2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım üzülme hayırlısı neyse o olsun de kendini telkin et bende bu ay hsg çektirdim ama şuan yumurtlama haftasındayım bakalım herşey nasip kısmet inşaAllah güzel sonuçlar alırız

Merhaba ii günler geçen ay 5martta adet oldum ve bekliyorum ümitlenmekte istemiyorum geçen ilişki sırasında sağ tarafımda agrı kramp girer gibi oldu ilk kez böyle bişey oldu bilmiyorum her an gibi bi belirtimde Yok ayrıca ınofolic kullanıyorum sabah aç karnına bi tane akşam aç karnına bi adet bide tok karnına prolaktin yüksek çıktığı için agnucaston verdi doktor günde bi tane ondan içiyorum göğüslerimde hafif agrı var

Kizlar karmakatisik bir durumum var yardimci olan olursa sevinirim...adetim 2 gün gecmisti sabah doktora gittim hcg icin kan verdim sonuc cikmadan once doktor ultrasonla karnimdan bakti adetin yakin dedi..smear testi alalim dedi.smear aldiktan sonra kanamam oldu.simdi test sonucu cikmis hcg 16.54..
Bu durumu aciklayabilecek olan var mi ????

Doktor sana en doğru açıklamayı yapar ama bende bu ay yum döneminde doktora gittim smear aldı benimde aldiktan sonra hafif bi lekelenmem oldu pembe normal adet kanaması gibi değilse sorun olacağını zannetmiyorum ama sen yine de doktoruna söyle

Hcg 3 haftalık değer aralığında sanırım ama düzenli artış takibi yapılması lazım, doktorunuza sonucu gösterirsiniz bilgi verecektir. daha keseyi göremez o yüzden adetin yakın demiştir, sonucu görünce yorumu değişir. Hayırlısıyla bebeğiniz size tutunsun inşallah :)

Tesekkurler saolun kizlar

öyle yarım saat yatma işiyle olmaz yattımı 3-5 saat yatacaksın dedi, bende teli almadım elime cunku ozaman saate bakıyordum kalkıyımmı oldumu yetermı dıye . telefonsz yatınca uyudum hemen :)
Valla o kadar uyuyamiyorum 1 saat anca. Kızım uyanmış oluyor çünkü hayırlısı bakalim

Cnm zaten hamileyken atesli olunur. Normal seyler bunlar:))

Sana bi sorum var cnm her iliski bittiginde kasilma oluyor mu yoksa sadece bir defaya mı mahsus?

Yaa doktor niye sonucu beklemesi hayret bisey ultrasonda hemen görünmez ki doktor la gorustunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…