2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sen zaten listedesjn cnm konu mu actin? Farketmez tatlım burda da ol orda da:)

aslinda konu berabet bekleme konusuydu liste de yapalim dedik birde ufak listemiz oldu :) listede oldugumu unutmusum. Ama ben her gun bir belirtinin aciklamasini yazmaya karar verdim. En basta kendim icin . Her ay aradigim seyleri tekrar aramaktan biktim. Hangi gun ha gi akinti normal hangisi gebelik gogus ne zaman siser ara ara biktim. Her gun bir konu hakkinda yazacagim herkes faydalansin

Merhaba arkadaşlar adetime 16 gün kala göysümde ağrı oldu adetime 6 gün kala ağrısı durdu acaba bebek oluştu tutunamadı mı sizce idrar testi yapsam çıkar mı bat 9 nisan

Kızlar nasılsınız...
Bata 1 hafta var benim çokta takmıyorum çünkü artık bin tane hamilelik belirtisi olup adet olmaya alıştım :) bol dua ediyorum sanırım o sebepten psikolojim iyi.Bugün ciddi anlamda sağ kasığımda aşağıya doğru batma var.Bende enfeksiyon çıktığı için muhtemelen o sebepten.
Ayaklarıma sıcak su torbası yapıyorum şimdilik.Bu ayaklarım patikte giysem 10 çorap üst üste de giysem hep buz gibi ya.

Merhaba arkadaşlar adetime 16 gün kala göysümde ağrı oldu adetime 6 gün kala ağrısı durdu acaba bebek oluştu tutunamadı mı sizce idrar testi yapsam çıkar mı bat 9 nisan
Canım bu yazdığın mümkün değil adet ve yumurtlama zamanı ğöğüs ağrısı normal kabul edilir.Bu arada embriyo oluşması 10 gün sürüyor zaten.

Iyi fikirmis:)

Hayırlı olsun canım olabiliyor bunlar :)

Bende de oluyor o ya ayaklarım hep buz çoraplar ise yaramıyor bende pofuduk bilege kadar ev botu giyiyorum bi de doğum yapmadan önce daha bi soğuktu doğum yaptıktan beri daha iyi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…