- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #8.561
Kasıgımda canım iğne batar gibiTekrar olduğunda bak bakalım. Birde kasığında mi oluyor yoksa bacaklarında mi?
Sen zaten listedesjn cnm konu mu actin? Farketmez tatlım burda da ol orda da:)
takvim uygulaması ile örtüşüyor.2 mayısta tatlım bazen 27 gün olursa 1 mayısta olabilir.bu ay maydonoz süt buharını düzgün yapacağım.adetim bitsin. içimde ne iltihap varsa temizlensin.Biliyorum cnm gelecek ayki batini sordum:)
Canım bu yazdığın mümkün değil adet ve yumurtlama zamanı ğöğüs ağrısı normal kabul edilir.Bu arada embriyo oluşması 10 gün sürüyor zaten.Merhaba arkadaşlar adetime 16 gün kala göysümde ağrı oldu adetime 6 gün kala ağrısı durdu acaba bebek oluştu tutunamadı mı sizce idrar testi yapsam çıkar mı bat 9 nisan
Sen her an bi doğurgan haldesin :) senin döndüğün gün o zaman cok koyuydu bence yanlış hatırlamıyorsam.
Canım ben adet olmadım 3 gün geçti gelen giden yok testte yapmadım şimdi gebelik testim yok yarın kan vericem bakalım ne olacak
Canım 24 olan sonuncusu daha bi koyu geldi bana bir kaç gün daha tekrarla bakalım
Iyi fikirmis:)aslinda konu berabet bekleme konusuydu liste de yapalim dedik birde ufak listemiz oldu :) listede oldugumu unutmusum. Ama ben her gun bir belirtinin aciklamasini yazmaya karar verdim. En basta kendim icin . Her ay aradigim seyleri tekrar aramaktan biktim. Hangi gun ha gi akinti normal hangisi gebelik gogus ne zaman siser ara ara biktim. Her gun bir konu hakkinda yazacagim herkes faydalansin
Yap yap tabi. Tamam ben yeniliyorum simditakvim uygulaması ile örtüşüyor.2 mayısta tatlım bazen 27 gün olursa 1 mayısta olabilir.bu ay maydonoz süt buharını düzgün yapacağım.adetim bitsin. içimde ne iltihap varsa temizlensin.
Hayırlı olsun canım olabiliyor bunlar :)Merhaba kızlar hamile olanlar ve bu konuda tecrübeli olanlar size bi sorum olacak bana sabahtan beri bi ateş basıyor bi üşüyorum avuçlarımın içi yanıyor noluyor banadaha önce yaşayan var mı böyle bişey? bilmeyenler için 5 haftalık hamileyim bu arada :)
Bende de oluyor o ya ayaklarım hep buz çoraplar ise yaramıyor bende pofuduk bilege kadar ev botu giyiyorum bi de doğum yapmadan önce daha bi soğuktu doğum yaptıktan beri daha iyi sukurKızlar nasılsınız...
Bata 1 hafta var benim çokta takmıyorum çünkü artık bin tane hamilelik belirtisi olup adet olmaya alıştım :) bol dua ediyorum sanırım o sebepten psikolojim iyi.Bugün ciddi anlamda sağ kasığımda aşağıya doğru batma var.Bende enfeksiyon çıktığı için muhtemelen o sebepten.
Ayaklarıma sıcak su torbası yapıyorum şimdilik.Bu ayaklarım patikte giysem 10 çorap üst üste de giysem hep buz gibi ya.
Ayy güldürdün beni kelebekcikSen her an bi doğurgan haldesin :) senin döndüğün gün o zaman cok koyuydu bence yanlış hatırlamıyorsam.
Bize haber et cnm.merak ettim simdi:)Canım ben adet olmadım 3 gün geçti gelen giden yok testte yapmadım şimdi gebelik testim yok yarın kan vericem bakalım ne olacak
Evet en sonki daha koyu bugün yumurta aki geldi çok az sanırım 2 güne catlayacak haydi vira bismillaaahhhCanım 24 olan sonuncusu daha bi koyu geldi bana bir kaç gün daha tekrarla bakalım
Gorusemedim zaten izin alip gitmistim ogle arasina denl gelince okula donme zorunda kaldim..Yaa doktor niye sonucu beklemesi hayret bisey ultrasonda hemen görünmez ki doktor la gorustunmu?
Inşallah bi sorun olmaz içini ferah tutGorusemedim zaten izin alip gitmistim ogle arasina denl gelince okula donme zorunda kaldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?