- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.541
İnşaAllah canımmmhayırlısıyla sağlıklı bebeklerin olur inşallah tez zaman da :)
Hmm anladım canım hayırlısı olsun sen dr.gittinmi yada görüştün mü? 2 günde 1 tekrarlat artış nasıl takip altına al benden sana tavsiye2 gun gecti cnm
Canım üzülme hayırlısı neyse o olsun de kendini telkin et bende bu ay hsg çektirdim ama şuan yumurtlama haftasındayım bakalım herşey nasip kısmet inşaAllah güzel sonuçlar alırızgünaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum
4 nisandı canım zamanında oldum.Yeni bat ne zaman cnm
Doktor sana en doğru açıklamayı yapar ama bende bu ay yum döneminde doktora gittim smear aldı benimde aldiktan sonra hafif bi lekelenmem oldu pembe normal adet kanaması gibi değilse sorun olacağını zannetmiyorum ama sen yine de doktoruna söyleKizlar karmakatisik bir durumum var yardimci olan olursa sevinirim...adetim 2 gün gecmisti sabah doktora gittim hcg icin kan verdim sonuc cikmadan once doktor ultrasonla karnimdan bakti adetin yakin dedi..smear testi alalim dedi.smear aldiktan sonra kanamam oldu.simdi test sonucu cikmis hcg 16.54..
Bu durumu aciklayabilecek olan var mi ????
Hcg 3 haftalık değer aralığında sanırım ama düzenli artış takibi yapılması lazım, doktorunuza sonucu gösterirsiniz bilgi verecektir. daha keseyi göremez o yüzden adetin yakın demiştir, sonucu görünce yorumu değişir. Hayırlısıyla bebeğiniz size tutunsun inşallah :)Kizlar karmakatisik bir durumum var yardimci olan olursa sevinirim...adetim 2 gün gecmisti sabah doktora gittim hcg icin kan verdim sonuc cikmadan once doktor ultrasonla karnimdan bakti adetin yakin dedi..smear testi alalim dedi.smear aldiktan sonra kanamam oldu.simdi test sonucu cikmis hcg 16.54..
Tesekkurler saolun kizlarHcg 3 haftalık değer aralığında sanırım ama düzenli artış takibi yapılması lazım, doktorunuza sonucu gösterirsiniz bilgi verecektir. daha keseyi göremez o yüzden adetin yakın demiştir, sonucu görünce yorumu değişir. Hayırlısıyla bebeğiniz size tutunsun inşallah :)
Hadi inşallah hayırlı haberini alırız canım yaayaa ben aşılama yaptırdım bu ay hayırlısı bat mat bilmiyorum tatlım hayırlı haberler bekliyorum
Inşallah hamissindir cnm arada bak buralara:)Giremedm canm bayadr bi kere bildrm gelms daha olmadım yeni bak 9 yada 10 canım insallah olmam :)) iiyiym canm bende
Valla o kadar uyuyamiyorum 1 saat anca. Kızım uyanmış oluyor çünkü hayırlısı bakalimöyle yarım saat yatma işiyle olmaz yattımı 3-5 saat yatacaksın dedi, bende teli almadım elime cunku ozaman saate bakıyordum kalkıyımmı oldumu yetermı dıye . telefonsz yatınca uyudum hemen :)
Sen zaten listedesjn cnm konu mu actin? Farketmez tatlım burda da ol orda da:)benim konudada listem var ama burayada yazin isterseniz 16 nisan :)
Cnm zaten hamileyken atesli olunur. Normal seyler bunlar:))Merhaba kızlar hamile olanlar ve bu konuda tecrübeli olanlar size bi sorum olacak bana sabahtan beri bi ateş basıyor bi üşüyorum avuçlarımın içi yanıyor noluyor banadaha önce yaşayan var mı böyle bişey? bilmeyenler için 5 haftalık hamileyim bu arada :)
Sana bi sorum var cnm her iliski bittiginde kasilma oluyor mu yoksa sadece bir defaya mı mahsus?Merhaba ii günler geçen ay 5martta adet oldum ve bekliyorum ümitlenmekte istemiyorum geçen ilişki sırasında sağ tarafımda agrı kramp girer gibi oldu ilk kez böyle bişey oldu bilmiyorum her an gibi bi belirtimde Yok ayrıca ınofolic kullanıyorum sabah aç karnına bi tane akşam aç karnına bi adet bide tok karnına prolaktin yüksek çıktığı için agnucaston verdi doktor günde bi tane ondan içiyorum göğüslerimde hafif agrı var
Biliyorum cnm gelecek ayki batini sordum:)4 nisandı canım zamanında oldum.
Bi defa oldu ondan sonra yapmadık 3gün önce olduSana bi sorum var cnm her iliski bittiginde kasilma oluyor mu yoksa sadece bir defaya mı mahsus?
Yaa doktor niye sonucu beklemesi hayret bisey ultrasonda hemen görünmez ki doktor la gorustunmu?Kizlar karmakatisik bir durumum var yardimci olan olursa sevinirim...adetim 2 gün gecmisti sabah doktora gittim hcg icin kan verdim sonuc cikmadan once doktor ultrasonla karnimdan bakti adetin yakin dedi..smear testi alalim dedi.smear aldiktan sonra kanamam oldu.simdi test sonucu cikmis hcg 16.54..
Tekrar olduğunda bak bakalım. Birde kasığında mi oluyor yoksa bacaklarında mi?Bi defa oldu ondan sonra yapmadık 3gün önce oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?