızlar hamile olanlar ve bu konuda tecrübeli olanlar size bi sorum olacak bana sabahtan beri bi ateş basıyor bi üşüyorum avuçlarımın içi yanıyor noluyor bana daha önce yaşayan var mı böyle bişey? bilmeyenler için 5 haftalık hamileyim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…